Merhaba catlatma ignesi pregnyl mi kullandiniz suan bende yaptirdim ama kafam baya karisti doktor once ovitrell verdi sonra pregnyl dedi ve 5000 lik iki taneymis.ve bugece icin vurulacaksin dedi salida asilama yapicaz dedi ama acildeki kadin ignenin bitanesini vurdu ben.birbyanlislik olmasin dedim sonucta 1 tane vurulmasi gerekseydi 1 tane yazardi yada ikinciyi bir sonraki aksam vurulun derdi dedim burda gunde biryane yaziyor ben ne yazilmissa onu yaparim dedi 1 tanr vurdu yolladi simdi icim icimi yiyor yanlis bisey mi yapti diyeEvde yaptik yumurta takibi
ya cnm bnde ıgne oldm klomen kllndm 14 gn olmadn dgru snc ckmıyomu bnm adetm yarn doluyoMrb kizlar. Biz 4 yildir evliyiz. 1 bucuk yil esim korundu. Sonra bebis olsun aryuk dedik. Hastanede calisiyordum. Kontrole gittim, Dr herşey normal ama hemen istiyorsan yumurta geliştirici klomen vereyim dedi. Birkaç ay sadece klomen verdi. Sonra 3 kere catlatma iğnesi yapildi. Klomen 2 kez kist yapti, o ay doğum kontrol hapi
verilmişti. Normal yollardan denemeyip hemen ilaç
kullandigimdan çok pişman oldum sonra. Haziran ayında
asilama yaptirdik. Esimle ikimizde problem olmadigi için kesin gözüyle bakiyorduk ama negatifle sonuclanmisti. Dr yaptigi kan tahlilinde rahimde enfeksiyon varmis, yanlis hatirlamiyorsam klamidya mi neydi. İlk defa duymuştum. 1 ay boyunca esimde bende farkli farkli ilaçlar kullandik. O ay korunduk. Adet oldum ve bi dahaki ay adet olmadim. Cok sukur hamileyim. RABBİM isteyen herkese hayirli saglikli bebis nasip etsin.
blmıyrmkı cnm bnde 7 gnde yptm pozıtf ama ynlsmıs 14 gn olckmskızlar iğne yaptyıralı 12 gun oluyo ve ben dayanamayıp test yaptım negatif çıktı.. ama umudumu kaybetmiycem daha erkenmıydı sızce yoksa gebelık olsaydı zaten cift cizgi olur muydu
Merhaba catlatma ignesi pregnyl mi kullandiniz suan bende yaptirdim ama kafam baya karisti doktor once ovitrell verdi sonra pregnyl dedi ve 5000 lik iki taneymis.ve bugece icin vurulacaksin dedi salida asilama yapicaz dedi ama acildeki kadin ignenin bitanesini vurdu ben.birbyanlislik olmasin dedim sonucta 1 tane vurulmasi gerekseydi 1 tane yazardi yada ikinciyi bir sonraki aksam vurulun derdi dedim burda gunde biryane yaziyor ben ne yazilmissa onu yaparim dedi 1 tanr vurdu yolladi simdi icim icimi yiyor yanlis bisey mi yapti diye
blmıyrmkı cnm bnde 7 gnde yptm pozıtf ama ynlsmıs 14 gn olckms
kan tahlılı yptrmadm ılacın etkısıne pozıtf ckıymus hamıle olp olmadıgımı blmıyorum cnım ayın 9 una kdar bklemem lazım 14 gun o zmn dolacak ama adet olrsam hayaller bospozıtıf cıktı suan hamıle mısın canım yoksa yanlıs mı cıktı
kan tahlılı yptrmadm ılacın etkısıne pozıtf ckıymus hamıle olp olmadıgımı blmıyorum cnım ayın 9 una kdar bklemem lazım 14 gun o zmn dolacak ama adet olrsam hayaller bos
ıns ya ıns ıkmzde hmıleyzdır sn kacında ıgne oldunanladım canım ınsallah hamılesındır bende beklıyorum ıste negatıf cıktı ama yıne umut ıste
Canim sagol zaten tutmadi ve ikinci asilamamda eksik doz yuzunden iptal edildi aslinda hic uzulmedim demekki hayirlisi boyleymiscanım ıkı ampulü tek vurucaktın 10000 lik yanı
ya cnm bnde ıgne oldm klomen kllndm 14 gn olmadn dgru snc ckmıyomu bnm adetm yarn doluyo
bklıyrm bakalm daha ıgne olalı 14 gun olmadı bgun dha 9 olduCanim gebelik varsa deger düşükte olsa cikar kanda ama 2 3 gun bekle bence
evdede yapamıyorm ynls snc vrıymusbklıyrm bakalm daha ıgne olalı 14 gun olmadı bgun dha 9 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?