Alimnascığım illa 20 olmasına gerek yokki 18 de çatlıyor 18 e kadar büyürse tamamdır bence. Bak sen iğneden sonra bir doktora git iki gün sonra çatlamışmı ultrasonla bir baksın.
Kızlar merhaba....off benİm alt karın bÖlgem ŞİŞ gÖbeĞİm ŞİŞ acaba klomen bende kİlo m uyaptı dİyorum ya..sİzde yaŞadınız mı bu sıkıntıları
evet bende de yapti canim
mrb evet canım bende de aynı şeyler oldu ilaç şişlik yapıo ve adetim tam bir hafta geçti umutlanmıştım fakat idrar testinde çıkmadı 7,gün adeti oldu malesef hiç böyle gecikmezdi sanırım ilaçlardan oldu
mrb evet canım bende de aynı şeyler oldu ilaç şişlik yapıo ve adetim tam bir hafta geçti umutlanmıştım fakat idrar testinde çıkmadı 7,gün adeti oldu malesef hiç böyle gecikmezdi sanırım ilaçlardan oldu
anladım canım ya bu benim ikinci kullanışım ilk ay böyle oldumu hiç hatırlamıyorum...ama adet düzenim hiç değişmedi hatta bir gün önceden gelmişti benim...
Kızlar merhaba....off benİm alt karın bÖlgem ŞİŞ gÖbeĞİm ŞİŞ acaba klomen bende kİlo m uyaptı dİyorum ya..sİzde yaŞadınız mı bu sıkıntıları
ilaç geciktirmez canım.sen birde kanda baktır.olmazsa söktürücü al.
benimde sol kasığımda iğne batması gibi bişeyler oluyor. Benim yumurtaların hepsi sağdaydı. Neden böyle bişey oluyor acaba bilen varmı?
canım bendede olmuştu bu ilk kullanışımda seyirme bile olmuştu hatta eğilip kalkarken ağrı giriyordu falan o ay acayip ümitlendim sanırım bunlarda klomenin etkileri
Benimde böyle eğilirken falan rahim bölgem ağrıyor.
evet ya aynı şeyleri bende yaşadım bunlar insanı yanıltıyo takılmayın böyle şeylere derim bu ay bende çok ümitlendim ama sonuç hüsran sanırım ilaçlardan. Şu an adetliyim hala ara ara kasıklarıma batmalar oluyo sanki yumurtlama dönemi gibi belirti veriyo.
kızlar ben kararımı verdim eylüldede olmazsa ekimde ameliyatımı yapan profosöre gideceğim. Adam biraz tuzlu ama iyi doktor. En azından laparaskopiyi histeroskopiyi o yaptı. çokta başarılı bir ameliyat geçirdim. Keşke baştan ona gitseydim.
canım olsun hiçbirşey için geç değil ya...senin içine sinen hangisiyse ona git tabi...bence doktora güzenmek herşeyin başında geliyor çok önemli
haksın canım o adam bana ne derse hiç soru işareti olmadan güvenirim inanırım. Ama burda aklımda hep şumu bumu diye soru işareleri kalıyor.
Kızlar ben kararımı verdim eylüldede olmazsa ekimde ameliyatımı yapan profosöre gideceğim. Adam biraz tuzlu ama iyi doktor. En azından laparaskopiyi histeroskopiyi o yaptı. Çokta başarılı bir ameliyat geçirdim. Keşke baştan ona gitseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?