Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hihoyyyt teşekkürler gerçekten çok açıklayıcı olmuş.saol bende hiç arkadaşım olmuyacak sandım senağlama artık siteye bile girmeyeye düşünüyordum kısacası beni aranıza katmıyaçaksınız sandım.GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKKÜRLER ....:lepi:

ah canım benim öle düşünme sakın. burda elimizden geldiğince birbirimizin derdine çare olmaya çalışıyoruz....sakın korkma korkulacak bişi yok rahat ol emi..a.s.Şeniz

:1hug:hoşbulduk canım bu ay dktr gitmicem ramazanya aradım sordum tamam gelme dedi.. hsg çektirdim çok canım yandı bagırdım agladım bile oyüzden sorayım dedim a.s.bana yardımcı oldugun için tekrar teşekkürler istersen benide listeye ekliyebilirsin 26 eylül adet günüm..

Kızlaarrr merhaba
Ben uzun süredir yazmıyorum ama yazılanları okuyordum ara ara. Kafamı hamilelikle doldurmamak için böyle bir yol seçtim. Geçen ay klomen kullanmıştım, bu ay ilaç falan kullanmadım. Doktora gidip yumurta takibi de yaptırmadım. O işlem de beni strese sokuyor. Daha önceki iki ay doktorumun talimatlarına uygun olarak endime bir takvim hazırladım ve ona göre eşimle çalışmalar yaptık ama bu ay gerçekten çok takıntılı bir şekilde yaklaşmadım olaya. geçen ay çok takıntılıydım. Benim adet tarihim 28 eylüldü. Semacım ben 26 günde bir adet görüyorum. 3 Eylül tarihi yanlış bir tarih yeni farkettim, sen benden ses çıkmayınca tahminen öyle yazdın sanırım. Çok sağol birilerinin benim varlığımı düşünmesi güzel bişey:) Adet tarihim geçeli kısa da olsa bir vakit oldu ama ben test falan yapmıyorum. Boşuna yine bebek hayalleri kurmak istemiyorum.Sanki her an adet olacakmışım gibi bir hissim var yumurtalıklarım ağrıyor. Pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptıracağım okulumda. Umarım hepimizin hakkında en hayırlısı olur.

asistantruscum anam isminde amma uzun hehe ne demek ben haber alamayınca dönünce listede ismini gör istedim ii sin inşallah sen ben birbirimize destek olmayacaksan bu site ne için ama değilmi ne işimiz var nasıl mutlu oluyosan öle yap hayatının her alanında canım beiş ileride stresden kötü etkileniyo başka uğraşlar bul bak ebnim daha okul bitmedi ders çalışıyom bütün sene vede oturdum okul bitmeyince iş de yok sıkıntıdan patladımmmm sen çalışıyosun ne güzel amannnn benimde günüm geçti emme bekliyom bakalım sınvalr cuma bitiyo o zaman kadar olmazsam kan testi yaparım nolcek yoksa yok allahım ne zaman uygun görürse ol dice olacak sadece biraz sabırrrr

arkadaşlar dün sabah sonuçlarımı öğrenmek için gittim doktora
tahlil ve tomografi temiz çıktı
böbrekte taş kum v.s yok çok şükür
ancak doktorunda gözüne çarpan sıvı oldu
rahimde, yumurtalıklarda, idrar torbasının kenarlarında bir yığın sıvı
ama ne olduğunu anlayamadı
radyolog doktorunu arayıp sordu
bu neyin nesidir acaba diye
oda anlam veremedi ve çok ilginç geldi
hsg filmine bağlicaklar ama 3 ay oldu ben filmi çekeli, anlam veremediler
en az ben kadar merak ettiler valla
ağrılarım bu sıvı kaynaklıda olabilirmiş
pazartesi günü tomografimi alıp kadın doğum doktoruna göstermemi istediler
kafam aşırı karışık kızlar, ne olaki bu sıvı???

midem aşırı bulanıyor
belim ağırıyor, yorgunluk, uyku hali hat safhada
k.doğum dr. pazartsi gösterince üroloji doktorum benide bilgilendir muhakkak dedi
merak ediyorum dedi
Allahım hayretsin inşallah
aklıma binbirtürlü şey geliyor
kötüye yormamak için düşünmemeye çalışıyorum
işte böyle bende durumlar

