Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

evet büyütüyor ama dozu da önmli benim dozu artırıldı ve yumurtalıklarımda ağrı var sanırım büyüyor
bilmiyorum cnm bende başlıycam iğne inş büyürler 5 defa klomen kullandım büyümedi inş bu sefer büyürde aşılamam olur

Kizlar selam.. yumurtalarim klomen le 13 oldu, buyutuci igne kullandim 19.70 oldu, aksamina ovitrelle wurdurdum. Dr umda umitliydi olur diye. Dun test sonucumu aldim, negatif...
3 aydir ilac tedavisi goruyorum,yeni basladik ama insan uzuluyor yine de ;(

her ne kadar bu defa rahat olucam desende sonucu alınca üzülürsün.Rabbim doğru zamanı biliyordur canım hayırlısı olsun.

Dun tahlil yaptirdim bugun kendiligimden adet oldum.Iyi mi kotu mu bilemedim ;(

kızlar merhaba bende kasım 24'te çatlatma iğnesi oldum yumurtam 24 mm olmuştu. iğneyi 24 kasım pazartesi 12:30 da vuruldum 24. saat ve 36. saatte ilişki oldu sonra 2 gün sonra ilişki oldu. 1 aralık pazartesi muayene oldum sol kasıkta kist oluşmuş 3,5 mm sizce gebeliğe engelmidir yani hamile olabilirmiyim. Birde doktorum yumurta çatlamış kanama içine olmuş adetin gecikirse tahlil yapalım eger adet olursan 2. gün gel dedi. bu hsg isteyecekmiş. yaşayan veya bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun

Mrb kızlar uzun süredir takip ediyorum yazmak bgne kısmetmis. Benim 1 yıldır çocuğum olmuyor.doktora gttimhersey normal dedi.yumurtlamm var istenilen boyda çatlama oluyo ama bebek olmuyo.ama doktor genede cçatlama iğnesi ve klomen kullandirtti. Sizce doktorumu degstrmelimyim.

Arkadaşlar 4-5 cm civarında çikolata kistim var ve aynı zamanda yumurta çatlama sorunumda var.Bu ay dr klomen verecekti.Adetliyken çağırmıştı fakat bugün gittim yumurtalar gelişmeye başlamış bu şekilde klomene başlayamayız etkili sonuç vermez yasmin doğum kontrol hapı kullan bu ay önümüzdeki ay adetin 5. günü gel klomen öle başlayalım olmazsa ameliyat gerekebilir dedi.Varmı benzer durum yaşayan bebek istiyorum ama doğum kontrol ilacı kullanacam ne bu şimdi

Esine spermiogram testi yapildi mi canim, kruger yontemiyle? Belki sorun o olabilir

off ben de aynı durumdayım! ne kadar zormuş bi bebek sahibi olmak. ben de bu ay klomen kullandım ve bugün iğne oldum inşaAllah hemen hamile kalırım. insanın psikolojisini acayip bozan bi durum Allah hepimizin yardımcısı olsun. ama bitkisel kürleri de deneyin derim kızlar soğan kürü testere dişli aslanpençesi kürü etkiliymiş ben deniyorum sonuçlarımı sizinle de paylaşırım

Esine spermiogram testi yapildi mi canim, kruger yontemiyle? Belki sorun o olabilir
Canim senle sorunlarimiz ayni sanki kan degerlerim hsg filmim normal, 4 aydir klomen tedawisi goruyorum yumurtalar buyuyp catliyor ama olmuyor. Esimde morfoloji 1. Dr um bu yuzden olmuyor diye tup bebege yonlerdirdi. Ohss olmamak icin ilac tedawisine dewam etmedim, tup bebek yaptiracagim simdi

2 3 ay bekleyip bende tup bebege gidecem.insallh 2015 bize melegimizi getirir.artik hic umudum kalmadi.

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kkullandım.bugün iğneyi vurulali 10 gün oldu.ama 2 gün önce aksam açıkkahverengi leke geldi devami gelmedi 15. günümü sabırsızlıkla bekliyorum.bu leke neden geldi ama yaa ????

olabilir canım bende de oldu bu ay hemde 4cm ama doğum kontrol hapıyla gidiyormuş o %99. doktor öyle dedi bana bakalım gidince görücem silinmiş mi. çok önemli bişey değil yani

kızlar yok mu klomen tedavisi gören ya ?
Ben kullandım geçen ay yumurtalar gerektiği gibi olgunlaşmışlardı hatta kendiliğinden çatlamışlardı ama yine de tutmadı sonunda adet oldum. bu ay için yine verdi doktorum yarın kullanmaya başlıcam inşallah bu kez tutar bakalım ne olacak

mrb cnm ben kullandım klomen ama yanıt alamadım iğne tedavisine başladım 1 tane yumurta gelişti aşılama yaptırdım ama negatif tüp bebek deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…