ya kızlar bugün dr.a gidiyorum adette olamadım...sivilce bastı heryerimi göğüslerim ağrıyo karnım ağrıyo....bu adet olamamakta cok büyük bir dert aslında...daha dört ay öncesi günü şaşmazdı ama ne olduysa rahim filminden sonra oldu bende....3 ayda 2 defa adet oldum ikiside söktürücüyle...:1no2:
Arkadaşlar benim çıkmam gerek sizle muhabbet etmek çok güzeldi. Kendinize iyi bakın. Görüşürüz.
Hamile olabilirsin değilmi?
canım hamile olma ihtimalim az ayın 18indeki kan testi negatifti ama bugün tekrar kanda gebeliğe baktırıcam...
Canım inşallah hamilesindir simdi senin için içine sığmıyordur .
mınıkcan ıstanbulun neresındensın anadolumu avrupamı
canım anadolu
Burdayım canımm.Ayy bilmezmiyim bir kavuşsakda inan kendime kıyafet bile almıyorum hamile kalırsam giyemem diye. Ben yaklaşık 1 senedir Kayseride yaşıyorum eşimin işi dolayısıyla ama dönücem. Bi ara bende mecidiyeköyde çalıştım. Sen nekadardır bebiş için uğraşıyosun.
selam lar birkaç gündür yoktum sizleri çok özledim bu bebek olayı bilmeden bende aşırı derecede sıkıntı yapmış mide kanaması geçirdim
:teselli::çok üzgünüm:serselom çokk geçmişş olsun canımm Allah şifalarr versinnn..Evet bebek diye diye sağlıgızdan oluyoruz ama hiçbirimizin haberinde bile değill..İyisindir inşallahh şimdiii .Allaha emanet olll dikkat et:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?