cnm ben 3 günü başladım aynı ilaç bittikten 2 snr gittim 5 mm olmuş sence nasıl cnm ya çok morelim bozuldu napcam hiç bilmiyorum5 gun kullan ,2 gun. Sonrasinda gel diodu. Yani 7.gun kontrol oluodu
Tatlim bnde 3.gunu basladim 5gun kullan 2 daha bekle kontrol edelim demisti. Moral bozacak bisey yok,canini sıkma.. 5 mm az ama dozunu artirirsa buyur diye dusunuyorum. Benim ilk denemede 19_20 mm idi tutmadi. 2.Denemede cok kucukler dedi. 3.Denemede sabah aksam hap kullandim 7.gun sonu 13 mm lik tek yumurtam olmus. Aa dedi 20 ye cikarmaliyiz bunu.. gonal f 450 / 75 lik doza gobekten igne vurdurdum 3 gun. 10. Gun sonu 19.70 e cikinca ovitrelle catlatma ignesi vurundum. 1 haftam bitti simdi. 10 gun sonra hcg test yaptircam. Ama boyuta takilma derim. Hapin dozuyla zaten buyuyor,ama dr unu ihmal etme cok onemli takibi. allah saglicakla bebegine kavusmayi nasip etsin..cnm ben 3 günü başladım aynı ilaç bittikten 2 snr gittim 5 mm olmuş sence nasıl cnm ya çok morelim bozuldu napcam hiç bilmiyorum
çok teşşekkür cnm nebilim ya allah kimseyi çocuklarla imtihan etmesin çok zor başkasının çocuğunu sevmek kimseye vermesin allahımTatlim bnde 3.gunu basladim 5gun kullan 2 daha bekle kontrol edelim demisti. Moral bozacak bisey yok,canini sıkma.. 5 mm az ama dozunu artirirsa buyur diye dusunuyorum. Benim ilk denemede 19_20 mm idi tutmadi. 2.Denemede cok kucukler dedi. 3.Denemede sabah aksam hap kullandim 7.gun sonu 13 mm lik tek yumurtam olmus. Aa dedi 20 ye cikarmaliyiz bunu.. gonal f 450 / 75 lik doza gobekten igne vurdurdum 3 gun. 10. Gun sonu 19.70 e cikinca ovitrelle catlatma ignesi vurundum. 1 haftam bitti simdi. 10 gun sonra hcg test yaptircam. Ama boyuta takilma derim. Hapin dozuyla zaten buyuyor,ama dr unu ihmal etme cok onemli takibi. allah saglicakla bebegine kavusmayi nasip etsin..
o oo hayirli olsun darisi bize insallahcnm bende 3 ay klomen kullandm ,adetin 3. günü başlayıp günde 2 tane içtim.
çok şükür 3. ayda hamile kaldım.
günde 1 tane içtiysen dozunu arttırır doktor hemen umutsuzluğa kapılma
ç
çok teşşekkür cnm nebilim ya allah kimseyi çocuklarla imtihan etmesin çok zor başkasının çocuğunu sevmek kimseye vermesin allahım
cnm ben bişey daha sorcam klomenle beraber iğnedemi kullandınmı?cnm bende 3 ay klomen kullandm ,adetin 3. günü başlayıp günde 2 tane içtim.
yok cnm ben iğne kullanmadım sadece klomen içtim,önerim 14. günü bekleme adetin bittiğinden itibaren ilişkiye başla bide kendini sıcak tutcnm bişey d
cnm ben bişey daha sorcam klomenle beraber iğnedemi kullandınmı?
cnm klomenle büyütücü iğnede mi kullandın?Tatlim bnde 3.gunu basladim 5gun kullan 2 daha bekle kontrol edelim demisti. Moral bozacak bisey yok,canini sıkma.. 5 mm az ama dozunu artirirsa buyur diye dusunuyorum. Benim ilk denemede 19_20 mm idi tutmadi. 2.Denemede cok kucukler dedi. 3.Denemede sabah aksam hap kullandim 7.gun sonu 13 mm lik tek yumurtam olmus. Aa dedi 20 ye cikarmaliyiz bunu.. gonal f 450 / 75 lik doza gobekten igne vurdurdum 3 gun. 10. Gun sonu 19.70 e cikinca ovitrelle catlatma ignesi vurundum. 1 haftam bitti simdi. 10 gun sonra hcg test yaptircam. Ama boyuta takilma derim. Hapin dozuyla zaten buyuyor,ama dr unu ihmal etme cok onemli takibi. allah saglicakla bebegine kavusmayi nasip etsin..
