Klomen ve estrofem kullanip hamile kalanlar

aysebasar

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
1.450
975
323
Arkadaşlar doğum yapali 1 sene oldu ve malesef bebegimi kaybettim 6 aydır yeniden bebek için deniyoruz ama olmadi bugün doktora gittim klomen ve estrofem başlattı haftaya cuma da yumurtaları sayacağız dedi. Sorum şu aranızda bu şekilde ilaçla hamile kalıp sonuç alan var mi?

Bende dün Estrofem Klomen başladım haftaya cuma kontrol var :) okuyorum konuları baya kalan var hamile ilk ay da olmasa da . Adetin 4.gunu başladım ben ilaca. Umarım hakkımızda hayırlısı olur

Bende dün Estrofem Klomen başladım haftaya cuma kontrol var :) okuyorum konuları baya kalan var hamile ilk ay da olmasa da . Adetin 4.gunu başladım ben ilaca. Umarım hakkımızda hayırlısı olur
Canım merhaba estrofem ne işe yarıyor acaba banada doktor yazdı da hormon ilacı sanırım okuduğum kadarıyla

Canım merhaba estrofem ne işe yarıyor acaba banada doktor yazdı da hormon ilacı sanırım okuduğum kadarıyla
Doktoruma sordum rahim duvarı kalinlastirirmis bir de embriyonun rahimde tutunabilmesi için yardımcı olan bir ilacmis.

Ay ne güzel inşallah hayrlısı olsun artık Sendede mi pco var Önceden de yumurtlama oluyo muydu hapsız
Yok canim pko yok 2 gebeliğim de oldu hatta 2. De de cok beklemistim sebepsiz yaklaşık 1,5 sene bunda biraz hizlandiralim dedi doktor ilaci verdi iste

Merhaba kızlar, ben de aşılama ile hamile kaldım çok şükür. 3 teömuzda başladım estrofeme. 6’sında aşılama oldum. 20’sinde kan sonucum pozitif çıkınca doktor şak diye bıraktırdı. Muayene olamadım çüNKÜ bayrama denk geldi. 2 gündür progestan kullanıyorum. siz ne zaman bıraktınız estrofemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…