Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba arkadaşlar,

beyaz melek, ben de perşembe günü çatlatma iğnemi vuruldum ve benim de kasıklarım (özellikle sağ kasığım) ağrıyo, inşallah hamişsizdir ama benim kendime hiç güvenim yok, olmıcak gibi hissediyorum hep,

Allahım, isteyen herkese nasip etsin, :Saruboceq:

bişey sorcam arkadaşlar, (perşembe çatlatma iğnesi oldum, cumartesi sabah ilişki ve adet gününe kadar gün aşırı devam, dedi doktor)

yumurta çatladıktan sonra, kimilerine göre 24, kimilerine göre 36, kimilerine göre 72 saat yaşıyor,
o zaman niye bana doktor gün aşırı ilişki önerdi, mesela benim iğneyla çatlatılan yumurtalarım şu an yaşamıyor, o zaman niye gün aşırı ilişki yaşıyoruz, fisfisfis

canım, nasipten ötesine geçilmiyor, inşallah hamiş kalırsın hemen,
klomen'i ilk bu ay mı deniyorsun?
benim doktorum günde tek toz kullanmamı istedi ve 2 tane yumurtam oluştu,
çatlatma iğnesi oldum, 36 saat sonra ilişki önerdi, ve gün aşırı devam dedi,
gün de iki tane içmek kist oluşmasında önemli bir etken, fazla ilaç yüklemekten dolayı,
ama tabii, en iyisini yine doktorlar bilir,

iğneni vurulduktan sonra, çatlayıp, çatlamadığını doktor kontrol eder sanırım,
bir de ilişkiden sonra belinin altına ince yastık filan koy ve bir müddet bekle öyle,
hadi bakalım, inşallah,

Banada doktor gün aşırı çalışma dedi. Bende anlayamadım.Fakat biraz araştırdım. Spermlerin kaliteli olabilmesi için gün aşırı olması gerekiyormuş. Sıklık siperm sayısını düşürüyormuş.. Kısmet. İnşallah Önümüzdeki ay eylül anneleri olarak burdaki tüm arkadaşlar yer alırız...

Gülcezacığım benim kafama takılan birşey var. Geçen ay benim ilaçsız 6 gün gecikmişti.beta hcg 18,82 mIU/ml çıktı. Tahlilden bir gün sonra regl oldum ..Normalde 5 gün sürüyordu. 3 gün sürdü.. doktoro gittim ultrosonla baktı ama tahlil yapmadı..Ve klomen verdi. Ben hamile olabilirmiyüm bu değerle..İlaçta kullandım. Kafam karıştı offf yaa..

evet, gün aşırı ilişki olunca spermler daha kaliteli oluyormuş,

yalnız benim anlamadığım şey, adet oluncaya kadar gün aşırı ilişki dedi,

şimdi benim çatlayan yumurtalarım yaşamıyor, adetime kadar gün aşırı olcak diye niye kendimi kasacağım anlamadım, sonuçta döllenme evresi geçmiş olmuyor mu?

Çok enteresan birşey söyliyeyim. Yengem adetine 4 gün kala birlikte olmuş ve 3 yaşında yeğenim var. Belli olmaz canım. En çok Adetin 10- 17 gününe kadar doğurganlık fazla ama diğer günler hiç olmayacak anlamına gelmezki..allahın taktiri..

polens....anlamadim yani senin beta hcg 18 çiktiysa hamiş olman lazim 5 in üstü döllenme olduğunu gösterir.doktorun ne dedi bu donuca üstüne görmüş olabilrsin geç döllenme olduysa eğer bence bu işte bi yalnişlik var tekrar kan testi yaptir hemen derim ben sana

28.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS???????????????????????????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL
DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
SULTANIM83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::?????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama günüm geçti yinede test negatif 3 4 gün içinde belli olurrrr)))

