KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

Espiriliymis baya senn doktor :) bnm hamileligimde doktor hmile kalmadan 3 ay once baslaman gerekiyordu simdide kullan ama yarari olmaz demisti.simdiki doktorda 3 ay once baslamk gerekir fikrinde . baksana herkes farkli gorus bildirio . hamile kalmaya yardimci olur mu bilmemde onun olursa bebege faydasi oldugunu biliyorum ..
Evet kuzumm herkez başka bişey diyo napsak su kistleri eritmek için bu ay soğanmı içsek ne diyosun araştırıcam bakim ??

Evet kuzumm herkez başka bişey diyo napsak su kistleri eritmek için bu ay soğanmı içsek ne diyosun araştırıcam bakim ??
Valla bilmiyorum ki canimcim ya bn iki kere kullanmistim sogan kurunu polikistik overr icin . bu ayda kullanabilirim aslindada ramazanda zor olabilir sabah aksam ac karna ya ..

ben cuma aksamı regl oldum arkadaşlar :( 3 gün erken oldum. kist oluşmuş mu diye dr. a gitcem yarın :( ümitsizdim zaten ama yine de çok ağladım ne yalan söylim :KK61:

ben cuma aksamı regl oldum arkadaşlar :KK43: 3 gün erken oldum. kist oluşmuş mu diye dr. a gitcem yarın :KK43: ümitsizdim zaten ama yine de çok ağladım ne yalan söylim :KK61:
Sendemi canımm :( öyle oluyo bende yoktur üzülmicemmdiyodum ama bi umut varmış demekki içimde çok ağladım zerrerde de bendede cıktı kist bi ay ara vrrdik umarım senin yoktur :(

ben cuma aksamı regl oldum arkadaşlar :KK43: 3 gün erken oldum. kist oluşmuş mu diye dr. a gitcem yarın :KK43: ümitsizdim zaten ama yine de çok ağladım ne yalan söylim :KK61:

Canım ağlama diyecem ama yinede üzülüyorsun ancak seni anlıyorum yapcak bişi yok.Bak ben 10 aydır stres ettim elime bişi geçmedi artık stres yok. Sadece vakti zamanı var ona inanyorum. Aylardır huzurum kalmadı mutsuzluk sinir stres ve evliliğimi etkildi yani.Eşimde bende artık nasip diyoruz veren Allah hertürlü verir diyorum. Sadece inofolic kullanyorum. Eşim vitamin çinko kullanıyor. doktorada gettim yoruldum. Bisüre doktor istemiyorum. Bekliycem artık Rabbime bıraktım tevekkül ettim. Allah çok büyük ve vakti gelince hiçbir mani olunmuyor emin ol. Dua et ve sabırla bekle ben öyle yapıcan :)

Sendemi canımm :KK43: öyle oluyo bende yoktur üzülmicemmdiyodum ama bi umut varmış demekki içimde çok ağladım zerrerde de bendede cıktı kist bi ay ara vrrdik umarım senin yoktur :KK43:

bana dr. um 2 tane klomen vermişti 2 ay klomen tedavisi yaparız olmazsa bekleyemem çok istyorm dersen aşılama yaparz demişti.bu ay da klomen yaparız büyük ihtimalle.inş kist yoktur bende yoksa ben de ara vermek zorunda kalacağım :( klomenle olmicak eminim aşılama istyorum artık ben yaa,onla da olmazsa bi sene kadar dinlenmeye çekileceğim.her yolu denedik bunu da deneyelim.sen ileriki aşamalarda ne dşünyosun canım?

Canım ağlama diyecem ama yinede üzülüyorsun ancak seni anlıyorum yapcak bişi yok.Bak ben 10 aydır stres ettim elime bişi geçmedi artık stres yok. Sadece vakti zamanı var ona inanyorum. Aylardır huzurum kalmadı mutsuzluk sinir stres ve evliliğimi etkildi yani.Eşimde bende artık nasip diyoruz veren Allah hertürlü verir diyorum. Sadece inofolic kullanyorum. Eşim vitamin çinko kullanıyor. doktorada gettim yoruldum. Bisüre doktor istemiyorum. Bekliycem artık Rabbime bıraktım tevekkül ettim. Allah çok büyük ve vakti gelince hiçbir mani olunmuyor emin ol. Dua et ve sabırla bekle ben öyle yapıcan :)

Biz de evlendiğimiz günden beri istyoruz canım.2 yıldır hep çocuk olcak ümidi ile yaşadık.çok zor bi süreç gerçekten.Bizim de evliliğimize yansıyor çok :( Allah yardımcımız olsun duysun sesimizi tez zamanda inşallah.Biz deçok zor süreçlerden geçtik.Varikosel amaliyatı,rahim filmi kistlerr, klomen tedavileri... :( senin problem neydi canım?

