Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Arkadaşlar ben klomenle geçen ay 5 gün önce relg oldum bu ayda öylemi olur acaba?Bide göğüslerimin yanlarında hassaiyet var iğne olalı 11 gün oldu cevap veririseniz sevinirim.

ayyyyyyy kızlar inşallah doktorumu aradım hamilelik büyük ihtimal başlamış dedi pazartesi tekrar test yaptır dedi...
darısı hepinizin başına kızlar dualarım sizinle........
GÜLCAN buarada canım klomen içmedim aşılamadan sonra ara vermiştim bu ay kendiliğinden geldi bebiş.......

bencede balsurat hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:dance: :dance: :dance:

iNŞALLAHH bu son kullanışın olurr inşallahh bebişinn bu ay gelir canım dualarım seninlee .bende öpücem Şeniz

Arkadaşlar ben klomenle geçen ay 5 gün önce relg oldum bu ayda öylemi olur acaba?Bide göğüslerimin yanlarında hassaiyet var iğne olalı 11 gün oldu cevap veririseniz sevinirim.

her ay öyle olcak diye bişey yok canım.hassasiyetlerin bebiştende olabilir,ilaçların etkisindede.

annaaaa budahada güzel bir haber.ne mutlu sana.canım çok çok tebrik ederim.

delikafaduldenHAMıŞLERıMıZZ HIZLA artıyorr maŞALLAHH sübhanallahh ramazan ayının bereketiii

her ay öyle olcak diye bişey yok canım.hassasiyetlerin bebiştende olabilir,ilaçların etkisindede.

Canım cevapladığın için çok teşekkür ederim.Evet bua ya farklı zaten ozaman 10. günde kahverengi akıntı gelmeye başlamıştı.İnşallah hamilelik belirtisidir.Valla korkudan test yapamıyorum.

Canım cevapladığın için çok teşekkür ederim.Evet bua ya farklı zaten ozaman 10. günde kahverengi akıntı gelmeye başlamıştı.İnşallah hamilelik belirtisidir.Valla korkudan test yapamıyorum.

canım benzetmek gibi olmasın bendede göğüslerin yanlarında hassasiyet ve 11 günde kahverengi lekelenme oldu dr.um yerleşme kanaması olabilir dedi ama sonuç sıfır....inşallah seninkiler hamilelik belirtileridir ve hamiş haberini bu ay verirsin bizlere....

hihoyyythihoyyyt NOSTOK hihoyyythihoyyyt süpersinn cannımm. Allahım tamamına erdirsin. Sağ salim yüzünü de görürsün inşallah yavrunun. Analı babalı büyütürsun inşallaahhh Sen de uzun zamandır buralardın dimi canım. Yani bizim gibi dinazorlardandır dimii

Yaa kızlar ben şimdi size bişi soracam. Az önce yengemin hamile olduğunu öğrendim. Ki hiiçç adını bile anmıyordu bebişin. Telefon ettim. Korunmayı bıraktığı gibi hamile kalmış. Tam 12,5 yıldan bu yana doğum kontrol hapı kullanıyordu. Bi tarafım sevindi, diğer tarafım öyyyle bi buruldu beesenağlama Bense 18 aydan beri her ay umut etmeye, beklemeye bıktıım. Sabahki umutlu ben değilim sanırsam arkadaşlar. Şimdi size sormak istediğim şu; ben böyle düşündüğüğm için kötü bir insan mıyım acaba? Normalde hiç böyle değildim. Herkesin sevinciyle havalara ucardım. Ama bu defa farklı oldu kızlaarr.akannehir

İnşallah canım hepimzin yüzünü Rabbim güldürür ama benim bu ay kahverengi akıntım yok sace hafif sarı ve beyaz.Ayyy vallaa kendimi dinlemektende bıktım.

Ulan ağlama dövmeyim bakk.Bende sana dinazor diyodum daha 18 ay olmuşş tüü sana:mymeka:Benim 33 Ay olcakk ne olmuşş sankiiii:mymeka:

Canımmm hiç öyle düşünme benimde teyzem hamile kaldı birde 38 yaşında.Sonucda sen Onun adına seviniyoson ama sadece seninde olsun istiyosun bu çok normal .

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

selam arkadaşlar ben başardım :kedi: ama klomenle değil.ovulasyon testi ve allahın takdiriyle tabi :) darısı başınıza olsun. daha önce 2 ay bende klomen kullanmıştım.herşey çok iyi gidiyordu 4-5 tane 20 mm üzeri yumurta oluyordu ama olmadı.bende o kadar koşulların uygun olmasına rağmen olmamasına heralde zamanı değil dedim ve beklemeye başladım.sonunla oldu.inşallah mutluluğum hep sürer :)

Canımm cookkk tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasietsi.Peki belirtilerin nelerdi anlatırmısın?

canım benim artık beklemekten o kadar yoruldukki bizimki buruk bir sevinç aslında umutsuzluğumuzun burukluğu buranın dinazoru oldum tabi yazmaktan ben yoruldum bebiş gelmiycem demekten yorulmadı diyordumkiiiii.
bugün aldığım haber hiçde umudum kalmamışken ortaya çıktı ne bileyim hala emin olamıyorum sevinemiyorum bile havalara uçarım demiştim ama yok ağlasam yeri canım...
sanki hiç olmayacakmış gibi geliyodu bana....
moralini bozma bizi bizden başka kimse anlamaz ben gerçekten hamileysem eğer zoru başarmışım demektir ve sende başaracaksın hep beraber başaracağız ben buna inanıyorum.....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…