ben bugun cok acıktım yarın ıgnemı olacagım ya oruc tutsam sakat olurmu bozulur mu orucum
ilaç felan kullanıyomusun gelincikslm herkese nasılsınız acıktım ama yAZAMADIM TEMıZLıK YAPIYORUM DUN GECE 12.DE GELDIM TEMıZLıKTEN ELTIM TASINIYO YARIN. saat 4.den 12.ye kadar bıtırdık 4.oda of cok yoruldum sabaha kadar uyuyamadım sol tarafımda cok agrı oldu naden olabılır acaba 1 yumurtam var oda 13.mm dı dun sol tarafta o agrı yapabılırmı bıde kacına kadar buyumeyı surduruyo yumurta benim bugun 12.gun neyse buayda yattı zaten umudum yok .
oruç bozulur diye biliyroum canım ya...neticede vücüduna bir sıvı giricek...
slm cnm gecen ay klomen artı pregliy kullandım bu ayda klomen dun bıttı bu ay 2.gun gec basladıkdun dr gıttım 13mmdedı bıdahakı ay dedı adetın 4.gunu baslamamı soledı klomemn yazdı yıne 3.klomemn olucakoffffffffffffffffff kızlar klomen kullanırken gozlerınızde gorme bozuklugu oluyomu ozellikle aksamları.:sm_confused:delikafaduldendelikafaduldenilaç felan kullanıyomusun gelincik
sagol canım destegın ıcın geldım doktordan 7 tane yumosum olmus ama buyumemıs ve gelısmemıs sadece 2 adet varmıs bıraz buyuyen oda 16mm kalmıs buaydan umudum yok tutmaz dedı doktorum.anlayacagın bosa calıstık.ıgnemı yarın gece vuracak.buayfos buayı unut dedı. bende ıst anadolu yak tuzlada oturuyorum. 3 aydır calısmıyorum evdeyım. bebıs yapacagım dıye ayrıldım.ama sımdı tekrar ıs arıyorum ıs hayatına gerı donmek ıstıyorum.ayrıldıgım ısyerım maltepedeydı benımde.tesadufe bak:) tekrar gorusmek uzere hoscakalzemuszemus
Alminas merhaba bu arada benim adım derya:)
canım doktora gitmen iyi oldu bak ne kadar moralin bozuktu şimdi hiç değilse 7 tane yumoşun olduğuu öğrendin...ne güzel benim hiç olmmyor sende 7 tane..bu ay benim de fos gibi 1 tanecik olan yumoşum çatlamadı inat etti. portakal oldu:)
önceki yqazdıklarında kocişinin bıktığını yazmıştın ya bu ay fos çıktı deyince ilk o aklıma geldi:)
ben maltepedeyim e5 üzerinde ihracat şirketindeyim. mühendisim.sen ne üzerineydi çalıştığın iş . umarım biran evvel iş bulursun..evde oturmak çok daha sıkıcı ve sürekli düşündürür insanı .ben bile iş tempomda sürekli düşünüyorkennn.....mesela işteyim şimdi ve aklım hep sizlerde:) walla senin için girdim şimdi de sonuç geldimi diye bakmaya:) akşam misafirim var giremem çatlarım diye girdim:)
olsun hadi bakalım bir ay daha.... bol şans hepimize..grüşürüz canım
slm cnm gecen ay klomen artı pregliy kullandım bu ayda klomen dun bıttı bu ay 2.gun gec basladıkdun dr gıttım 13mmdedı bıdahakı ay dedı adetın 4.gunu baslamamı soledı klomemn yazdı yıne 3.klomemn olucakoffffffffffffffffff kızlar klomen kullanırken gozlerınızde gorme bozuklugu oluyomu ozellikle aksamları.:sm_confused:delikafaduldendelikafadulden
aaaaa ben de gözlük numaram ilerledi diye düşünüyordum...klomenin böyle bir etkisi olabilir mi???gözlerim bulanık görüyor özellikle akşamları ...
kızlar herkeze selam bugün benim doğum günüm..yaşıma hamiş olarak girmeyi çok isterdim..:gitme:bişiy soruca kızlar yumurta sayısını yazan arkadaşlar olmuş da anlamadım her ay bir yumurta oluşmuyo mu zatenCADIARZU .. ya da şöle mi yumurta çatladıktan sonra mı artıyo sayı merakı mı giderin lütfen bi soru dah olması gereken yumoş sayısı nedir anlamadım..
slm normalde 1 yumosun olusuyor fakat klomen dıye ılac kullanıyoruz bu yumurta sayısını artırıyor 2o mm olunca catlatma ıgnesı var o ıgneyı oluyruz boylelıkle hamıle kalma sansımız artıyor
yani hemen hamile kalanlar bir yumurtayla mı hamile kalıyo..biz niye kalamıyoz bi yumurtayla
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?