Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Ultrason filminde Evet cm olarak yaziyor Benim 3.17 cm çok büyümüş ama Yinede çatlama iğnesini verdi bugün tekrar telefonda Görüştüm çok büyük değil mi diye hayır o çatlarsa hiçbir sorun yok dedi bende anlamadım gitti.

bende 1.25cm bu çatlatma iğnesini vurduktan sonra cuma günü aşılama yapılacak demekki cmin pek de bir etkisi yok

Demek ki bir etkisi yok inşallah hepimiz için hayırlısı olsun sanada çok geçmiş olsun inşallah herşey istedigin gibi olur.

Demek ki bir etkisi yok inşallah hepimiz için hayırlısı olsun sanada çok geçmiş olsun inşallah herşey istedigin gibi olur.[/çok teşekkür ederim Allahım hayırlı
çok teşekkür ederim insan vücudu o kadar ilginç ki yumurtanın büyüklüğüne takılma çünkü kalitesi iyi olsun o önemli olacak olduktan sonra tüm bunlara gerek bile kalmaz psikoloji huzur ve gıda çok önemli bol bol su içmek lazım aslında

Doğru söylüyorsun canım hayat süprizlerle dolu olmaz Dediğin şey bir anda oluveriyor ama işte bu tedaviler herkesten farklı şeyler duymak insanı yıpratıyor. Hayırlısı bekliycez başka çaremiz yok yok.

Canim slm bende 36saat diye biliyorum ignenin markasi nedir belki degisiyodur 31.7lik yumurtayida ilk kez duydum

Canim slm bende 36saat diye biliyorum ignenin markasi nedir belki degisiyodur 31.7lik yumurtayida ilk kez duydum
Canım valla bende ilk kez böyle bir Boyut duydum ve bana normal diyor eğer çatlarsa sorun yok çatlamazsa kist olur dedi ve yumurta büyük olduğu için 3 veya 4 saat içinde catlaması gerekmiş ben şaşırdım valla markası ovovitrelle. Hiç umudum yok bu ay da Aslında hiçbir sorunum da yok doktor o kadar istiyorsun madem tedaviye başlayalım dedi keşke başlamasaydım çok üzgünüm ((

Aaa evet ya sorunun uoksa keske hic baslamasaydin cunku o ilaclar hep hormonlarini etkiliyo bende pko var ondan tedavi goruyorim ama bilemedim sana ne diyim canim yinede uzulme sonucta sitres herseye engel biliyosun dikkat et bu swfer olmazsa doktoruni degistir bence

Doktora filan gitmiycem artık o kadar yoruldum ki bide pazartesi gel progestoron tahlili yapalım diyor dalga mı geçiyor onuda anlamadım neyse hayırlısını diliyorum sanada geçmiş olsun canım tez Zamanda İnşallah tedavin sonuç verir.

canım sen doktorunu bırakma dediklerini uygula. mutlaka bildikleri bir şey oluyor o adımları atarken. ben de çok kafama göre iş yapıyordum o daha sakıncalı. daha sonrasında anladım doktorumu dinlemem gerektiğini.

Progeston tahlilini bendende istedi doktor yumurtanin catlayip catlamadigina bakmak icin bence yaptir canim en azindan tedavinin ise yarayip yaramadigini gorursun

Progeston tahlilini bendende istedi doktor yumurtanin catlayip catlamadigina bakmak icin bence yaptir canim en azindan tedavinin ise yarayip yaramadigini gorursun
Şimdi doktordan geldim canım daha çatlamamış ve 35 mm olmuş ve çatlar bekle diyor.

Anladim canim bence o doktoru degistir allahin taktiri tabi ama 35 mm cok buyuk bana 20.mm den sonra catlar dedi geneldede herhese ole deniliyormus

Gonal f kullandim 10 tane 16 22 mm arasi yumurtam oldu ve çatladilar bugun çatlatma iğnesinin 11.günü ve negatif cikti cok üzgünüm

bizde geçen sene faruk buyruya yaptırdık aşılama ama olmadı. adam hiç ilgilenmedi. yumurtalığa bıle bakmadı. 2 yumurta varmış dedık tamam gelin dedi. bu senede memorıalde tüp bebege geçtik

bizde geçen sene faruk buyruya yaptırdık aşılama ama olmadı. adam hiç ilgilenmedi. yumurtalığa bıle bakmadı. 2 yumurta varmış dedık tamam gelin dedi. bu senede memorıalde tüp bebege geçtik
Peki suan gittigin hastane nasil bir hastane ben alman hastanesini dusunuyorum ama bilgin varmidir hangisi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…