canım en buyuk ve erken belırtı goguslerdır. benım goguslerım adetten 13 gun once baslamıstı. normalde adetten 3 gun once baslardı. ve hala agrıyolar. üşüme ben de de oldu ama adetten 2 gun sonra falan.Evet,ben de iğneden olduğundan şupheliyim.. Bi değişiklik filan var mı peki ? Ben hiç üşümeyen biri olsam da son 3 gündür fecı üşüyorum,bir de çok sık sık tuvalete çıkıyorum.
Aaa evet bende de cok sert goguslerim ve az ağrı var.nebiliyim yaa,hiç ümitlenmek istemiyorum aslında ( ama böyle belirtiler olunca da elimde olmuyor:)canım en buyuk ve erken belırtı goguslerdır. benım goguslerım adetten 13 gun once baslamıstı. normalde adetten 3 gun once baslardı. ve hala agrıyolar. üşüme ben de de oldu ama adetten 2 gun sonra falan.
Allah allah benim gögüslerde sertlik ağrı yok.iriydi dahada irileştiAaa evet bende de cok sert goguslerim ve az ağrı var.nebiliyim yaa,hiç ümitlenmek istemiyorum aslında ( ama böyle belirtiler olunca da elimde olmuyor:)
Of yaaaaolmaz mı canım ben de pkoluyum. klomen ve catlatma ıgnesını mutlaka kullan ayrıca klomen kullanırken mutlaka kuru ıncır ye yumurtaların buyumesı ve kalıtesı ıcın cok faydalı
Kızlar merhaba. Cuma günü çatlatma iğnesi oldum. Bugün Dayanamayıp kan testi yaptırdım. 13.15 çıktı. Doktorumu aradım iğneden dolayıda olmuş olabilir pazartesi yeniden yaptır dedi? Iğnenin etkisi ne kadar sürüde atılıyo ki vücutta
canım iğnenin etkisinin geçmesi için 12-14 gün gerekior , çok erken yaptırmışın testi , iğne hcg hormonu olduğu için yüksek çıkabilir ,
Off ya( peki Cumartesi yine yaptırsam yükselme olur dimi 2 günde hamileysem. Cevap için çok teşekkür ederim canım
sonuç yeter ki pozitif olsun 5gün daha beklemeye razıyım . İnşşalh hamileyimdir.
Herkesde farkli farkli ola biliyor cnm,bende 2 gündür mide yanması gibi bir hiss var.3 günüm kaldı cevabı bilmek içinAllah allah benim gögüslerde sertlik ağrı yok.iriydi dahada irileştiokadar göğüs uçlarındaki renklerde de değişim yok.acaba bu aşılama tutmayacakmı
test yaptın mı canımOf yaaaaadet gecikince sevinememek ne kadar kotu adeti ilacla getirsem mi ki doktorumu arayim mi acaba biraz daha bkleyim mi
Yok canim yapmadim bel agrisi da var bugun bakalimmtest yaptın mı canım
kızlar bende klomen basladım adetın 2 gunu basladım 8 gunu doktora gıttım tam gelısmemış dedı 12 gunu gıdecegım normalmı buyumememsı adetımın 8 gunudeydım daha bugun onuncu gun anlamadım gıttıgelin birbirimize destek olalım kızlar
canım evet iğnenin etkisi oluyoor ondan yüksek çıkmıştır..sonradan düşmüşse olumlu gözükmüyor ama ynede belli olmazz taii hayırlısı olsun canım...Kızlar yardımınıza ihtiyacım var . Ayın 24ünde cumagünü çatlatma iğnesi oldum. Dayanamayıp Perşembe günü kan testi yaptım. 13.15 çıktı doktorumu Aradım iğnenin etkisi dedi pazartesi yeniden yaptır. Bem yine Dayanamayıp bugün yaptırdım. 4küsür çıktı. Düşmüş Değerler. Adetime 1 hafta var. Acaba diyorum ilacın etkisi geçince yükselme olur mu yine bir umut işte. Cevaplarınızı esirgemeyin lütfen olumlu Yada olumsuz yardımcı olun akıl verin napim ben
canım evet iğnenin etkisi oluyoor ondan yüksek çıkmıştır..sonradan düşmüşse olumlu gözükmüyor ama ynede belli olmazz taii hayırlısı olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?