Canım bende pko var ancak doktor ileri boyutlu değil dedi doktor. Adetim düzensiz bazen ama çok kötü bir düzensizlik şükür yok. Doktor yumurtlaman var dedi. 1 ay klomen kullandım doktor ilaca gerek yok dedi sonrasında. Neyse sperm ve rahim filmi istedi. Rahim filmim şükür temiz çıktı. Sperm değeri ise eşimin hem düşük hemde hareketlilik az. Doktor tedavi olsun dedi. Eşim istemedi doktora falan bidaha. Ben uğraştım sonunda ikna oldu ama çok huzursuzluk yaşadık.O tamam dedi ben artık yoruldum dedim ve ister git ister gitme dedim. Ona vitamin,çinko ve keçiboynuzu özü aldık onları içiyor. Doktora gidince daha çok stres olduk açıkçası. Valla 3 ayda bir adet olup spermi düşük olup hamile kalan çok kişi var. Bu işin nasip işi olduğunu tamamen anladım. İnan ki stres yapmıyorum içim çok rahat :) :) çok bunaldım ondandır belki. Çevremi sorarsan bütün yaşıtlarım hamile ya da yeni doğum yaptı düşün halimi yani. Dedim Allah nasip ederse olur zaten onların nasıl oldu dimi yani. Çok örnek var çevremde. O yüzden akışına bırak canım valla ben bi süre oyle yapcam. Sadece inofolic kullanıyorum. Olursa Allah nasip ettiyse olacak diyorum çünkü tedbiri aldım taktiri Allaha bıraktım. Eşimle günlerce kavga ettik ağladım sinirlendim öfkelendim evde huzur hiç kalmadı.Severek ve mutlu evlendik şükür. İnanyorum ki Rabbim birgün nasip edicek. Tavsiyem takma sakın ben takmıyorum valla artık eşimle mutlu olmaya ve eğlenceli şeylere yoğunlaştım.:KK49: Bide görev olarak yapma bu işi biz artık zevkimize göre yapmaya başladık :-) buraları takip edicem yine ve araştırcam ama doktora gitmiycem :KK31::KK31:olmayacak gözüyle bakıp hayatıma devam edicem :KK36::KK36:

Canım bende pko var ancak doktor ileri boyutlu değil dedi doktor. Adetim düzensiz bazen ama çok kötü bir düzensizlik şükür yok. Doktor yumurtlaman var dedi. 1 ay klomen kullandım doktor ilaca gerek yok dedi sonrasında. Neyse sperm ve rahim filmi istedi. Rahim filmim şükür temiz çıktı. Sperm değeri ise eşimin hem düşük hemde hareketlilik az. Doktor tedavi olsun dedi. Eşim istemedi doktora falan bidaha. Ben uğraştım sonunda ikna oldu ama çok huzursuzluk yaşadık.O tamam dedi ben artık yoruldum dedim ve ister git ister gitme dedim. Ona vitamin,çinko ve keçiboynuzu özü aldık onları içiyor. Doktora gidince daha çok stres olduk açıkçası. Valla 3 ayda bir adet olup spermi düşük olup hamile kalan çok kişi var. Bu işin nasip işi olduğunu tamamen anladım. İnan ki stres yapmıyorum içim çok rahat :) :) çok bunaldım ondandır belki. Çevremi sorarsan bütün yaşıtlarım hamile ya da yeni doğum yaptı düşün halimi yani. Dedim Allah nasip ederse olur zaten onların nasıl oldu dimi yani. Çok örnek var çevremde. O yüzden akışına bırak canım valla ben bi süre oyle yapcam. Sadece inofolic kullanıyorum. Olursa Allah nasip ettiyse olacak diyorum çünkü tedbiri aldım taktiri Allaha bıraktım. Eşimle günlerce kavga ettik ağladım sinirlendim öfkelendim evde huzur hiç kalmadı.Severek ve mutlu evlendik şükür. İnanyorum ki Rabbim birgün nasip edicek. Tavsiyem takma sakın ben takmıyorum valla artık eşimle mutlu olmaya ve eğlenceli şeylere yoğunlaştım.:KK49: Bide görev olarak yapma bu işi biz artık zevkimize göre yapmaya başladık :-) buraları takip edicem yine ve araştırcam ama doktora gitmiycem :KK31::KK31:olmayacak gözüyle bakıp hayatıma devam edicem :KK36::KK36:
Duygu olarak aynı şeyleri yaşıyoruz kendimi gördüm bi an ve aynı kararları almışız inan facebook anasayfam ya bebek resimleri yada hamile resimleriyle dolu bunalıma girdim hep diyorum tedbirimi alim Gerieini Allah nasip ederee olucak ben elimden geleni yaptım diyim Allahım güldürür yüzümüzü inşallah yani bundan 2 sene öncesini hatırlıyorum eşim yanlışlıkla korunamadığında ertesi gün hapı içtiğimi bile biliyorum ozaman olmasın diye şimdi yana yakıla arıyorum etrafımdaki herkez istemiyorum şuanda diye biliyo kimseye olmuyo diyemiyosun bide onlar ayrı kızıyo yap artık diyr çok zor şeyler yani diğer dertlerimin hepsi minicik oluverdi bunun yanında :(

