Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

:)) kac aydır kullanıyosun bacım sen :)
BENIMKI KARISIK BIRAZ CANIM IKI DEFA HAMILE DE KALDIM dustuler maalesef ama 3.5 yıldır ugrasıyom toplamda bu ayla bırlıkte 12 defa kullanmıs oluyorum ınsallah da son olur artık bu ay

BENIMKI KARISIK BIRAZ CANIM IKI DEFA HAMILE DE KALDIM dustuler maalesef ama 3.5 yıldır ugrasıyom toplamda bu ayla bırlıkte 12 defa kullanmıs oluyorum ınsallah da son olur artık bu ay
ıkısınde de klomenle mı hamıle kaldın canım?

Neden kullandin klomeni sorun varmiydi ne zamandir cocuk istiyosun
pcosluyum canım yumurta tembellıgınden dolayı. ınsulın dırecı de varmıs. diaformın kullandım 5 ay kadar olmadı doktorumu degstrdım. o da klomene baslattı. 10 aydır istiyoruz ama olmadı bı turlu. burda da pek gormedım klomenle ılk ayda hamıle kalanı :S

Yok canm ilk ay olmuyo genelde benimde ilki 4. Ayda ikinci de iki ay kullandim olmadi iki ay ara verdim tekrar basladim 2. Denemede oldu yani toplamda 6 ayda oldu ikincisi de oyle maalesef bende pcosluyum glifor kullaniyorum klomenin yaninda bakalim yarin kontrolum var ne durumda gorcez

ben olmazsa 1 kere daha denerım sonra aşılama. klomen zamanla rahımde ıncelme yapıyormus. bıde beklemek de cok zor. umarım aşılamaya gerek kalmadan melegım gelır. az kaldı günüme de.

ben olmazsa 1 kere daha denerım sonra aşılama. klomen zamanla rahımde ıncelme yapıyormus. bıde beklemek de cok zor. umarım aşılamaya gerek kalmadan melegım gelır. az kaldı günüme de.
Cnm asilama da da yumurta klomenle gelistirilio bende bu sefer bu ay 3. Denemem olmassa ignelere gececem

Cnm asilama da da yumurta klomenle gelistirilio bende bu sefer bu ay 3. Denemem olmassa ignelere gececem
bılıyorum canım işte o yuzden ıstıyorum ya klomen 6 kurmus ama ben o kadar beklemıcm rahım ıncelırse bıde onla ugrasrm asılama da riske gırcek. o yuzden 2 kur denıcem. sen hamıle kaldıgında klomenle yanı. belırtılerın oldu mu?

Oldu ama kisiden kisiye degisir cok bisey olmadi zaten belirti olrark benim mide bulantim da yoktu goguslerim sismisti ve yesil damarlar cikmisti

Oldu ama kisiden kisiye degisir cok bisey olmadi zaten belirti olrark benim mide bulantim da yoktu goguslerim sismisti ve yesil damarlar cikmisti
benım de gogus uclarım cok acıyor 3 gundur.belırtıye de yormak ıstemıyorum ama bu adetıme 3-4 gun kla baslardı. sımdı cok erken.anlamadım. umarım melegım gelmıstır

benım de gogus uclarım cok acıyor 3 gundur.belırtıye de yormak ıstemıyorum ama bu adetıme 3-4 gun kla baslardı. sımdı cok erken.anlamadım. umarım melegım gelmıstır
inşallah gelmiştir canım ama sana tavsıyem belirtilerle uğraşma boşver adet gecıkmenı bekle o gecıkırse o zaman test yap derıım sana

geldım canım bırı 12 bırı 11 mm ıkı yumurta ıyı buyuyolar dedı cumartesı tekrar gel dedı bıraz geç buyuyolar ama olabılır dedı
caım kuru ıncır ye benım 5 gun once gttım hıc yumurta ble yoktu. 5 gun sonra 19 mm olmuslar

çörek otu bal trcın yptım ama çok tatlı yıyeymıyorum yapsammı kı acaba
klomen de kullandım kıst olmasın sonra

Catlatma iğnesi yapılmadı mi yani kontrolden sonra. Yapılsaydi bence o kist de catlar giderdi. Yada söyle olabilir hiç yumurta gelişmemiş kist olmuştur. Hangisi?
canım adetim geçti o ay 4 gün doktora gittiğimde zatende klomende kullanmıştım kistin oluştuğunu söyledi yani klomen tetiklemiş onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…