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

Son düzenleme:
polenss bence hiç beklemeden bi kan testi daha yaptır 5 in üztü hamile canım eğer değerin yükseldiyse kesin hamişsindir hiç bekleme koşşşşşşş

polenss bence hiç beklemeden bi kan testi daha yaptır 5 in üztü hamile canım eğer değerin yükseldiyse kesin hamişsindir hiç bekleme koşşşşşşş

arkadaşlar ama sonuçlari doktor gördü..ve bana klomen verdi.. Klomen gebelikte içilmez diyor reçetede ..allahim yaaa.. Bu doktor beni sinir etti zaten hiç ilgilenmedi .doç dr. Salman laçinden randevu aldim oda 02/09 sali gününe randavu verdi.. şimdi herhangi bir doktorami gideyim. Allahim yaa hamileysem ve bu klomen kötü yaptiysa... Kasiklarimda ağri var ama ilaçtandir diyordum. Işten izin alip ben gidiyorum kizlar...görüşürüz..

ne emeği canım ya
nasılsın ii misin ???? hiç karşılaşamadık ki konuşak
şimdi de benim bütünlemelerim var ders çalışıyom işte bitecek inş üni

ne emeği canım ya

olur mu öyle şey,
"bismillahirrahmanirrahim" diyerek listeyi önümüze sunman,
tarihleri takip etmen,
günü gelip de haber alamadıklarını sorman,

önemsenmek ne güzel dimi ama,
ben pek giremiyorum siteye, yoğun çalıştığımdan dolayı,
girsem de şöyle bir okuyup geçiyorum, yorum yapsam gerisini takip edemiyorum çünkü,

ama inan her gün en az 4-5 kez girip duruyorum siteye, şöyyle bi okuyorum alel acele, ama hep varım burda, :1ninca:

sayfayı açınca, o listede bulunduğumu görmek bile bana yetiyor, canım,
Şu psikolojide iken hatırlanmak, hislerimi paylaşmak, önemsenmek, ümitsizliğimi hafifletebilmek, ruhumu inanılmaz okşuyor, anlıyoruz çünkü birbirimizi burada,
o yüzden diyorum ya emeğine sağlık, yerimseniben

inanılmaz güzel bir duygu buradaki paylaşımlar, sahici,
vallahi iyiki de üye olmuşum bu siteye, yoksa kime ne kadar açılıp derdimizi dökecektik, kim ne kadar yardımcı olacaktı bize, senağlama

Arkadaşlar dr. gittim. 18.82 kan değerlerime bakarak. beğin düşmüş dedi..şu an 10. günüm yumurtalıklar 2 ad. 17-18 cm.yumurtalıkların çok iyi dedi. eğer ocak ayına kadar hamile kalmaz isem aşılama yaparız dedi. Düşük yapan arkadaşlar hiç korkmayın ilk bebeğin düşmesine nerdeyse normal bakıyoruz dedi ve bazı anneler geçikmeleri adet oldum diye adlandırıyorlar düşük yapıyorlar dedi.. Korunma vermedi. bebeğim 1-2 haftalıklıkmış .Kolomene önümüzdeki ay devam edip etmemeyi 25.gün gel karar verelim dedi. Çatlama iğnesine gerek yok dedi..Çok ilgiliydi. Sevdim bu doktoru.Konuşuyor anlatıyor. Doktorun önemi büyükmüş arkadaşlar..Stresin çok etkilediğini söyledi.Bu arada çok ağır kaldırmayın. .Ben temizliği biraz abartmıştım geçen ay.bu ay kesinlikle yapmıyacağım.. İlginize teşekkür edrim arkadaşlarım siz üstelemeseydiniz gitmeyecektim. Teşekkürler

ne emeği canım ya

Burdaki paylaşım gerçekten güzel.. İçimde herşeyin daha iyi olacağına dair büyük bir huzur var.allah Hepimizin kucağını doldursun.. Amin..

canım dr u değiştirdim sanırım neyse geçmiş geçmişde kaldı o eski dr u bırak bence o nasıl iş ya aman boşver hayırlısı belki o zaman anlasan daha çok üzülecektinnn demekki hamiş kalabiliyosun bunu örenmekte güzel en ii si stressiz olmak ben 2 adır hiç takmıyorum 9 ayım biiti bu ay hemen hamiş kalsam doğururdum hehehehe

ayrıca siz benim dert ortağımsınız hepiniz ayrı ayrı kıymetlimsiniz hepimiz çok ii annesi olacak kıymetlilerimizin emin olun bizim bebişler çok sevilecek ve kıymetleri bilineccek allahım en hayrılı zamanda sağlıkla anne olmayı nasip etsin hepimize..........

benim yaptığım şeyin önemi yok sizin sayenizde yalnızlığı alt ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…