bır bılsemmmm
alminas doğru anladım herhalde çok kafama takılıyordu da sağol canım..yakında kadın doğumcu oluruz biz...ya da jinekolokkaydirigubbakcemile3
kukuletam gelmısss
kukuletam gelmısss
canım benim ben de yazılanları geçmişi okuyordum....7 yumoşun olmuşş canım çok sevindim kalitesizmiş falan deme canım çünkü onu allah bilir 16-18 mm ile hamiş kalınabiliyor...lütfen umutsuz olma hiç yumuoşu olmayanlar hatta 1 tane bile oluşamıyanlar var tatlım o nedenle şükret benim de geçen ay 4 tane oluşmuştu 2si kaliteliydi ama döllenme olmadı bi arkadaşın 1 tane 16 mm idi ve o şimdi hamiş canım bu işler biraz da takdiri ilahi canım hayırlısı olsun inşallah...
Alminas benim geçen ay yumurtamın biri 16 ıydı ve çatladı. Çünkü çatlatma iğneside biraz büyütüyormuş yumurtaları.
Sagol arkadaşlar mrb. bugüm iğne vurulalı 8 gün oldu ama 2 gündür bi tuafım.Mesela uykum gelio sürekli ama uyuyamıyorum, gece mide bulantı hissi yaşıyorum,ara bacaklarım ve belim ağrıyo ve göğüslerim yanları ağrıyo yada ben kendimi dinlemekden kafayı yedim.bir fikriniz var mı arkadaşlar
uzun bır aradan sonra herkese mrh.yenı gelen arkadaslar sızde h gdınız. ooooooo lıste epey ılerlemıs.bırzamanlar bende gırmıstım ama erken cıktım:roflol:yumoşlarım saka yapmıslar bana.:roflol:neyse hayırlısı dedım ve ranaya benı lısteden cıkarmasını ıstemıstım.bıraz kafamızı dınledık.bırde esım varıkosel teshısı koydular amelıyat oldu.bız calısmaya tekrar basladık.azımle ve asklaAllah su mubarek ayların yuzu suyu hurmetıne saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasıp eylesın bızlere.lısteyı tutan arkadasım benı bı zahmet yazı ver.22eylül.bu ara calısmalar var bakalım ne olacak:kedi::kedi:kib.hamıs haberleri almak dılegıyle.
Mrb kızlar dün doktor bana şöye bir şey anlattı. Eşi adetinin 26. günü kan testi yapmış 50 çıkmış eğer 23. gün yapsaydı çıkmayacaktı belkide dedi. Bazen geç çıkabiliyormuş.
ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN:İnneke rabbeke hüvel-hallakul-alim.(muhakkakki rabbım her turlu yaratma şeklini bilir.)ayetını geceleri 1267kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.VEYA:fallahu hüvel-veliyyü ve hüve yuhyi.(muhakkakki allah dosttur ve yaratandır.)ayetını beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.VEYA:hüvel halikul -bariu.(o yaratandır ve yoktan var edendır.)ayeti1054 kere tekrar edilir.VEYA:tıbbi bir arızası olmamak şartıyla çocugu olmayan bir kadın eger aybaşı halinden(adet gununden)üçgün sonra öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kagıd üzerine 110 defa¨BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM¨i yazıp o kagıdı üzerınde taşıyarak eşiyle beraber olursa ALLAHШın izniyle hamile kalır.(hamile kalıncaya kadar kagıdı üzerinde taşımalı.) hadi hayırlısı inşallah işinize yarar allah dua larımızı kabul etsin.amin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mirmirmirmir bende biraz yatıyım bari.akannehir
selam kızlar ben dünn gece sahura kalkamamışım dolayısıyla klomeni içemedim akşamda bir tane içtim yatmadan önce o atladıgımı içsem mmi gecede içince bitecek sahurda ve iftarda birer tane alıyodum ama uyuyakalınca içemedim iki tane üst üste de içmiyim dedim digerini de şimdi yatmadan önce içsem olur mu sizce??
kızlar herkeze selam bugün benim doğum günüm..yaşıma hamiş olarak girmeyi çok isterdim..:gitme:bişiy soruca kızlar yumurta sayısını yazan arkadaşlar olmuş da anlamadım her ay bir yumurta oluşmuyo mu zatenCADIARZU .. ya da şöle mi yumurta çatladıktan sonra mı artıyo sayı merakı mı giderin lütfen bi soru dah olması gereken yumoş sayısı nedir anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?