polens....anlamadim yani senin beta hcg 18 çiktiysa hamiş olman lazim 5 in üstü döllenme olduğunu gösterir.doktorun ne dedi bu donuca üstüne görmüş olabilrsin geç döllenme olduysa eğer bence bu işte bi yalnişlik var tekrar kan testi yaptir hemen derim ben sana
Arkadaşlar dr. gittim. 18.82 kan değerlerime bakarak. beğin düşmüş dedi..şu an 10. günüm yumurtalıklar 2 ad. 17-18 cm.yumurtalıkların çok iyi dedi. eğer ocak ayına kadar hamile kalmaz isem aşılama yaparız dedi. Düşük yapan arkadaşlar hiç korkmayın ilk bebeğin düşmesine nerdeyse normal bakıyoruz dedi ve bazı anneler geçikmeleri adet oldum diye adlandırıyorlar düşük yapıyorlar dedi.. Korunma vermedi. bebeğim 1-2 haftalıklıkmış .Kolomene önümüzdeki ay devam edip etmemeyi 25.gün gel karar verelim dedi. Çatlama iğnesine gerek yok dedi..Çok ilgiliydi. Sevdim bu doktoru.Konuşuyor anlatıyor. Doktorun önemi büyükmüş arkadaşlar..Stresin çok etkilediğini söyledi.Bu arada çok ağır kaldırmayın. .Ben temizliği biraz abartmıştım geçen ay.bu ay kesinlikle yapmıyacağım.. İlginize teşekkür edrim arkadaşlarım siz üstelemeseydiniz gitmeyecektim. Teşekkürler
merhaba kızlar dr geldim hayatta en çok korkugum şey başıma geldi hastanede yakınım var sag olsun o çok ilgilendi daha önceden yapılan hormon testlerimin sonuçlarını verdim dosya açıldı hocaları gördü ve rahim flmi istedi ben sabahtan yanıma ped almıştım sanki içime dognuştu ne zaman olur dedim bugün hemen çekelim demezmi görevli ilaçlarım alındı eşime haber verdim ama korkudan salak gibi oldum 1.30 da başka bir bayan daha vardı iki kişi bizi götürdüler ben personel yakını oldugum için hemen alıcaklardı ama işlem yapılmamış bayanı aldılar ben hazırlandım iki kapı arasında bekledim ama heralde geçen zamanda hatim indirdim bayanın işin uzun sürdü çıkmak bilmedi tıkalı imiş tüpleri verilen ilaç hep geri geli birde acı çekince ben orada bittim resmen biraz daha uzun sürseydi hastaneden resmen kaçacaktım sıra bana geldi ben tekrar başladım hatime ne kadar bildigim dua varsa okudum canım biraz yandı aletleri yerleştirirken ama uzun sürmedi 10 dk bitti 3 kere basınçlı ilaç verilbi o zaman canım yandı birazcık dr açık bir şey yok tamam dedi işlemi bitirdiler ama ben resmen kendimi kasmışım korkulcak bir şey yokmuş boşu boşuna anestezili çektirip dünyanın parasını vericektim
arkadaşlar flmi çeken dr açık yok birşey degince sanki dünya benim oldu sabah tekrar eşim test yaptırıcak ama şimdi içim rahat önümüzdeki ay aşılamaya geçeriz heralde.
hala inanamıyorum flmi çektirdigime allah çektigimiz acıların mükafatını vericek bir gün inşallah
canım, nasipten ötesine geçilmiyor, inşallah hamiş kalırsın hemen,
klomen'i ilk bu ay mı deniyorsun?
benim doktorum günde tek toz kullanmamı istedi ve 2 tane yumurtam oluştu,
çatlatma iğnesi oldum, 36 saat sonra ilişki önerdi, ve gün aşırı devam dedi,
gün de iki tane içmek kist oluşmasında önemli bir etken, fazla ilaç yüklemekten dolayı,
ama tabii, en iyisini yine doktorlar bilir,
iğneni vurulduktan sonra, çatlayıp, çatlamadığını doktor kontrol eder sanırım,
bir de ilişkiden sonra belinin altına ince yastık filan koy ve bir müddet bekle öyle,
hadi bakalım, inşallah,
benisec2,
her doktorun tedavi şekli farklı oluyor canım, ama şu bir gerçek daha fazla yumurtayla, şansın daha yüksek, benim canım sıkılmıştı, iki tane diye,
yumurta çatladığı sürece zaten kist olma ihtimali zayıf,
o yüzden iğneden sonra mutlaka çatlayıp çatlamadığına baktır doktora, hihoyyyt
sema3455,
inşallah canım,
arkadaşlar merhaba
Dün dr gitiğimde tekrar kan testi yapılmıştı. Geçen ay 18,82 olduğu için gebelik devam ediyor olabilirmi diye. 2,75 çıktı.. Normalde 0 olması gerekmiyormu? acaba klomen hormonları etkiliyor olabilirmi? bu konuda bilgisi olan varmı? Teşekkürler.
Sema; sanırım sen stresten regl olamıyosun ama belli olmaz bu işler bi yakınım bebeği 4 aylık olduktan sonra hamiş olduğunu öğrendi.. çok yorma kendini.. sınavlarında da bol şans cnm..
ALLAHIM DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRME, HAYIRLIS, SAĞLIKLI EVLATLAR VER YARABBİM.. AMİİİNNN
günaydın kızlar,
sema;
çok ayıp bacım, kopya çekmek de ne demek, ele güne karşı, biz okurken kopye ney bilmezdik -tatlicadiarzu-
melankolia;
nasıl güldüm anlatamam, ballı muzlu süt demişsin ya, :roflol:
yani biz de öyle, nerde antep fıstığı, fındık, fıstık, karamelli çikolata varsa doldurduk, :lepi:
ben çekirdek yiyorum, o fındık, fıstık yiyo, işe giderken garibim cebine dolduruyo cocuklar gibi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?