arkadaşlar bir sorum olcak ben iki kere klomen kullandım fakat gebe kalamadım.. ben çatlatma iğnesi yaptırmadım. yaptırınca şansımız artıyormu yada yaptırmaynca klomenin etkisi azalıyormu
canım klomen ben de 2 ay kullandım.sonra çatlatma iğnesi verdi burdurdum ama yumurtam çatlamadı...bekliyorum şimdi ..
klomen : yumurta oluşturur geliştirir.
çatlatma iğnesi : yumurtanın çatlayıp döllenmeye hazırlanmasını sağlar...
birbirlerini nötüre etmez birbirlerine ortam hazırlarlar.....
yaşadıklarımdan anladığım ve çıkardığım sonuç bu meslektaşım umarım açıklayıcı olmuşumdur.....
Arkadaşlar rahim filmi maliyeti ne kadar çektiren varsa lütfen yazabilirmisiniz?
a.s.balım geldinmi hayatım
iyiyim cnm gönülyarası merak etmişti seni iftardan sonra gelmedi diye o sorunca bende merak ettim sen nasılsın
arkadaşlar merhaba aranızda veya çevrenizde şeker hastası olup sağlıklı bebeği olan varmı bilgi verirseniz çok sevinirim
geçmiş olsun canım yaa
kendine dikkat et
çok çok geçmiş olsun tatlım....allahım ne olur sen bize hayırlı evlat ver.. yoksa hepimiz kafayı yiyecez..
canım çok gemiş olsun tatlım yaa yapma bak böyle...bir yerde bir yazı okumuştum ...rahimde bir hormonun ürettiği bir salgı varmış beyinden gelen yani beyinin emirleriyle salgılanan bir salgıymış biz eğer moralimiz yerinde herşeye olumlu bakıyor ve bebek için hazır hissediyorsak beyin rahime "ben bebebk sahibi olmaya hazırım sen de hazır ol " emri veriyormuş ve rahim duvarı kalınlaşarak kendini hazırlıyormuş....ama stres ortamında beyin bunu negatif algılıyormuş .... o nedenle de istediğin kadar ilaç kullan tedavi ol psikolojin hazır değilse sonuç negatif...bırak kendini biraz esnek ve rahat ol tatlım..üzme kendini ve harab etmee...allah sağlık versin...
çooook teşekkürler arkadaşlar ilginize valla berbet bir durumdu eşim allahtan evdeydi hemen çalıştığı hastaneye götürdü ama şuan çooook iyiyim allaha şükürler olsun aslında bu ay çok rahattım bebek konusunda klomen yoktu bu ay ama ben bilmeden stres yaptım sanırım :kedi:
canim cok uzuldum cok gecmis olsun acil sifalar dilerim kendine cok iyi bakk :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?