Canım bende pko var ancak doktor ileri boyutlu değil dedi doktor. Adetim düzensiz bazen ama çok kötü bir düzensizlik şükür yok. Doktor yumurtlaman var dedi. 1 ay klomen kullandım doktor ilaca gerek yok dedi sonrasında. Neyse sperm ve rahim filmi istedi. Rahim filmim şükür temiz çıktı. Sperm değeri ise eşimin hem düşük hemde hareketlilik az. Doktor tedavi olsun dedi. Eşim istemedi doktora falan bidaha. Ben uğraştım sonunda ikna oldu ama çok huzursuzluk yaşadık.O tamam dedi ben artık yoruldum dedim ve ister git ister gitme dedim. Ona vitamin,çinko ve keçiboynuzu özü aldık onları içiyor. Doktora gidince daha çok stres olduk açıkçası. Valla 3 ayda bir adet olup spermi düşük olup hamile kalan çok kişi var. Bu işin nasip işi olduğunu tamamen anladım. İnan ki stres yapmıyorum içim çok rahat :) :) çok bunaldım ondandır belki. Çevremi sorarsan bütün yaşıtlarım hamile ya da yeni doğum yaptı düşün halimi yani. Dedim Allah nasip ederse olur zaten onların nasıl oldu dimi yani. Çok örnek var çevremde. O yüzden akışına bırak canım valla ben bi süre oyle yapcam. Sadece inofolic kullanıyorum. Olursa Allah nasip ettiyse olacak diyorum çünkü tedbiri aldım taktiri Allaha bıraktım. Eşimle günlerce kavga ettik ağladım sinirlendim öfkelendim evde huzur hiç kalmadı.Severek ve mutlu evlendik şükür. İnanyorum ki Rabbim birgün nasip edicek. Tavsiyem takma sakın ben takmıyorum valla artık eşimle mutlu olmaya ve eğlenceli şeylere yoğunlaştım.

Bide görev olarak yapma bu işi biz artık zevkimize göre yapmaya başladık

buraları takip edicem yine ve araştırcam ama doktora gitmiycem

olmayacak gözüyle bakıp hayatıma devam edicem