Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Artık doktora gıtmıcem bakalım zorla yedıgım ıncırle gecırcem bikac ayıda...
ne kadardır deniyorsunuz umusuzluk yook canım nasip kısmett...bizim de 1 yıl oldu gelen giden yookk..bu ay klomen e bşladık hayırlısıı bakalım..

ne kadardır deniyorsunuz umusuzluk yook canım nasip kısmett...bizim de 1 yıl oldu gelen giden yookk..bu ay klomen e bşladık hayırlısıı bakalım..
1senedır cnm ılac ıcmk ıstwmıyorum artık asılana yapılıdı ılk kez olsaydı olurdu ztn burdan sonrasıfup bebek artık rahat bırakmaya calışcam.

1senedır cnm ılac ıcmk ıstwmıyorum artık asılana yapılıdı ılk kez olsaydı olurdu ztn burdan sonrasıfup bebek artık rahat bırakmaya calışcam.
bu ay aşılama mı yaptırmıştıınn ..sorun ne pekii ..canım bak benim de 1 sene olduu ..tamam kafanı rahat bırakk haklısın ilaç içmem diyosan içme bi süre....

Merhaba. Aynı günde olmuşuz iğneyi ayni tarihlerde adet olcaz ben haftaya çarşambaya kadar beklicem mecbur beklicem kesin bi sonuç almak için bence sende bekle derim.zor olsa dabeklemek mecbur bekliyoruz. 24 ünde olduk ama şuan varsa bile inşallah vardir çok küçüktür. Allah hayırlısı ile nasip etsin hepimizede

O kadar zor ki beklemek dün zaten hayal kırıklığına uğradım sence yükselme ihtimali var mı değerlerimin ? Acaba iğneyi tamamen mi atmam lazım vücuttan. Of offf keşke hamiş olsak dimiii ne güzel olur. Rabbim nasip etsin inşallahh

benim göğüslerim hassaslaştı. Kasıklarım agrıyo ilaç mı yaptı acaba ya da ne bilim psikolojik mi?sende durumlar nasıl canım

kızlar kolmenden sonra ne zaman yumurtalar buyumeye baslıyor benım suan adetımın 11 gunu yarın kontrol var

[QUOTE="Ferhan89, post: 37582941, member: 6 kadar zor ki beklemek dün zaten hayal kırıklığına uğradım sence yükselme ihtimali var mı değerlerimin ? Acaba iğneyi tamamen mi atmam lazım vücuttan. Of offf keşke hamiş olsak dimiii ne güzel olur. Rabbim nasip etsin inşallahh[/QUOTE]
Yükselme ihtimali var mi bilmiyorum ama insallah yükselir. O güzel haberi duymayı doktorun hamilesin demesini o kadar çok istiyorumki yinede herşey Allahtan zamani var demekki. Ama bence aceleci davranma tabi boyle solemek kolay ama yinede sabirla adetinin geçmesini bekle. İyi haberler alirim insallah senden

Yükselme ihtimali var mi bilmiyorum ama insallah yükselir. O güzel haberi duymayı doktorun hamilesin demesini o kadar çok istiyorumki yinede herşey Allahtan zamani var demekki. Ama bence aceleci davranma tabi boyle solemek kolay ama yinede sabirla adetinin geçmesini bekle. İyi haberler alirim insallah senden[/QUOTE]

İnşallahh canım.bir an önce gelsin bebişlerimzz

İnşallahh canım.bir an önce gelsin bebişlerimzz[/QUOTE]
Amin inşallah. Kaç aydır istiyosunuz bebişi

bu ay aşılama mı yaptırmıştıınn ..sorun ne pekii ..canım bak benim de 1 sene olduu ..tamam kafanı rahat bırakk haklısın ilaç içmem diyosan içme bi süre....
canım 1 senedır denıorz bızde.3 kere klomen kollundam bu seer sadece ıncır ve dua ıle ınsallah denemek ısıtorm subata kadar zaman koydum ınsallah rabbım hepımıze nasıp eder.çok ıstıyorum

[QUOTEa, post: 37583513, member: 460781"]kızlar kolmenden sonra ne zaman yumurtalar buyumeye baslıyor benım suan adetımın 11 gunu yarın kontrol var[/QUOTE]
Benim adetimin 14.günü gelişmişti o gün catlatma iğnesi vurunmuştum. Gitmissindir doktora bugün nasıl son durum

canım 1 senedır denıorz bızde.3 kere klomen kollundam bu seer sadece ıncır ve dua ıle ınsallah denemek ısıtorm subata kadar zaman koydum ınsallah rabbım hepımıze nasıp eder.çok ıstıyorum
aynıymısıız bizde 1 senedir deniyoozz..ALALH ım tez vakitte hep,mize nasp etsin arkadaşııııııııımm..

[QUOTEa, post: 37583513, member: 460781"]kızlar kolmenden sonra ne zaman yumurtalar buyumeye baslıyor benım suan adetımın 11 gunu yarın kontrol var
Benim adetimin 14.günü gelişmişti o gün catlatma iğnesi vurunmuştum. Gitmissindir doktora bugün nasıl son durum[/QUOTE]
yumurtam 24 mm miş catlatmaıgnesı vurdu

aynıymısıız bizde 1 senedir deniyoozz..ALALH ım tez vakitte hep,mize nasp etsin arkadaşııııııııımm..
amin canım insallah rabbım ısteyen herkese versın.ılk asılamam tutmadı benımde çok üzücü bır süreç geçırdım.ıstanbulda bı doktorla konustum ıyı bı doktor.asılamadan sonra progesteron onerıorm dedı asılama yapacak arkadaslara bılgınız olsun.bana doktor yazmadı ılaç falan bılseydım ısterdım ılaç

Kizlarrrr mrb. GAliba hamileyimmmm :)) ama yine de umutlanmiyorum.adetime 2,3 gun var daha ama gittim kan testi yaptirdim bugun. B. Hcg 37.7 cikti. Sizce nasil ? Adetimin gecmesini bekliycem ama .bakalim artis olucakmi.Allah hepimizin hakkinda hayiirlisini ve isteyen herkese sag salim bebisler nasip etsin :)

cnm catlatma ıgnesı mı vuruldun

hayırlı olsun canım ınsallah allah bızlerede nasıp etsın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…