:dance: :dance: :dance:bencede balsurat hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
napıyım balım tatile cıktık..biraz kafa dağıtıyoruz eşimle...bu klomen,hamile kaldım kalamadık olayları bizi cok sıkıntıya soktu....neyse bugün yine başladım klomene ama bu son kullanışım bu ilacı....öptüm seni..
Arkadaşlar ben klomenle geçen ay 5 gün önce relg oldum bu ayda öylemi olur acaba?Bide göğüslerimin yanlarında hassaiyet var iğne olalı 11 gün oldu cevap veririseniz sevinirim.
ayyyyyyy kızlar inşallah doktorumu aradım hamilelik büyük ihtimal başlamış dedi pazartesi tekrar test yaptır dedi...
darısı hepinizin başına kızlar dualarım sizinle........
GÜLCAN buarada canım klomen içmedim aşılamadan sonra ara vermiştim bu ay kendiliğinden geldi bebiş.......
her ay öyle olcak diye bişey yok canım.hassasiyetlerin bebiştende olabilir,ilaçların etkisindede.
Arkadaşlar ben klomenle geçen ay 5 gün önce relg oldum bu ayda öylemi olur acaba?Bide göğüslerimin yanlarında hassaiyet var iğne olalı 11 gün oldu cevap veririseniz sevinirim.
Canım cevapladığın için çok teşekkür ederim.Evet bua ya farklı zaten ozaman 10. günde kahverengi akıntı gelmeye başlamıştı.İnşallah hamilelik belirtisidir.Valla korkudan test yapamıyorum.
canım benzetmek gibi olmasın bendede göğüslerin yanlarında hassasiyet ve 11 günde kahverengi lekelenme oldu dr.um yerleşme kanaması olabilir dedi ama sonuç sıfır....inşallah seninkiler hamilelik belirtileridir ve hamiş haberini bu ay verirsin bizlere....
Ulan ağlama dövmeyim bakk.Bende sana dinazor diyodum daha 18 ay olmuşş tüü sana:mymeka:Benim 33 Ay olcakk ne olmuşş sankiiii:mymeka:Yaa kızlar ben şimdi size bişi soracam. Az önce yengemin hamile olduğunu öğrendim. Ki hiiçç adını bile anmıyordu bebişin. Telefon ettim. Korunmayı bıraktığı gibi hamile kalmış. Tam 12,5 yıldan bu yana doğum kontrol hapı kullanıyordu. Bi tarafım sevindi, diğer tarafım öyyyle bi buruldu beesenağlama Bense 18 aydan beri her ay umut etmeye, beklemeye bıktıım. Sabahki umutlu ben değilim sanırsam arkadaşlar. Şimdi size sormak istediğim şu; ben böyle düşündüğüğm için kötü bir insan mıyım acaba? Normalde hiç böyle değildim. Herkesin sevinciyle havalara ucardım. Ama bu defa farklı oldu kızlaarr.akannehir
Yaa kızlar ben şimdi size bişi soracam. Az önce yengemin hamile olduğunu öğrendim. Ki hiiçç adını bile anmıyordu bebişin. Telefon ettim. Korunmayı bıraktığı gibi hamile kalmış. Tam 12,5 yıldan bu yana doğum kontrol hapı kullanıyordu. Bi tarafım sevindi, diğer tarafım öyyyle bi buruldu beesenağlama Bense 18 aydan beri her ay umut etmeye, beklemeye bıktıım. Sabahki umutlu ben değilim sanırsam arkadaşlar. Şimdi size sormak istediğim şu; ben böyle düşündüğüğm için kötü bir insan mıyım acaba? Normalde hiç böyle değildim. Herkesin sevinciyle havalara ucardım. Ama bu defa farklı oldu kızlaarr.akannehir
ayyyyyyy kızlar inşallah doktorumu aradım hamilelik büyük ihtimal başlamış dedi pazartesi tekrar test yaptır dedi...
darısı hepinizin başına kızlar dualarım sizinle........
GÜLCAN buarada canım klomen içmedim aşılamadan sonra ara vermiştim bu ay kendiliğinden geldi bebiş.......
selam arkadaşlar ben başardım :kedi: ama klomenle değil.ovulasyon testi ve allahın takdiriyle tabi :) darısı başınıza olsun. daha önce 2 ay bende klomen kullanmıştım.herşey çok iyi gidiyordu 4-5 tane 20 mm üzeri yumurta oluyordu ama olmadı.bende o kadar koşulların uygun olmasına rağmen olmamasına heralde zamanı değil dedim ve beklemeye başladım.sonunla oldu.inşallah mutluluğum hep sürer :)
Yaa kızlar ben şimdi size bişi soracam. Az önce yengemin hamile olduğunu öğrendim. Ki hiiçç adını bile anmıyordu bebişin. Telefon ettim. Korunmayı bıraktığı gibi hamile kalmış. Tam 12,5 yıldan bu yana doğum kontrol hapı kullanıyordu. Bi tarafım sevindi, diğer tarafım öyyyle bi buruldu beesenağlama Bense 18 aydan beri her ay umut etmeye, beklemeye bıktıım. Sabahki umutlu ben değilim sanırsam arkadaşlar. Şimdi size sormak istediğim şu; ben böyle düşündüğüğm için kötü bir insan mıyım acaba? Normalde hiç böyle değildim. Herkesin sevinciyle havalara ucardım. Ama bu defa farklı oldu kızlaarr.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?