KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

benim görümcem hamile (istemeden oldu diyor), eltim hamile (istemeden oldu diyor), kuzenimin karısı hamile (istemeden oldu diyor). böyle olunca ben de içimden diyorum ki ben istiyorum olmuyor, siz nasıl yapıp da istemeden oldu diyorsunuz vicdansızlar!!!
bekliyorum bakalım 9 gün sonra test yapacağım inşallah bu ay tutmuştur klomenle iğneyle takvimli çalışmayla falan.
.....hadi hayırlısı olsun inşallah.....ben kurandan 3 tane dua buldum hep onu okudum bu ay sizlerede tavsiye ederim.... bide benim çatlatma iğnemi yapan eczacı tam iğneyi yaparken bismillahirrahmanirrahim dedi.. benim içime bi serinlik geldi....sanki besmele çektiği için hamile kalmam daha garanti gibi hissettim... eğer hamile kalırsam önce allaha şükredicem tabi... ama sonra gidip o eczacı kızı öpücem hediyeler alıcam :) bide havalara uçucam tabii

ENBİYA SURESİ 89.AYET : VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRUL VARİSİN: EY RABBİM BENİ YALNIZ BAŞIMA BIRAKMA HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ET SEN VARİSLERİN EN HAYIRLISISIN ....AMİİİİİİNNNNN CÜMLEMİZE İNŞALLAH

ALİ İMRAN 38: HUNALİKE DEA ZEKERİYYA RABBEH KALE RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZURRİYETEN TAYYİBEH İNNEKE SEMİUD DUA........:EY RABBİM BANA KENDİ YANINDAN LUTÜF VE KEREMİNLE TERTEMİZ VE MÜBAREK BİR ÇOCUK İHSAN ET ŞÜPHE YOKKİ SEN DUAYI İŞİTEN VE KABUL EDENSİN....... AMİNNNNN CÜMLEMİZE İNŞALLAH

............inşallah...........yarın doktora gidicem bi baksın bakalım yumurtalar çatlamışmı........bi kaç gün sonra çiş testi yaparım dayanamam ben .... 29 nisanda doğum günüm..o gün 14. günüm falan oluyor.. ya adet olurum ya gebe.. allahım bize bi mucize inşallah
inş canım doğum gününde sürpriz yapar bebişin:KK37:

..............evet hepsi normal yolla hamile kaldı.........evet çok stresliyim.... hukuk bürosunda çalışıyorum ve burdada çok sıkılıyorum.... işten çıksam gezip tozarım kafamı dağıtırım ama.....borçlar var.......burda akşama kadar düşünmekten çok sıkıldım... sen hiç aşılama felan yaptırdınmı.. ne yaptın 8 senedri
o arkadaşının sorunu neydi peki tüp bebekle olmamış ne güzel normal yolla gebe kalmış
aşıalama denemedim ama bende kaç kez tüp bebek denedim hiç gebelik oluşmadı
bak sana link atıyorum buraya gel hiç canın sıkılmaz:KK45:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebeklerimiz-bizimle-olsun.594629/page-14543

benim görümcem hamile (istemeden oldu diyor), eltim hamile (istemeden oldu diyor), kuzenimin karısı hamile (istemeden oldu diyor). böyle olunca ben de içimden diyorum ki ben istiyorum olmuyor, siz nasıl yapıp da istemeden oldu diyorsunuz vicdansızlar!!!
bekliyorum bakalım 9 gün sonra test yapacağım inşallah bu ay tutmuştur klomenle iğneyle takvimli çalışmayla falan.
inş tutmuştur hadi bakalım müjde ver bize:KK37:
zaten istemeyenlerin olur hep:110:

.....hadi hayırlısı olsun inşallah.....ben kurandan 3 tane dua buldum hep onu okudum bu ay sizlerede tavsiye ederim.... bide benim çatlatma iğnemi yapan eczacı tam iğneyi yaparken bismillahirrahmanirrahim dedi.. benim içime bi serinlik geldi....sanki besmele çektiği için hamile kalmam daha garanti gibi hissettim... eğer hamile kalırsam önce allaha şükredicem tabi... ama sonra gidip o eczacı kızı öpücem hediyeler alıcam :) bide havalara uçucam tabii
benimde hemşirem besmele çekerek vurdu iğneyi daha önce birine daha vurdum hamileymiş dedi inş bende hamile kalırım

inş tutmuştur hadi bakalım müjde ver bize:KK37:
zaten istemeyenlerin olur hep:110:
bilmiyorum bence istemiyorsan engel olmanın yolları var, engel olabilirsin. hadi yine de oldu diyelim, o zaman allah büyüktür karışmak istemem de gerçekten istemiyorsan kalbi atmaya başlamadan aldırırsın. hem yapıp hem istemiyordum demek bana sahte geliyor. ilk iki çocuklarını da istemeden oldu diyerek yaptı bu bahsettiğim kişiler, bence istiyorlar da söyleyemiyorlar :)
ben besmele çekerek vurdum iğnemi, deneme vakti yatağa da besmeleyle girdim. şimdi beklemedeyim.

