Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

şişli memorial gerçekten iyi takip ediyor. arada bi hemşirelerin gıcıklığı oluyo ama heryerde var bu hemşire gıcıklığı. tedavi yönünden takip çok iyi.

Evde yaptik yumurta takibi
Merhaba catlatma ignesi pregnyl mi kullandiniz suan bende yaptirdim ama kafam baya karisti doktor once ovitrell verdi sonra pregnyl dedi ve 5000 lik iki taneymis.ve bugece icin vurulacaksin dedi salida asilama yapicaz dedi ama acildeki kadin ignenin bitanesini vurdu ben.birbyanlislik olmasin dedim sonucta 1 tane vurulmasi gerekseydi 1 tane yazardi yada ikinciyi bir sonraki aksam vurulun derdi dedim burda gunde biryane yaziyor ben ne yazilmissa onu yaparim dedi 1 tanr vurdu yolladi simdi icim icimi yiyor yanlis bisey mi yapti diye

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

ohoo sen daha ilk seferden ağla ağla helak oldum diyosun ben 9 aydır aynı şekil bekliyorum :) yumurta klomenle oluşuyo fakat döllenmiyor. amh dediğin rahim filmiyse ben çekildim. genelde 3. deneme de başarısızsa çekiyor doktor. gitmeden yarım saat önce kas gevşetici içmiştim öyle böyle atlattım çok ölümcül bir şey değil çok da acımıyor. sana Aidin Salih'in gerçek tıp adlı kitabını öneririm. şu an hemen internetten de röportajlarına ya da konferanslarına bakabilirsin zaten orada ne yemen içmen ne yapman gerek hepsini bulacaksın ve muhtemelen hayata bakışın değişecek ve belki de klomenli tedaviyi bırakacaksın. ben artık öyle yaptım tamamen farklı bir tedavi yöntemine geçiyorum. 9 aydır klomendi rahim filmiydi derken hiçbir sonuç alamadım hemen olacak diye bir şey yok kendini fazla yıpratma stres hormonları bozar daha da zorlaşır işin.

fsh 7.47 çıktı en son

yumurtam oluşuyo büyüyo çatlatma iğnesi de vuruldum doktorum verdiği takvimede uyduk neden olmadı yine

2 kez daha 2 ay yani deneyecek aynı bu şekilde doktor

amh ye baktırmam gerektiğini söylüyolar

fsh yanıltabiliyomuş

2 tanıdığım a yapılmış

aşılama yada tüp bebekde olmaz amh düşük ise dediler

öyle mi?

mayıs 2014 den beri tedavi görüyorum

umutlarım tükendi artık

her ay adet olunca yıne olmadı dıe üzülüyorum

benden önce yada sonra evlenen herkes ya doğurdu ya hamile

evlatlık almayı düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem

30 yaş şartı varmış onda da

ya cnm bnde ıgne oldm klomen kllndm 14 gn olmadn dgru snc ckmıyomu bnm adetm yarn doluyo

kızlar iğne yaptyıralı 12 gun oluyo ve ben dayanamayıp test yaptım negatif çıktı.. ama umudumu kaybetmiycem daha erkenmıydı sızce yoksa gebelık olsaydı zaten cift cizgi olur muydu

kızlar iğne yaptyıralı 12 gun oluyo ve ben dayanamayıp test yaptım negatif çıktı.. ama umudumu kaybetmiycem daha erkenmıydı sızce yoksa gebelık olsaydı zaten cift cizgi olur muydu
blmıyrmkı cnm bnde 7 gnde yptm pozıtf ama ynlsmıs 14 gn olckms

canım ıkı ampulü tek vurucaktın 10000 lik yanı

pozıtıf cıktı suan hamıle mısın canım yoksa yanlıs mı cıktı
kan tahlılı yptrmadm ılacın etkısıne pozıtf ckıymus hamıle olp olmadıgımı blmıyorum cnım ayın 9 una kdar bklemem lazım 14 gun o zmn dolacak ama adet olrsam hayaller bos

kan tahlılı yptrmadm ılacın etkısıne pozıtf ckıymus hamıle olp olmadıgımı blmıyorum cnım ayın 9 una kdar bklemem lazım 14 gun o zmn dolacak ama adet olrsam hayaller bos

anladım canım ınsallah hamılesındır bende beklıyorum ıste negatıf cıktı ama yıne umut ıste

KIZLAR LH DEGERİM 21.66 ÇIKTI BİLMİYORUM NASIL YUKSEK DEĞİLMİ BİŞEYLER SÖLEYİN KAFAM COK KARISIK YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…