Henüz alıştığımı söyleyemiycem çünkü anlamıyorum pek çok şükür iyi geçecek sanırım .
Size hergün dua ediyorum ,her sevincimde her düşünüpte aklıma geldiğimde eşimle beraber hemde allh olmayanlara da versinn ,bu mutluluğu tattısın diye dua ediyorum .:Saruboceq:
Lütfen dualarınızı edin tedavinizi olun ve sabırla bekleyin . Ben de 1 sene bekledim ve kendiliğinden oldu . Aama diyorumya ya incir ya soğan ya klomen (ilerleyen aylardada etksii sürüyormuş çünkü) birşeyler işe yaradı ama ne tam olarak bilemiyorum . Sakın umutsuz olmayın .Hep söylüyorum . Birgün mutlaka olacak allhın izniyle sırasıyla..
Kendinize ii bakın . Bu arada daha önce de yazdım Balım ı merak ediyorum şuan ne yapıyorr hangi tedavidee? bir ses çıkmadı . Tedavilerinize devam edin sonra aara verseniz bile o ilaçların etkisi sürüyorr bunu doktorum da söyledii. Tekrar sevgimle. Allhım bu güzel günlerde hamile olarak en içten duygumla hepinize diliyorum .. kaydirigubbakcemile5
bende senın gıbı dusunuyorum ama ne bılım ya ınsan cıkmaz bır sokaga gırıyo bıde mıllet bılse olmadıgını nekadarlık evlısın ben 14 aylık evlıyım
teşekkürler..beni de listenize aldığınız için....3 eylülde regl olmam gerekiyor..klomen kullandım 2 ay ve faalutal + progestan ..bu arada 4 aydır da folik asit kullanıyorum....bakalım bu ay neler olmuş görücez....
Benim sanki üstümden tır geçmiş gibi. Hiç keyfim yok çok gerginim kavga edecek yer arıyorum.
teşekkürler..beni de listenize aldığınız için....3 eylülde regl olmam gerekiyor..klomen kullandım 2 ay ve faalutal + progestan ..bu arada 4 aydır da folik asit kullanıyorum....bakalım bu ay neler olmuş görücez....
Çok az kalmış inşallah hasta olmazsın
anaaammmm sen çok tehlikelisin bugün.lütfen sakin ol.vücuduna işkence etme.
inşaallah tatlım..bakalım...ama bu ay ümidim yok..ben ekimde hamile kalmak istiyorum...evlilik yıldönümümde eşime hediye vermek istiyorum bebişimle.....ama bayram öncesi bir bayram şekerine de hayıor demem doğrusu :)
şeker gibi bir beibşim olsaaaaa keşkkkkkkkkeeeeeeeeeeee
Gülcancığım ümidim çok kırıldı ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum(
gülcangülcan nekadarlık evlisin
tam 14 ay oldu canım.
senın adetler duzensızdı sanırım dımı
Benim sanki üstümden tır geçmiş gibi. Hiç keyfim yok çok gerginim kavga edecek yer arıyorum.[/Q
Canım sıkma canını lütfen Rabbim hayırlısıyla verecektir ama benim dr. diyor ki neden olmadı, olmuyo, ne olcak diye düşünmeye başlarsan zaten olmaz diyor . Ne kadar rahat olursan o kadar çabuklaşır diyor. Ama seni anlayabiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?