Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sağol canım iyi dileklerin için.inşallah güzel geçer hamileliğin.
balım bu ay tedavi almadı vede çalışmadı hala galiba.buay herşeye ara verdi.kaydirigubbakcemile3

teşekkürler..beni de listenize aldığınız için....3 eylülde regl olmam gerekiyor..klomen kullandım 2 ay ve faalutal + progestan ..bu arada 4 aydır da folik asit kullanıyorum....bakalım bu ay neler olmuş görücez....

nedemek canım her yeni kişi,yeni umut demek bizim içinde.inşallahahhh gelmez kırmızıların harika haber verirsin.

Çok az kalmış inşallah hasta olmazsın

inşaallah tatlım..bakalım...ama bu ay ümidim yok..ben ekimde hamile kalmak istiyorum...evlilik yıldönümümde eşime hediye vermek istiyorum bebişimle.....ama bayram öncesi bir bayram şekerine de hayıor demem doğrusu :)
şeker gibi bir beibşim olsaaaaa keşkkkkkkkkeeeeeeeeeeee

Bence bayram hediyesi olursa çok güzel olur :)))

Gülcancığım ümidim çok kırıldı ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum (

bacım bu ne karamsarlık ya.siz böyle konuşurken ben kendimi pencereden aşağı atayım daha iyi.
bende pco var,kilo var,eşimde %80 hareketsizlik var ya ben napayım.14 aydır 1 kere bile korunmadım.nerdeyse yapmadığım kür,içmediğim ilaç kalmadı.ama yinede umutluyum hiç kendimi karamsarlığa kaptırmıyorum.2-3 ay daha böyle denicez.olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek napalım.yeterki olsun.sonuçta çaresi var.

kızlar umutsuzluğunuzu yitirmeyin bizim akrabamız var 8 yıllık evli ve çoculları olmadı eşinde hiç canlı sperm bulmadılar ama teknoloji çok gelişti amelyatla yumurtalıklarda sperm aldılar şuan kadın hamile hemde ikiz umutsuzluğa kapılmayınnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytHerkeze hayırlıı günlerrr kızlarr noo stresskötükedihüso

kızlar bende 4 yıllık evliyim 32 aydır hamiş kalamıyorum :)ben ağlamalık halime gülebiliyorumm sizdee rahat olunn rabbim ne zaman yazdıysa o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…