Duygu olarak aynı şeyleri yaşıyoruz kendimi gördüm bi an ve aynı kararları almışız inan facebook anasayfam ya bebek resimleri yada hamile resimleriyle dolu bunalıma girdim hep diyorum tedbirimi alim Gerieini Allah nasip ederee olucak ben elimden geleni yaptım diyim Allahım güldürür yüzümüzü inşallah yani bundan 2 sene öncesini hatırlıyorum eşim yanlışlıkla korunamadığında ertesi gün hapı içtiğimi bile biliyorum ozaman olmasın diye şimdi yana yakıla arıyorum etrafımdaki herkez istemiyorum şuanda diye biliyo kimseye olmuyo diyemiyosun bide onlar ayrı kızıyo yap artık diyr çok zor şeyler yani diğer dertlerimin hepsi minicik oluverdi bunun yanında :KK43:

Bu konuda da aynı durumdaymışız. 1 yıl istemedim asla dedim şimdi çok pişmanım. 2.si herkese bebek falan istemiyoruz diyorum öyle bir çabam yok diyorum. Seni çok iyi anlıyorum çookkkk. Artık takma sende kafaya. Kaç yaşındasın ?

bana dr. um 2 tane klomen vermişti 2 ay klomen tedavisi yaparız olmazsa bekleyemem çok istyorm dersen aşılama yaparz demişti.bu ay da klomen yaparız büyük ihtimalle.inş kist yoktur bende yoksa ben de ara vermek zorunda kalacağım :KK43: klomenle olmicak eminim aşılama istyorum artık ben yaa,onla da olmazsa bi sene kadar dinlenmeye çekileceğim.her yolu denedik bunu da deneyelim.sen ileriki aşamalarda ne dşünyosun canım?
İnan hiç bilmiyorum ben en başta ilk ayda hallrderim diyodum dr um nasıl yönlendirirse öyle devam ederim sanırım 1 ay 1 aydır kist yüzünden gitti işte oda gecen ah gunde 1 klomenle 1 yumurtam oldu 18 mmde çatlattık yine 1 devam ederiz dedi dr sağlıklıda çatlamış progesteron değerim 19.9 çıkmıştı ağustosa artık :)

Bu konuda da aynı durumdaymışız. 1 yıl istemedim asla dedim şimdi çok pişmanım. 2.si herkese bebek falan istemiyoruz diyorum öyle bir çabam yok diyorum. Seni çok iyi anlıyorum çookkkk. Artık takma sende kafaya. Kaç yaşındasın ?
23 yaşındayım eşim 30 yasında ve 2 yıllık evliyim drum ılk tedavi için gittiğimde yaşıtların top oynuyo dısarda ne bebek derdine duştun dedi ama öyle olmuyo :)

canım çok gensin hiç ama hiç takma ben 28 yaşındayım ben ne yapayım :)