Decnm bende 3 ay klomen kullandm ,adetin 3. günü başlayıp günde 2 tane içtim.
Lasya deneyimlerine ihtiyacimiz varcnm bende 3 ay klomen kullandm ,adetin 3. günü başlayıp günde 2 tane içtim.
günde 1 tane içtiysen dozunu arttırır doktor
hemen umutsuzluğa kapılma
Canim 13 mm kucuk oldugu icin yumurta buyutucu igne olan gonal f 450 yi 75 lik dozda kullandim. 4 gun sonunda 19.70 e cikti ve yeterli buyukluge ulastigi icin de catlatma ignesi vurundum .cnm klomenle büyütücü iğnede mi kullandın?
ilk ay 3 yumurtam vardı 17mm olması lazım 10. gündeDe
Lasya deneyimlerine ihtiyacimiz varyumurtalar kac mm oldu mesela? Esin test falan yaptirdi mi? Kisa surede mutlu sona ulasmissin sukur, umarim bizlerde oyle oluruz catlatma ignesi falan kullandin mi?
cnm yanii ilaçta kullandın hap hapla 13 mm oldu iğne kullandın tekrar doğrumuCanim 13 mm kucuk oldugu icin yumurta buyutucu igne olan gonal f 450 yi 75 lik dozda kullandim. 4 gun sonunda 19.70 e cikti ve yeterli buyukluge ulastigi icin de catlatma ignesi vurundum .
Keciboynuzu,caksir suyu falan cok iyi diyorlar.. ben pde pki var. Yumurtaliklarim saglammis.bu ay 2.denemem. dr cok umutlu kinusuyor ama bilmiyorum. Esimde morfoliji %1 cikti maalesef. Acaba diorum esimden kaynakli bir sorun mu var. Keciboynuzundan baslicam ona dailk ay 3 yumurtam vardı 17mm olması lazım 10. günde
2. ayda o civarlardaydı ve biz tayin olduk o ay ,taşındığım yerde doktora gittim rahim filmi dediler.3. ay doktora gitmeden içtim ilacı eğer hamile olmasaydm çekilcektm rahim filmini.
eşim doktora gitmedi cnm ama keçi boynuzu yedirdim adamcağıza da ,yazık benl beraber o 3 ayda neler çekmedi ki :)
Klomenle 13 oldu, gonal f buyutucu igneyle de 19.70 e cikti, bitincede ovitrelle catlatma ignesi vuruldum..10 gun sonra test yaptircam iste. toplamda 3 farkli ilaccnm yanii ilaçta kullandın hap hapla 13 mm oldu iğne kullandın tekrar doğrumu
umudunu kaybetme cnm hayırlısı ne zamansa bebişin seni bulur.benim eşim doktora gitmediği için morfolojiyle alakalı bi bilgim yok.ama keçi boynuzuna başla derim ne kaybedersin kiKeciboynuzu,caksir suyu falan cok iyi diyorlar.. ben pde pki var. Yumurtaliklarim saglammis.bu ay 2.denemem. dr cok umutlu kinusuyor ama bilmiyorum. Esimde morfoliji %1 cikti maalesef. Acaba diorum esimden kaynakli bir sorun mu var. Keciboynuzundan baslicam ona da
cnm klomdenle doktor tavsiyesindmi kullandın bende klomen biteli 4 gün oldu yarın doktora gidcem dua edin kızlar büyüsün yumişlerKlomenle 13 oldu, gonal f buyutucu igneyle de 19.70 e cikti, bitincede ovitrelle catlatma ignesi vuruldum..10 gun sonra test yaptircam iste. toplamda 3 farkli ilac))
Herseyi doktor kontrolunde kullaniyorum,cunku bu ilaclari 5aydan fazla kullaninca yumurta tembelligi yapiyormus. Insallah 20 yi gecersin kuzu. Ama 35 mm olunca bile catlamayan yumurta olabiliomus. Hayirli haberlerini bekliyoruzzcnm klomdenle doktor tavsiyesindmi kullandın bende klomen biteli 4 gün oldu yarın doktora gidcem dua edin kızlar büyüsün yumişler
canım buğün doktora gittim büyümemiş artıkda büyümez dedi doktor artık klomene cevap vermiomuş yumurtalıklar her defasın da bıktım büyemmemiş demesinden allah yardımcımız olsun kızlarHerseyi doktor kontrolunde kullaniyorum,cunku bu ilaclari 5aydan fazla kullaninca yumurta tembelligi yapiyormus. Insallah 20 yi gecersin kuzu. Ama 35 mm olunca bile catlamayan yumurta olabiliomus. Hayirli haberlerini bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?