arkadaslar bende 2 yıllık evliyim ilk yıl hemen hamiş kaldım ama düştü kürtaj oldum.6 ay bekledim hamiş için ama deniyorum olmuyor 1 yıldır.nerdeyse doktora gittim süt hormonu çıktı dokstinex kullandım 2 ay ama o da yumurta kalitemi düşürdü yumurta tadavisi için ilk ay gonapane içtim fakat o da kist yaptı iğne olmamıştım. şimdi klomen verdi onu içiyorum iğne yapcam ilaç bitince günde 2 tane içiyorum 5 günde bitecek..sizce bu şekilde hamiş kalabilirmiyim.eşimin testleri allha çok şükür normal..eşim çok istiyor ama benim yüzümden olmuyor..lütfen bana cevap yazın..şimdiden sağolun..
günaydın calarım,dra gidiyorum yumoşlara bakıcaz yine.. bol hamişli günler diliyorum
canım, nasipten ötesine geçilmiyor, inşallah hamiş kalırsın hemen,
klomen'i ilk bu ay mı deniyorsun?
benim doktorum günde tek toz kullanmamı istedi ve 2 tane yumurtam oluştu,
çatlatma iğnesi oldum, 36 saat sonra ilişki önerdi, ve gün aşırı devam dedi,
gün de iki tane içmek kist oluşmasında önemli bir etken, fazla ilaç yüklemekten dolayı,
ama tabii, en iyisini yine doktorlar bilir,
iğneni vurulduktan sonra, çatlayıp, çatlamadığını doktor kontrol eder sanırım,
bir de ilişkiden sonra belinin altına ince yastık filan koy ve bir müddet bekle öyle,
hadi bakalım, inşallah,
canım beni bekleme listesinden silebilirsin çünkü kan testimi yaptırdım ama sonuç 0.464 yani negatif senağlamahayırlısı artık bırakıyorum ateş ölçmeyi gün saymayı bu ay yeni şeyler deneyip zamana bırakıcamyerimseniben yeni dedigim sarımsağı ezip bi tülbent parçasına sarıp çıkı yapıp vajen içine yerleştiricem ve agzımdan koku çıkmasını beklicem eger çıkıyosa tüpler açık demekmiş ama çıkmadıysada 1-2 defa devam edilcekmiş sanırım hsg ilacınım etkisi gibi bi etki yapıp tıkalı olan küçük tıkanıkları açıyomuş.birde adetten sonra yapılcak belirteyim yapmayı düşünenler içinkaydirigubbakcemile5
annem dedi banada bana öle hamile kalmış hemde 16 yıl beklemiş benim için onu yaptırdıgı ay bana hamile kalmış.hayırlısı tabiikaydirigubbakcemile5
birde bebeklik nilayın yaptıgını yapıcam ilişkiden sonra sıcak lifle kasıklarıma tutucam o öle yapmışyerimseniben.birindende ilişki öncesi soğuk suyla şoklama yapılması iiymiş.yani önce sıcak suyla yıkanıp sonra banyodan çıkarken soguga yakın bi suyla şoklama yapılıp ilişkiye girilcekmişyerimseniben:asigim: bakalım yapabildigim kadar yapıcam hayırlısı rabbimden artık.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet, gün aşırı ilişki olunca spermler daha kaliteli oluyormuş,
yalnız benim anlamadığım şey, adet oluncaya kadar gün aşırı ilişki dedi,
şimdi benim çatlayan yumurtalarım yaşamıyor, adetime kadar gün aşırı olcak diye niye kendimi kasacağım anlamadım, sonuçta döllenme evresi geçmiş olmuyor mu?
polenss bence hiç beklemeden bi kan testi daha yaptır 5 in üztü hamile canım eğer değerin yükseldiyse kesin hamişsindir hiç bekleme koşşşşşşş
canım hemen bi yere git testi tekrarla bi dr a göster korkma varsa bişe allah korumuştur
ne emeği canım ya
nasılsın ii misin ???? hiç karşılaşamadık ki konuşak
şimdi de benim bütünlemelerim var ders çalışıyom işte bitecek inş üni
ne emeği canım ya
nasılsın ii misin ???? hiç karşılaşamadık ki konuşak
şimdi de benim bütünlemelerim var ders çalışıyom işte bitecek inş üni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?