bilmiyorum bence istemiyorsan engel olmanın yolları var, engel olabilirsin. hadi yine de oldu diyelim, o zaman allah büyüktür karışmak istemem de gerçekten istemiyorsan kalbi atmaya başlamadan aldırırsın. hem yapıp hem istemiyordum demek bana sahte geliyor. ilk iki çocuklarını da istemeden oldu diyerek yaptı bu bahsettiğim kişiler, bence istiyorlar da söyleyemiyorlar :)
ben besmele çekerek vurdum iğnemi, deneme vakti yatağa da besmeleyle girdim. şimdi beklemedeyim.
kaç gün sonra test yaptırıcaksın daha önce sormuşmuydum sana hergün mü gün aşırımı ilişki uyguladın

kaç gün sonra test yaptırıcaksın daha önce sormuşmuydum sana hergün mü gün aşırımı ilişki uyguladın
Gün aşırı uyguladım, iğneden bir gece önce ve iğneden 36 saat sonraya dikkat ettim özellikle. bat 26 mart, dayanabilirsem 26sına kadar test yapmayacağım. rahim kaslarımda gerilme oluyor hissediyorum da her seferinde rahme tutunacağı anlamına gelmiyor, ufaklık deneyip başaramayabilir diye umutlanmamaya çalışıyorum. progesteron da kullanıyorum, bakalım.

Merhaba kızlar. Birsey sorabilirmiyim?benim ignemin 9 gunu sayilir dayanamayip test yaptim negatif cikti.hamile degilim galiba.ilacinda etkisi gecmis herhherhalde.hamilelik ihtimslim devam ediyormu acaba? Erkenmi yaptim?

Canım iğnenin yalancı pozitiflik durumu geçmiştir ama gebeysen bile erken henüz. Genelde bat tarihinden sonra idrarda çıkabiliyor. Yani erken anlayacağın. İnş bebişin olur canım müjde verirsin bize de :)

selam arkadaşlar. bende kafama göre klomen ve glifor kullandım... 4 gün önce doktora gittim 5 tane yumurta 3 tanesi çok büyük dedi. eğer çatlatma iğnesi olursan üçüze hamile kalırsın dedi... hayırlısı dedim pregnl vuruldum 3 gün yumurtalarım çok acıyordu. dün akşam bütün ağrılarım kesildi.......7 yıllık evliyim hiç gebe kalmadım.... bugün 4. günüm ve hiç ağrım kalmamış.... üzüldüm... nere gitti benim kocaman yumurtalrım

yumurtaların çatlamış olabilir canım

Kızlar merhaba biz 3-4 aydır ikinci çocuk için uğraşıyoruz pkos düşündü dr. ilk kez ilaç kullanıyorum adetin 5. Günü klomen başladık sabah 1 akşam 1 5 gün kullandım bittikten 3 gün sonra kontrole gittim solda 2 yumurtam varmiş ertesi gün öğlen 12de ovitrelle iğnesini yaptırdım iğneden önceki gece 36 saat sonrası ve toplamda gün aşırı 10 gün ilişki önerdi iğneden önceki gece ilişki olamadı hem 1 gün öncesi birliktelik olmuştu hem eşim aşırı yorgundu iğneden 36 saat sonra ve sonrasında iğnenin 9. Gününe kadar hemen hemen gün aşırı gibi ilişki oldu. İğneden 1.5 gün sonra ilişkiden birkaç saat sonrası solda şiddetli kasık ağrısı ve ağrıdan birkaç saat sonra yarım gün kadar süren kanlı akıntım oldu hafif şiddette. Sonra kasık ağrısı geçti, nadiren belli belirsiz kasık ağrısı arada bir karnımın alt kısmında hafif ağrı oluyor. O kanlı akıntı ve şiddetlı kasık ağrısı olduğu gün başka bir doktora gittim kendi dkktorum uzaktaydı ve akşam saatiydi. Dr usg yaptı solda 1 tane 25 mmlik yumurta var dedi bir sıkıntı yok dedi ama doktoru pek beğenemedim açıkçası. Çalıştığım için kendi doktoruma gidemedim sonraki gün arayıp olanları anlattım muhtemelen kanlı akıntı ağrı olduğu gün yumurta çatlamıştır ovulasyon kanamasıdır dedi yine şiddetli ağrın olursa tekraer usg çektir dedi. Bugün iğnenin 10. Günü bata 6 gün kalsidı test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Ne yapsam sizce kızlar???
Mesaj çok uzun oldu ama bilerek detaylı yazdım birbirimizin deneyiminden faydalanalım diye
hakkımızda hayırlısı olur inş kızlar :)

