canım ALLAH yradımcımız olsun hepimizin..ççok zor bir süreç ama olacakk buna inanalım..amin canım insallah rabbım ısteyen herkese versın.ılk asılamam tutmadı benımde çok üzücü bır süreç geçırdım.ıstanbulda bı doktorla konustum ıyı bı doktor.asılamadan sonra progesteron onerıorm dedı asılama yapacak arkadaslara bılgınız olsun.bana doktor yazmadı ılaç falan bılseydım ısterdım ılaç
merhaba canım..bana bu ay günde 2 defa verdi doktorum bekliyorum baalım ama hiç hamilelik belirtisii yokkk..meraba kızlar benimde 5 kulanışım ama fayda yok siz nasıl kullanıyorsunuz klomeni
İnşAllah cnmm. En önemlisi biz bunu yürekten istiyoruz ve yürekten istediyimiz herşey birgün mutlak oluyor .hayırlı olsun canım ınsallah allah bızlerede nasıp etsın hepımıze
Mrb cnm. Ben de aynı iyneyi olmuştum ama çoook erken.sabr et ,şimdi kan testi yaptırsan zaten çıkacak,ama kafan karışacak.ben de test yapmıştım çıkmıştı,ama inan Sevinemedim bile.çunki iyneden olduğunu biliyordum :))Kızlar merhaba :) Ben klomen değil de gonal f kullandım ve 7 gün önce pregnly çatlatma iğnesi oldum. Göğüslerim aşırı hassas ve ağrıyor adet dönemlerimde benim hassasiyetim olsa da ağrım pek olmazdı. Ayrıca aşırı uykuluyum ve sürekli midem bulanıyor :) Belki de psikolojiktir umutlanmak istemiyorum o Yüzden gidip kan testi yaptırayım diyorum. Sizce erken mi? Ne zaman yaptırmak gerekiyor kan testini?
cnm ben varım 8 gunum catlatma ıgnesı olalı karnımda şişlik var ve fena rahımım agrıyor sende durumlar nekızlar yok mu klomen tedavisi gören ya ?
cnm ben varım 8 gunum catlatma ıgnesı olalı karnımda şişlik var ve fena rahımım agrıyor sende durumlar ne
bende beklıyorum kurbanlık koyun gıbı gunumu cok karnım şiş neden acababndeklomen tedavisi görüyorum ama günde 2 defa kullandım bu ay günde 4 defa kullancm cnm
bilmiyorum ki cnm ya sen klomeni nasl kullandınbende beklıyorum kurbanlık koyun gıbı gunumu cok karnım şiş neden acaba
bilmiyorum ki cnm ya sen klomeni nasl kullandınonce klomen kullandım 24 mm yumurtam oldu catlatma ıgnesı oldum bugun 8 gunum canımmm
cnmmmm klomen kullandım 24 mm yuöurtam vardı catlatma ıgnesı verdı 8 gunum bugunbilmiyorum ki cnm ya sen klomeni nasl kullandın
hadi hayırlısı cnm bnde geçen ay kullandım işe yaramadi bu ay günde 4 defa alcmcnmmmm klomen kullandım 24 mm yuöurtam vardı catlatma ıgnesı verdı 8 gunum bugun
hayırlısı ınsallha cnmhadi hayırlısı cnm bnde geçen ay kullandım işe yaramadi bu ay günde 4 defa alcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?