Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

caım kuru ıncır ye benım 5 gun once gttım hıc yumurta ble yoktu. 5 gun sonra 19 mm olmuslar

Canim o klomen in etkisinden olabilir mi. Yoksa kuru incir tek başına bu kadar etkili değildir dimi. Yani öyle olsa kimse ilaç kullanmaz.??

Canim o klomen in etkisinden olabilir mi. Yoksa kuru incir tek başına bu kadar etkili değildir dimi. Yani öyle olsa kimse ilaç kullanmaz.??
canım illa kı klomenın de buyuk etkısı var ama inciri de yadsımamak lazım cunku klomen bıttı kontrole gttım yumurtam hıc yoktu. 5-6 gün sonra gıttım 19mm olmus. doktor da şaşırdı. cok guzel ve kalıtelı bı yumurtn olusmus diye.

Herkese merhaba,
Eşimle 1.5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ancak ikimizde de sorun olmamasına rağmen henüz olamadık. Hormon testleri HSG hepsi normal, kistim vs. de yok. En son serophene kullandım 5 gün ve ovitrelle iğne oldum ama bu ay da olmadı nasip değilmiş. Umutlarım tükeniyor ancak Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin.

slm kızlar bugün doktora gittim bana klomen ve estrofem verdi.acaba bunların yanında incir yemeye de devam etsem nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum...

slm kızlar bugün doktora gittim bana klomen ve estrofem verdi.acaba bunların yanında incir yemeye de devam etsem nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum.......

tabıkı bızde ıstemeyız ama Allah verınce ben bunu ıstemıyorum yapamazsın yeterki cocugumuz olsun fakat bu aldıgım yüksek dozlu iğneler hamile kalma sonucunda sakat bebek olması gibi bir durum söz konusu olabılır diye düşünüyorum..ben rahım filmi ve kolmen aşamalırından geçtim hepsi temiz sadece yumurtlama tembelliği var..bu arada bız dayanamayıp dışarıya boşalmayla 1 defa ilişkide bulunduk eşimle şu an benden bulaşık şeklinde kanama geliyor ve kaşıntım var ilaç kullanıyorum..sen misin doktoru dınlemeyen inşallah geçer napıcamı bılemıyorum şu an yaa

hayırlısı canım.çalışmalar varmıydı bu ay.bende adetimin son günlerindeyim ben aşılama olcam.normal yollarla zor biraz
vardı canım klomen kullandım ıgnemı de oldum calısmalarda bıttı beklemedeyım canım. bu ay olmazsa 1 kere daha denıcem klomenı olmazsa direk aşılamaya gecıcem . ama fıyatı da tuzluymus sanırım

evet malesef canım birde tutmazsa okadar para boşa gidecez zaman kullandığımız ilaçlarda cabası hayatımda bu tedavide de içtiğim kadar ilaç içmemiştim yaa bende haftaya aşılama işlemine başlicaz şuanda ilaç kullanıyorum canm

Özel hastanede aşılamanın maliyeti ne kadardır kızlar biliyormusunuz??

Kizlar bu ay klomenden sonra catlama ignesi yapmayacam catlamak uzere dedi aklim takildi ya zaten pokoluyum birde bu kist olmaz dimi ya

07.10. da adet oldum ve adetimin besinci günü (11.10) klomene başladım her gün ıkı tane sabah aksam.... klomen bitiminden ıkı gün sonra (17.10) doktoruma gıttım ve aynı gün çatlama ıgnesı vuruldum.... ıkı tane yumurtam olusmus gayet de iyi görünüyor dedi doktor... 17.10. bir cuma günü cumartesi sabahı birliktelik olsun pazar yook pazartesi sabahı tekrar dedi.... dediği gibi de yaptık.... benim sorunum sunlar klomenı alırken zaten bir garip olmuştum iğneyi de vurulunca iyice menapoza girer gibi bir hal aldim durmadan sıcak basmalar agresif tavırlar vs.... ağrım cok fazla olmadı bıraz kasıklarımda fakat asıl merak ettıgım ıgneyı vuruldum günun aksamı cok az lekelı kanama gıbı bırsey oldu... bu ne anlama geliyor bılen varmı yumurta çatladı da onun ıcınmı??? catladıysada bızım cumartesı ılıskıye gırmemız gec kaldık sayılmaz mı lütfen yardımcı olun

sıcak basmaların yumurta çatlarken terlemeler oluyo buda insanı agresif yapıyor bunlar normal akıntın yumurta akı kıvamında ise normal yumurta 36 saat içinde çatlama evresini tamamlıyor iğne vurulduktan 34-40 saat içinde yumurta çatlıyor dr un saat verme sebebi bu yani ilk çatladığı anda döllenme olanağı çok fazla olduğu için o saatleri değerlendirmek istiyorlar.o gün ve sonraki gunun ilk saatleri hesapla 36-40 saat gibi bir süre buda yumurtanın işlevi ile ilgili zamanı geçirmemişsindir bence Bundan sonrası nasip hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…