Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar merhaba....off benım alt karın bÖlgem ŞıŞ gÖbeĞım ŞıŞ acaba klomen bende kılo m uyaptı dıyorum ya..sızde yaŞadınız mı bu sıkıntıları

mrb evet canım bende de aynı şeyler oldu ilaç şişlik yapıo ve adetim tam bir hafta geçti umutlanmıştım fakat idrar testinde çıkmadı 7,gün adeti oldu malesef hiç böyle gecikmezdi sanırım ilaçlardan oldu

anladım canım ya bu benim ikinci kullanışım ilk ay böyle oldumu hiç hatırlamıyorum...ama adet düzenim hiç değişmedi hatta bir gün önceden gelmişti benim...

Benimde sol kasığımda iğne batması gibi bişeyler oluyor. Benim yumurtaların hepsi sağdaydı. Neden böyle bişey oluyor acaba bilen varmı?

ilaç geciktirmez canım.sen birde kanda baktır.olmazsa söktürücü al.

anladım canım ya bu benim ikinci kullanışım ilk ay böyle oldumu hiç hatırlamıyorum...ama adet düzenim hiç değişmedi hatta bir gün önceden gelmişti benim...

benim ilk denemem üstelik ben ve eşim de problem yok klomen ve çatlatma iğnesi oldum adete yakın hiç belirti ve vücudumda değişiklik olmadı sadece göğsümde şişlik vardı ama ağrım sızım hiç olmadı şimdi hastalandım ama kanamam farlı bu ay azar azar geliyo ama oluyorum yarın gitcem dra bakalım ne diyecek.

benimde sol kasığımda iğne batması gibi bişeyler oluyor. Benim yumurtaların hepsi sağdaydı. Neden böyle bişey oluyor acaba bilen varmı?

canım bendede olmuştu bu ilk kullanışımda seyirme bile olmuştu hatta eğilip kalkarken ağrı giriyordu falan o ay acayip ümitlendim sanırım bunlarda klomenin etkileri

Kızlar ben kararımı verdim eylüldede olmazsa ekimde ameliyatımı yapan profosöre gideceğim. Adam biraz tuzlu ama iyi doktor. En azından laparaskopiyi histeroskopiyi o yaptı. Çokta başarılı bir ameliyat geçirdim. Keşke baştan ona gitseydim.

Benimde böyle eğilirken falan rahim bölgem ağrıyor.

evet ya aynı şeyleri bende yaşadım bunlar insanı yanıltıyo takılmayın böyle şeylere derim bu ay bende çok ümitlendim ama sonuç hüsran sanırım ilaçlardan. Şu an adetliyim hala ara ara kasıklarıma batmalar oluyo sanki yumurtlama dönemi gibi belirti veriyo.

Ben kan testi yaptırdım hamile olmadığımı biliyorum ama hep sol kasım ağrıyor. Ordan yumurtada büyümüyor bazen yürürken falan kasılıyor. Hadi klomen içerken sağdan büyüdü onca yumurta sağda hiç ağrıma olmadı. O zamanda sol ağrıdı.

canım olsun hiçbirşey için geç değil ya...senin içine sinen hangisiyse ona git tabi...bence doktora güzenmek herşeyin başında geliyor çok önemli

canım olsun hiçbirşey için geç değil ya...senin içine sinen hangisiyse ona git tabi...bence doktora güzenmek herşeyin başında geliyor çok önemli

Haksın canım o adam bana ne derse hiç soru işareti olmadan güvenirim inanırım. Ama burda aklımda hep şumu bumu diye soru işareleri kalıyor.

haksın canım o adam bana ne derse hiç soru işareti olmadan güvenirim inanırım. Ama burda aklımda hep şumu bumu diye soru işareleri kalıyor.

evet ya kesinlikle zaten soru işareti kaldımı işte faydasını göremezsin..doktorla kurduğum iletşimde çok önemli bence...benimki öyle bir motive ediyorki insnanı anlatamam süper bir doktor

tabiki canım tedavini hangi doktor yaptıysa ona güvenmeli onunla devam etmelisin, senin rahatsızlığını o daha iyi bilir ona göre tedavi yöntemi uygular. biraz tuzlu olması işinin uzmanı olmasından da kaynaklanır ama yinede herşeyden önce sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…