Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

canım ALLAH yradımcımız olsun hepimizin..ççok zor bir süreç ama olacakk buna inanalım..

meraba kızlar benimde 5 kulanışım ama fayda yok siz nasıl kullanıyorsunuz klomeni

bende 2 defa kullannıcam başlıycam kısmetse adet olmayı bekliyorum ama bi türlü olamıyorum

Kızlar merhaba :) Ben klomen değil de gonal f kullandım ve 7 gün önce pregnly çatlatma iğnesi oldum. Göğüslerim aşırı hassas ve ağrıyor adet dönemlerimde benim hassasiyetim olsa da ağrım pek olmazdı. Ayrıca aşırı uykuluyum ve sürekli midem bulanıyor :) Belki de psikolojiktir umutlanmak istemiyorum o Yüzden gidip kan testi yaptırayım diyorum. Sizce erken mi? Ne zaman yaptırmak gerekiyor kan testini?

hanği ilaç kullandın yumurtaların büyüdü ?

Mrb cnm. Ben de aynı iyneyi olmuştum ama çoook erken.sabr et ,şimdi kan testi yaptırsan zaten çıkacak,ama kafan karışacak.ben de test yapmıştım çıkmıştı,ama inan Sevinemedim bile.çunki iyneden olduğunu biliyordum :))

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım kasım 10 da 2 yıl olcak evliliğim bende herkes gibi bebiş istiyorum normal yolla hamile kalamadım dün doktora aşılama tedavisi için giittim 4 cm kistle karşılaştım klomen verip yumurta takibi yapılacaktı ama kist olduğu için başlayamam uyarıcı ilaç olduğu için dahada büyür vücud bunu kendi kaybedecek bu ay içinde adetin bitince tekrar gel dedi böyle problemi olan var mı yardımlarınızı bekliyorum herkese hayırlısını nasip etsin rabbim inş

bendede vardı cnm kist adet düzensizliği doğum kontrol habı kullandım geçti benimki sogan suyu iç

slm kızlar bnde pco hastasıyım geçen ay ilk defa klomen kullandım ama işe yaramadı bu ay günde 4 defa alcam ama endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…