Ben 2 yıldır evleyim ve yaklaşık 1 yıldır istiyoruz olmuyor :) bu da bizim imtihan oyle düşünyorum canım. Sen hiç takma yerinde olsam düşünmem bile o yaşta bebek düşüncesini bırak evlilik için erken geliyordu. Demem o ki sakın stres etme vakti gelince zaten olur. Erken annelik güzeldir ancak gez dolaş kafanı dağıt ve evliliğine doy ben yaşım küçük olsa daha beklerdim valla :)

Ben 2 yıldır evleyim ve yaklaşık 1 yıldır istiyoruz olmuyor :) bu da bizim imtihan oyle düşünyorum canım. Sen hiç takma yerinde olsam düşünmem bile o yaşta bebek düşüncesini bırak evlilik için erken geliyordu. Demem o ki sakın stres etme vakti gelince zaten olur. Erken annelik güzeldir ancak gez dolaş kafanı dağıt ve evliliğine doy ben yaşım küçük olsa daha beklerdim valla :)
İnşallah canım tek tesellim yaşının küçük olması tez zamanda olsun bebişlerimiiiiiz :anneadayı:

Arkadaşlar merhaba sayfanızı uzun süredir takip ediyorum . 24 yasında 1 yıllık evliyi pakolu olduğumu evlenmeden önce biliyodum ama bigün çocuk isteyeceğim ve pakonun buna engel teskil edeceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. 2 adet doktor deneyimim oldu 1. Si acıbadem hastanesi harika hanım ama nedense pek memnun kalmadım 2. Seçimim hisar hastanesi filiz hanım ve şuan kendisinden memnunum.öncelikle geçen ay hastalanmam için duphaston verdi ilaç bittikten 3 gün sonra hasta oldum hastalığımın 3. Günü görmek istedi ve yumurtlama takibine aldı. Haziranın 1 inde gittiğimde yumurtaların büyüyor çarşamba günü gel dedi çarşamba gittiğimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.699 çıktı burdan takip ettiğime göre hamile değilim ama adet günümü depakolu olduğum için kestiremiyorum. Doktorum 2 hafta sonra hastalanmazsan gel demişti. O iki haftalık süreç cuma günü dolacak. Sizce test sonucunun değişme ihtimali varmıdır.

canım üzmemeye çalış kendini napalım elden gelen bişey yok takdiri ilahi :( dua edelim de kist oluşmamış olsun eylülle ben gibi ara vermek zorunda kalmazsın umarım ..

Arkadaşlar merhaba sayfanızı uzun süredir takip ediyorum . 24 yasında 1 yıllık evliyi pakolu olduğumu evlenmeden önce biliyodum ama bigün çocuk isteyeceğim ve pakonun buna engel teskil edeceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. 2 adet doktor deneyimim oldu 1. Si acıbadem hastanesi harika hanım ama nedense pek memnun kalmadım 2. Seçimim hisar hastanesi filiz hanım ve şuan kendisinden memnunum.öncelikle geçen ay hastalanmam için duphaston verdi ilaç bittikten 3 gün sonra hasta oldum hastalığımın 3. Günü görmek istedi ve yumurtlama takibine aldı. Haziranın 1 inde gittiğimde yumurtaların büyüyor çarşamba günü gel dedi çarşamba gittiğimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.699 çıktı burdan takip ettiğime göre hamile değilim ama adet günümü depakolu olduğum için kestiremiyorum. Doktorum 2 hafta sonra hastalanmazsan gel demişti. O iki haftalık süreç cuma günü dolacak. Sizce test sonucunun değişme ihtimali varmıdır.
testi biraz erken yaptırmışsın neden olmasın değişir belki . ama sana tavsiyem yinede çok ümitlenmemeye çalış olursada süpriz olur yoksa çok üzülüyorsun..

bende 23 yaşında evlendim ilk iki sene düşünmedim ..aynen sen gibi düşünüyordum evliliğimi yaşamak istedim. 5 yıllık evliyim ve düşünmeye başlayınca oldu iki kez kürtaj oldum ve 2 senedir hamile kalamıyorum simdide. eğer ki şimdiki aklım olsa inan bana hiç beklemezdim ilk evlendiğimde başlardım diyorum . o kadar yıpratıcı ki bu süreç bide stresli bir yapım var malesefki benim , keşke strese girmesem ama elimde değilki bu da

Back
X