Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

BUGUN ADET GUNUM CANIM PAZARTESI KANA GİTCEM INSALLAH DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN OLUR MU?
ben tedavi gördüğüm ay adet günümde idrar testi yaptım evde ve o çizgiyi gördüm tedavi görenlerin erken geç söz konusu olmadığı için yaptıkları idrar testinde çıkıyor yapabilirsin

burda umutsuzluğa kapılan çok arkadaş gördüm ben klomen ve çatlma ile hamile kaldım ilk ayım d a çok şükür çatlatmayı kendim istedim ayrıca 15 mm tek yumurtam vardı ben o ay olmayacak tek yumurta diye salmılştım hatta iş böyle olunca arada gerginlik oluyor eşlerde geriliyor rahat bir ilişki söz konusuda olmuyor zar zor oldu hatta çatladığı gece eşim işteydi nasıl anladın derseniz batma oluyor iğne batıyor resmen :) neyseki tuttu şükür şimdi 8 ay sonra felan ikinciyi düşünüyorum hayılrıısı gene aynı şeyler bekliyor beni ama olacak rabbim nasip edecek inş sizde umutsuzluğa kapılmayın herşey beyince bitiyor ayrıca adet günümde idrar testi yaptım adet gününüz gelirse olmadıysanız hamile kalmanız yüksek çünkü yumrutlama ve çatlatma işlemi yapıldığı içn adetin geçikmesi pek söz konusu olmuyor tak diye 2 inci günde adet oluyorsun

canım doktor cuma ıgneyı vurdu (oglen) cumartesı bırlıktelık pazar yok pazartesı tekrar bırlıktelık dedı.... bızde cumartesı sabahı 5 gibi ve oglen 12 gibi beraber olduk pazartesıde sabah 5-6 gıbı beraber olduk.... cumaretsı ve pazartesı en önemli günler geri kalan günlerin bir önemı yok dedı.... altı gün oldu sımdı dun belım cok agrıdı kasıklarım bıraz ve dunden berı ıdrara cok cıkıyorum.... oooffff ne kötü ya caresızlık cok kotu bırsey kı ben daha yolun coookkk basındayım ılk ayım.... ıkı uc senedır ugrasanlara allah sabır versın

Allah bir değil bin kere razı olsun canım ıyı dıleklerın ve duaların ıcın. ben de senın ıcın dua edıcem. benım bel agrım olmadı canım hıc. ama ıgneden bıkacgun sonra gogus uclarım hassaslastı hala daha hassas.sık ıdrara cıkma ıgneden olmaz ama canım ya fazla sıvı tuketımınden ya da haamilesın ınsallah.Allah bebiş isteyenlerın yuzunu guldursun kucaklarını doldursun rabbım evlat yokluguyla sınamasın bızı

benım doktorum da adetını 3-4 gun gecınce gel dedı canım bılmıyorum kı. dun ıgnenın 12.gunuydu test yaptım negatıf cıktı. daha erken mı yaptım yoksa yok mu bılmıyorum

canım pekı ıgneden sonra yada adet gunlerıne yakın ne gıbı belırtılerın olmustu ? benım de ılk denemem. ınsallah tutar.

ben tedavi gördüğüm ay adet günümde idrar testi yaptım evde ve o çizgiyi gördüm tedavi görenlerin erken geç söz konusu olmadığı için yaptıkları idrar testinde çıkıyor yapabilirsin
dun yaptım ıgnenın 12.gunuydu negatıf cıktı canım ya

ben klomen kullanmadım ekımde serephone kullandım 4 yumurtam olustu catladı ama tutmadı esımdede bendede sorun yok cok sukur ama olmadı napalım bende kuruluk oluyor bu yuzden bu ay preseed almayı dusunuyorum. umutlarım kasıma kaldı sanırım bu ayda aynı tedavıyı uygulayacak doktor ctesi gunu gideceğim

canım pekı ıgneden sonra yada adet gunlerıne yakın ne gıbı belırtılerın olmustu ? benım de ılk denemem. ınsallah tutar.
kasıklarda adet gibi ağrı oluyor kasıklarınız ağrıyacak muhtemelen bazılarının öggüsleri hassaslaşır aynı adet olacakmış gibi inş tutar benim arkadaşımda benle aynı oda ilk denemesinde tuttu tutabiliyor yani benim hamile olduğumu öğrendikten sonra hafif kanama oldu yıkılmıştım resmen düşükmü yapıyorum diye ama çok şükür yerlemede oluyormuş

hasas olan larından alsaydın daha değerin düşüktü bazıları göstermiyor arkadaşımda geçtiği halde yaptı çok hafif bir çizgi gördü
normal 2 tane almıstım bırını dun yaptım bırını ne zaman yapsam acaba? su an bıle ıcım ıcımı yıyor ama bı yanım bekle dıyo işte

canım bırsey sorcam catlama ıgnesı olalı 6 gun oldu ve benım belim agrıyor sence ıgneden mı kaynaklanıyor sende de boyle oldumu??
otrivelle vurulduğumda çok ağrım olmuştu belim kasıklarım heryerim ama bu ay pregnly vuruldum ve hiç ağrım olmadı
yumurtam sağ taraftaydı bu ay ama şimdi sol tarafımda ciddi batmalar oluyo adetten önce göğüslerim çok ağrırdı bu ay oda yok bilmiyorum sabıurla bekliyorum

ay hadi inşallah Rabbim muradınızı versin ya çok seviniyorum ben böyle haberleri duyunca umut oluyoruz birbirimize
evet kesınlıkle haklısın bu bekleme suresı daha rahat gecıyor paylascak bırılerı halınden anlayan bırılerı olunca

CANIM YA KLOMENI GÜNDE 1 ERE KULLANMAYI DENEDIN MI HIÇ ÇÜNKÜ BENDE IKI KERE KULLANDIM 2 SINDE DE KIS YAPTI VE BOSA GITTI AYLARM AMA 3. KULLANISIMDA GÜNDE 1 TANE KULLANDIM VE ÇOK SÜKÜR KIST OLMADI

canım 12. catlama ıgnesı sonrası ıdrarda belli olmazmıs sımdı doktor arkadasıma sordum... kanda belli olurmus
sağol canım sordugun ıcın. ben de pco da var adet gecıkmesı yasıyorum. bugun adet gunum gelen gıden yok gelcek gıbı de durmuyo ama ınsallah gelmez bugun de bekleyeyım. giderım artık. kan testının sonucundan da korkuyorum acıkcası.

biliyorum korkuyorsun canım o.... negatif hamılelık yok dendı an cok ıgrenc ınsan bır anlık bır bosluk hıssedıyor ama kafanın rahatlaması ıcın yaptırman gerek yoksa kac gun daha varmı yokmu dusuncelerı ınsanı dekı eder..... benım doktorum ayın 30 da yaptır dedı 7 günüm varda birgün daha fazla beklemem ayın 30 da hastanenın kapısındayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…