bende 1.25cm bu çatlatma iğnesini vurduktan sonra cuma günü aşılama yapılacak demekki cmin pek de bir etkisi yokUltrason filminde Evet cm olarak yaziyor Benim 3.17 cm çok büyümüş ama Yinede çatlama iğnesini verdi bugün tekrar telefonda Görüştüm çok büyük değil mi diye hayır o çatlarsa hiçbir sorun yok dedi bende anlamadım gitti.
çok teşekkür ederim insan vücudu o kadar ilginç ki yumurtanın büyüklüğüne takılma çünkü kalitesi iyi olsun o önemli olacak olduktan sonra tüm bunlara gerek bile kalmaz psikoloji huzur ve gıda çok önemli bol bol su içmek lazım aslındaDemek ki bir etkisi yok inşallah hepimiz için hayırlısı olsun sanada çok geçmiş olsun inşallah herşey istedigin gibi olur.[/çok teşekkür ederim Allahım hayırlı
Canim slm bende 36saat diye biliyorum ignenin markasi nedir belki degisiyodur 31.7lik yumurtayida ilk kez duydumKızlar selamm bir sorum olcaktı kafam çok karışık bu ay klomen kullandım adetimin 12. Günü sol kasığımda yoğun bir ağrı hissettim ve dün doktor kontrolüm vardı doktorum solda 31.7 mm kaliteli bir yumurtamın oluştuğunu söyledi çatlama iğnesi verdi dün akşama doğru yaptım fakat siteden araştırdıgıma göre kaliteli bir yumurtanın boyu 22 mm oluyormuş bu doktor beni yanlış mı bilgilendirdi kafam çok karışık ve iğneyi yaptıktan 4 saat sonra çatlar dedi ama internet sitesinde 36 saat sonra catlar yazıyor offffffff bu konuda bilgisi olanlar lütfen biraz bilgi verin ilk kez klomen kullandım. Pazartesi progestoron tahlili yapalım dedi
Canım valla bende ilk kez böyle bir Boyut duydum ve bana normal diyor eğer çatlarsa sorun yok çatlamazsa kist olur dedi ve yumurta büyük olduğu için 3 veya 4 saat içinde catlaması gerekmiş ben şaşırdım valla markası ovovitrelle. Hiç umudum yok bu ay da Aslında hiçbir sorunum da yok doktor o kadar istiyorsun madem tedaviye başlayalım dedi keşke başlamasaydım çok üzgünümCanim slm bende 36saat diye biliyorum ignenin markasi nedir belki degisiyodur 31.7lik yumurtayida ilk kez duydum
Aaa evet ya sorunun uoksa keske hic baslamasaydin cunku o ilaclar hep hormonlarini etkiliyo bende pko var ondan tedavi goruyorim ama bilemedim sana ne diyim canim yinede uzulme sonucta sitres herseye engel biliyosun dikkat et bu swfer olmazsa doktoruni degistir benceCanım valla bende ilk kez böyle bir Boyut duydum ve bana normal diyor eğer çatlarsa sorun yok çatlamazsa kist olur dedi ve yumurta büyük olduğu için 3 veya 4 saat içinde catlaması gerekmiş ben şaşırdım valla markası ovovitrelle. Hiç umudum yok bu ay da Aslında hiçbir sorunum da yok doktor o kadar istiyorsun madem tedaviye başlayalım dedi keşke başlamasaydım çok üzgünüm((
Doktora filan gitmiycem artık o kadar yoruldum ki bide pazartesi gel progestoron tahlili yapalım diyor dalga mı geçiyor onuda anlamadım neyse hayırlısını diliyorum sanada geçmiş olsun canım tez Zamanda İnşallah tedavin sonuç verir.Aaa evet ya sorunun uoksa keske hic baslamasaydin cunku o ilaclar hep hormonlarini etkiliyo bende pko var ondan tedavi goruyorim ama bilemedim sana ne diyim canim yinede uzulme sonucta sitres herseye engel biliyosun dikkat et bu swfer olmazsa doktoruni degistir bence
Progeston tahlilini bendende istedi doktor yumurtanin catlayip catlamadigina bakmak icin bence yaptir canim en azindan tedavinin ise yarayip yaramadigini gorursunDoktora filan gitmiycem artık o kadar yoruldum ki bide pazartesi gel progestoron tahlili yapalım diyor dalga mı geçiyor onuda anlamadım neyse hayırlısını diliyorum sanada geçmiş olsun canım tez Zamanda İnşallah tedavin sonuç verir.
Şimdi doktordan geldim canım daha çatlamamış ve 35 mm olmuş ve çatlar bekle diyor.Progeston tahlilini bendende istedi doktor yumurtanin catlayip catlamadigina bakmak icin bence yaptir canim en azindan tedavinin ise yarayip yaramadigini gorursun
35 mm ve çatlar mı dedi 18 20 mm de çatlar yumurta allah allahŞimdi doktordan geldim canım daha çatlamamış ve 35 mm olmuş ve çatlar bekle diyor.
aşılama mı tüp bebek mi cnmGonal f kullandim 10 tane 16 22 mm arasi yumurtam oldu ve çatladilar bugun çatlatma iğnesinin 11.günü ve negatif cikti cok üzgünüm
Evde yaptik yumurta takibiaşılama mı tüp bebek mi cnm
aşılama mı tüp bebek mi cnm
Peki suan gittigin hastane nasil bir hastane ben alman hastanesini dusunuyorum ama bilgin varmidir hangisi daha iyibizde geçen sene faruk buyruya yaptırdık aşılama ama olmadı. adam hiç ilgilenmedi. yumurtalığa bıle bakmadı. 2 yumurta varmış dedık tamam gelin dedi. bu senede memorıalde tüp bebege geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?