Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Merhabalar Fulya hanım Tesadüfen gördüm Mesajı
Durumlarımız benziyor ben de 1 . Çocuğumdan 7 yıl sonra istedim ikinci çocuğu ancak malesef 6 aydır olmuyor
Seni tebrik ederim inşallah sağlıklı sıhhatli hamileliğini geçirir bebişini kucağına alırsın
Sana sormak istediğim kaç aydır istiyordunuz bebek
Tedavi filan oldun mu hamile olabilmek için özel birşey uyguladın mı
Çok sordum kusura bakma

Sorabilirsin tabi seve seve cevaplarim biz yaklasik bir yildir korunmuyoruz bende gecen ay doktora gittim neden olmuyor diye arastirmaya basladik tahlillerimiz yapildi eger bu ay adet olsaydim rahim filmi istiyordu ama ben kabul etmedim klomene baslayalim dedim tamam dedi ve adet olmadim bir sene sonunda tamda arastirmya baslamisken kendiliginden geldi insallah bebegim.bu ay sadece adetimin 3. Gününden itibaren kuru incir yedim.bide yumurtlama günlerim hep sancili olur yumurtlama gunlerimde gun aşırı birliktelik oldu ve yarim saat kadar ayaklarimi duvara yaslayip kalcamin altina yastik koyup bekledim sende daha 6 ay hic sıkıntı yapma bence her ay tutma olasiligi yüzde yirmi zaten kafana takma ayaklarini kaldir yarim saat insallah olacaktir

SAĞOL CANIM BENDE BU AY ADETİMİN 2. GÜNÜNDEN SONRA 15 GÜN FİLAN KURU İNCİR TÜKETTİM HAYIRLISI BAKALIM
DR BİR SORUN GÖRÜNMÜYOR DEDİ BİZEDE

günaydınn fulyaalp ben az önce tekrar test yaptım ve yine ikinci çizgiyi gördüm umarım vardır ve bebeğim benimledir henüz regl tarihim geçmedi bu yüzden tereddüt ediorum ben 23 den sonra doktora gidip kan tahlili yaptıracağım

hadi bakalım hayırlısı :) darısı başıma olsun..

merhaba inş hamilesindir erken gebelik belirtileri oldu mu sende

göğüs acıması dışında şimdilik bişi yok bende bide belim biraz ağrı yapıyor ama dediğim gibi her ne kadar test pozitif versede ben emin olamıyorum iğnenin etkisi belki de beklemekten başka çarem yok bugün 11. gün çünkü daha

Ben bizimle olduklarına inanıyorum canım görüceksin :)

SLM KIZLAR bn yaklaşık 20 gün önce klomen kllandım ve dktorum yumurtalar oluşmuş fakat gelişme yok demişti ve şimdi sağ tarafımda bir ağrı var ve daha çok yürüdüğümde şiddetleniyor acaba yumurtalar gelişmiş olabilir mi ? bu tarz bir şey yaşayan varmı aranızda bu arada pcoluyum

merhaba canım sende bir gelişme var mı günler geçmiyor

bende bekliyorum ilk defa bu ay klomen kullandım iğne yapmadı doktorum bu ay bi deniyelim dedi hayırlısı bakalım Allah hayırla bizler tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım

Merhaba bayanlar, araniza yeni katiliyorum. 2.5 yildir ewliyim.1 bucuk yildir korunmuyoruz ama 5 aydir bebek istiyoruz. Polikistik overliyim,bununla birlikte tiroit hastasiyim. Buna bagli olarak da sekerim var hafiften. Ha bu arada adetlerim cok duzensiz 5 ayda bir goruyorum desem? Ilacla geliyor sadece. Neyse dr a gittim 2 ay once ve hikayem basladi.
Gecen yillarda birsuru tahlil yaptirmistim. Dr um yumurtalik rezervimin cok cok cok iyi oldugunu soyledi. Tiroit icin 150 mg levtrn kullaniyrm. Neyse tarlusalla adet oldum. 3.gun klomene basladim ilkdefa.gunde 1 defa olarak 5 gun kullandim,yumurta takibim yapildi 10.gunde 20 mm lik iki yumurtam oldu dr cok olumlu konustu ama tutmadi. Hatta bir daha yaptirdi,olmadi. O ay Bir daha yaptirdi. Yine olmadi Dr belki sorun esindedir die esime test onerdi.
Esimede sperm testi yaptirdik. Adamdaki sperm sayisi 117 mio, hareketlilik 72. Morfolojisi 1 di ama. Gittigi urolog esimde bir sorun olmadigini soyleyince ihale yine bana kaldi anlayacaginiz )
Neyse 2.denemede, bu sefer adetin 5.gunu basladim gunde 1 defa kullandim 5 gun boyunca.neyse kontrole gittim 10.gun. dr hic bi gelisme olmadigini soyledi.ertesi gun klomeni gunde 2 kez 5 gun boyunca kullanmami soyledi. 10.Gun yine gittim 13 mm lik tek yumurtam olmus. onu catlatmak icin aksaminda baslayarak 3gun boyunca gonal f 450/75 lik dozluk gobekten igne vuruldum. Ertesi gun dr a gittim niyahet yumurtam 19.70 e cikti. Aksaminda da ovitrelle caglatma ignesini vurdur gobekten dedi. 36 saat sonrada iliski dedi. Iki hafta sonrada test yaptir dedi inaniyorum ki olacak.. 1 hafta gecti uzerinden 10 gun sonra ne cikacak bakalim. Merakla bekliyorum
Allah isteyen herkesi cocuk sahibi yapsin insallah.

allah tez zamanda nasip etsin müjdeli haberlerini bekliyoruz bizede dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…