CANIM NEDEN MORALİNİ BOZUYORSUN GAYET İYİ BENCE 9.GÜN DE BU DEĞERLER 12.GÜN MUHTEMELEN 18-20 MM ULAŞIRLAR...
12.GÜN TEKRAR GİDECEKMİSİN DOKTORA
ÇATLATMA İĞNESİ OLCAKMII
ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ama dr bugün de yarın gel tekrar dedi. Yani 12. Güne gel demedi ki. Yarın 18mm olunca direk çatlatırsa yani bekler mi o kadar bilmiyorum ki.neden bu kadar erken çağırıp beni de böyle ikileme soktu onu da anlamadım.. Hakkimizda hayirlisi canım.ama senin yumoşlar maşallah çok güzel büyümüşler cnm insallah hepimizin boy boy bebeleri olur..amiin
arayip sorsan aslinda doktoruna 12.gün geleyim diye çatlatma iğnesi vermedi mi doktorun bence biraz erken çağirmiş canim..
Seninde güzel olcak merak etme..
Bu mubarek ayda dualarim hepinizle
beyaz melek -melankoli canlarım ne güzel yumoşlar öyle maşşallah inşallah size ikiz bebiş olarak geri dönerler kavuşursunuz bebelere
benim yarın adetimin 5 günü ilaç almıycam dr gidicem büyük ihtimalle rahim flmi istiyecekler yani 1 ay da korunucam gibime geliyor neyse kızım ana sınıfına başlıyor onunla ilgilenir kafamı dagıtırım biraz belki
Başak en azından bi bebeğin var diğeri gelene kadar onunla daha çok ilgilenip zaman geçirirsin söylediğin gibi. insallah bu kadar bekleyişimizin mükafatını alacağız kızlar sabredelim... sen kaç aydır tedavi görüyorsun?
canım ben 14 aydır bebek istiyorum son 4 ayda dr gittim 3 ay ilaç aldım son 1 ayım ilaçsız geçirdim ama olmadı canım. şimdi çıkmak zorundayım sonra tekrar bilgilendirrim canım seni eşim maç seyretcekmiş pc de
canım beni bekleme listesinden silebilirsin çünkü kan testimi yaptırdım ama sonuç 0.464 yani negatif senağlamahayırlısı artık bırakıyorum ateş ölçmeyi gün saymayı bu ay yeni şeyler deneyip zamana bırakıcamyerimseniben yeni dedigim sarımsağı ezip bi tülbent parçasına sarıp çıkı yapıp vajen içine yerleştiricem ve agzımdan koku çıkmasını beklicem eger çıkıyosa tüpler açık demekmiş ama çıkmadıysada 1-2 defa devam edilcekmiş sanırım hsg ilacınım etkisi gibi bi etki yapıp tıkalı olan küçük tıkanıkları açıyomuş.birde adetten sonra yapılcak belirteyim yapmayı düşünenler içinkaydirigubbakcemile5
annem dedi banada bana öle hamile kalmış hemde 16 yıl beklemiş benim için onu yaptırdıgı ay bana hamile kalmış.hayırlısı tabiikaydirigubbakcemile5
birde bebeklik nilayın yaptıgını yapıcam ilişkiden sonra sıcak lifle kasıklarıma tutucam o öle yapmışyerimseniben.birindende ilişki öncesi soğuk suyla şoklama yapılması iiymiş.yani önce sıcak suyla yıkanıp sonra banyodan çıkarken soguga yakın bi suyla şoklama yapılıp ilişkiye girilcekmişyerimseniben:asigim: bakalım yapabildigim kadar yapıcam hayırlısı rabbimden artık.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı olsun canım dr um yumurtam çatladıgı için ve klomene ragmen kist olmadıgı için şimdilik gerek yok dedi.duş mevzusuna gelince ben bebeklik ten duydum o öle yapmış ama doğruluk payı nedir ne kadar yararı olur bilmiyorum sonrasını ama öncesinde alınan duşun ii oldugunu özellikle sıcak ve sonrası soguş yani şoklamamın kanalları açtıgını duymuştum bi çok kişiden tabi bunlar her kadın için geçerli degil ona yarayan bana yaramayabilir.benim kullandıgım ii gelir ama onunkullanması ii olmaz bu tartışılır ben sadece bi denicem zaten saldım kendimi düşünmicem ugraş vermicem yani sadece deneme.artık kendimi saldım hayat rüzgarına bakalım ne tarafa savrulucam :)) inş bebegime savrulurum ama hayırlısı ne zaman ne vakit bilmem allah ne zaman nasib ederse.allah kimsenin kucagını boş bırakmasın kimseyi evlat hasretiyle yakmasın ammmiiiinnnnnnnnnnnncanım bu sarımsak işi yerine rahim filmi çektirsen daha kolay değilmi??????
ayrıca canım bu duş olayları dr lar diyoki önce ve sonra duş ii değil ilişkiden en az 3 saat sonra duşşş öncesi hiç yok diyolar benimki öle dedi valla
hayırlısı olsun bende hala rel olmadım açıkcası fazla da ümitli değilim idrar estleri negatif ama daha eski düzenen göre 2 gün geçti yaniiiiii bilmem nediirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?