Bu arada çok hastayım ateşim 39u buldu nerdeyse. Mecbur parol aldım bugün enfeksiyon için kan tahlili yaptırıp mecbur kalırsam antibiyotik alıcam artık

yaa lütfen bana bişey söyleyin sabahtan beri ağlamaktan başım ağrıdı................bu sabah doktora gittim çatlatma iğnesi yaptıralı 5 gün oldu.. daha çok erken ama heycandan duramadım. doktor alttan baktı ve karnının içi sıvı dolu dedi..... yav bu nedemek ......doktora derdimide anlatamadım... diyorumki bu sıvı varken hamile kalamammı... bilemem diyor....... içinizde bilen varmı yumurtalarım çatlamış ve onların sıvısı karnıma dolmuş.... bu iyi bişeymi .........ooffff göğüslerimde hiç belirti yok allahım bugün çok ağladım yaaa doktorun yanında bile.........:((((

o arkadaşının sorunu neydi peki tüp bebekle olmamış ne güzel normal yolla gebe kalmış
aşıalama denemedim ama bende kaç kez tüp bebek denedim hiç gebelik oluşmadı
bak sana link atıyorum buraya gel hiç canın sıkılmaz:KK45:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebeklerimiz-bizimle-olsun.594629/page-14543
..........canım yaa bana link atmışsın ama orda keyifler yerinde.. benim canım çok sıkkın ..ordaki muhebbete dahil olamam. sabahtan beri ağlıyorum... bu seferde olmadı ... doktor üçüzün olur dikkat et dedi... ben bi taneyi bile göremedim..... karnımda sıvı dolmuş.... bilmiyorumki ne haldeyim.... offf bu aralar çok taktım kafayı ... allahım hepimizze sabır inşallah

arkadaşlar bugüne kadar çok tedaviler denedim ama ilk kez klomen ve çatlatma iğnesini deniycem bu ay
inş ilk denemede pozitif sonucu alırım...
benim gibi klomen ve çatlatma iğnesiyle gebe kalmayı bekleyen arkadaşlar buyrun
birlikte tedavi sürecimizi paylaşalım,
bugün 5. günüm ve klomene başladım...
Merhabalar tatlım. Bende o yolla hamile kalanlardanim. Ovitrellenin pek faydalı olmadığını düşünüyorum pregnyl bulmaya çalış doktoruna sor kaç mg lık verirsinizi diye bulabilirsem onu kullanaym de ben onunla hamile kaldim hem 10 TL bütçeyi de sarsmiyor. Hem de kalçadan vurdurur sun daha kolay olur. Ben bu süreçte 3 tabak üst üste bile kaldirmadim.. Hep yattim tuvaletimi ilişki günlerinde ayakta yaptım afedersin velhasılcçok yattım dikkat ettim .. Sende dikkat et Allahın izniyle olur inşallah ben pkoluydum öncelik olarak ta kiloluysan kilo vermenin tavsiye ederim. Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun bende çok bekledim çok emek versin bana da sağ salik kulacagima alayim diye dua edin lütfen. Hwpinizden Allah razi olsun.

Merhabalar tatlım. Bende o yolla hamile kalanlardanim. Ovitrellenin pek faydalı olmadığını düşünüyorum pregnyl bulmaya çalış doktoruna sor kaç mg lık verirsinizi diye bulabilirsem onu kullanaym de ben onunla hamile kaldim hem 10 TL bütçeyi de sarsmiyor. Hem de kalçadan vurdurur sun daha kolay olur. Ben bu süreçte 3 tabak üst üste bile kaldirmadim.. Hep yattim tuvaletimi ilişki günlerinde ayakta yaptım afedersin velhasılcçok yattım dikkat ettim .. Sende dikkat et Allahın izniyle olur inşallah ben pkoluydum öncelik olarak ta kiloluysan kilo vermenin tavsiye ederim. Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun bende çok bekledim çok emek versin bana da sağ salik kulacagima alayim diye dua edin lütfen. Hwpinizden Allah razi olsun.
of ben ovitrelle e 90tl verdim içime oturdu, bu ay olmazsa önümüzdeki ay bir daha almam diyordum. 10tl lik başka marka varsa deneyebilirim:) doktoruma danışacağım.

mrb arkadaşlar benim bugün iğnemin 23. günü hala regl olmadım:( 10 gün önce kan testi yapmıştım negatif idi.. klomen ve iğne adet gecikmesi yapar mı, yoksa kist mi oluştu bende de..:( iğneden önce muayenem de 1 tane yumurtam vardı ve baya büyüktü malesef.. inşallah kiste dönüşmemiştir :(

Back
X