Haklısın semacım Allah ne zaman derse o zaman olacak. Sana sınavlarıa başarılar dilerim. Ben bu sabah adet gördüm acayip sancılı bir şekilde. Bu ay da olmadı yani. Önümüdeki ay ramazan, muayeneye gitmek istemiyorum. Zaten tam yumurtlama günlerimde kongreye gideceğim yurtdışına. Tarihi değiştiremem. Yani ekime kalıyor umutlar....Ekimde çok sıkı bir şekilde takibe başlayacağım tekrar. Ben 34 yaşındayım, en azından 35'i bulmadan u işi sonuçlandırmak istiyorum. Tabi bu iş benim isteğimle değil, ALLAH'IN İSTEĞİ İLE OLUYOR...

allah allahcanım ya inşallah hayırlara vesil olsun nedir ki durduk yere bişey yoktur için rahat olsun hem bahaneylen dr unada gitmiş olursun ii olur ne durumdasın bi bakar dimi emme kız belki bebiş vardır anam neden olmasın kiiiiii??????

31.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL
DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::?????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama günüm geçti yinede test negatif 3 4 gün içinde belli olurrrr)))
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS???????????????????????????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

Son düzenleme:

yok bacım yaa bebek olsa tomografide görünmez mi?
nefes alamıyorum yaa, nefes alırken sanki karnıma biri baskı uyguluyor zor alıyorum
kaç gündür kasıklarıma da acayip kramplar giriyor
iştahım olmadığı halde 48 kilo olmuşum
ödem mi var yoksa yine? :uhm:
yarın hayırlısıyla öğreneyim inşallah
neler olup bittiğini
kokulara karşı aşırı hassasiyetim var bu aralar
her koku midemi alt üst ediyo valla
gastrit yada ülser böyle yapar mı acep?
yanma da var çünkü

valla saymakla bitiremiyorum
dün gece rüyamda kız bebeğin kuşunu gördüm :roflol:
nerden girdiyse rüyama :sm_confused:

( bu arada sayfamız gene düşmüş, nerelerdesiniz yahuuu, semanın yerine birazda ben kıziim bari naniknanik)

herkese merhabalar,
bir hafta yoktum tatilde idim yazılanları henuz okuyamadım once yazayım dedim sonra sırayla okuyacagım tum mesajlarınızı.
soyle anlatayım bu ay ilk kez klomen kullandım. 5-9 gunler arası gunde bir tane içtim. 11. gun dr a guittim 27 mm lik solda bir tane yumurta vardı biraz fazla buyumus sans daha az ama deneyeceğiz dedi ve catlatma ignesi yazdı dr. oldum12,gun sabahı sonra calısmaları hallettik vs. derken adet tarihime iki gun kala adet oldum. bu arada ertesi gun marmarise tatile gidceğim dr umu aradım dedim orda dr a gideyim adetin 3. gunu kist vs varmı bakılsın hem klomene devam edeyim ay kaybetmiyim.g erek yok aralarda ugrasma tatilini yap guzelce dedi iki gun evelde adet oldu isen kist yoktur dedi. benim yinede içim rahat etmedi marmariste bir ozel hast den randevu aldım baktım randevu aldıgım dr da istan buldan oraya birkaç sene once goç etmis ist da iyi yerlerde calısmıs falan aklıma yattı. gittim aman allahım ultrasonda bir bakıldı soldakı 27 mm lik aynı olcude aynen duruyor sagda ise irili ufaklı belki on tane yumurta var. artık o ultrason ekranına bakınca tek bir yumurta gormeye yada bos olmasına oyle alıskınımkı ekranda baloncuk baloncuk gorunce içim fena oldu. iyik ugitmisimi baktırmısım. dr tabi dedi bu ay kesinlikle dogum kontrol hapı kullanacaksın bunlar yok olacak ondan sonra tekrar tedaviye devam.
ama garip olan 11. gun gittiimde tek yumurta vardı obur minikler daha sonra olusmuslar boyle bir durum olan varmı aranızda. ilacı alıp birkaç gun sonraki kontrollerde tek yada iki yada kaç tane ise yumurtası olup adet olup adetin sonrası yine gidince daha çok yumurtası olan ? garip bir durum yani okudgum e dindigim tum bilgielere ters. adetin ikinci dongusunde yumurtalar gelismeye devam etmis.
marmaristeki dr un tavsiyesi daha erken baslamalı dr un klomeni daha içmeye basladıgında seni gun asırı v s cagırmalı belki son iki gun yarımsar hap içebilirsin vs dedi. gerekli zamanda catlatıldıgında sansın daha artar dedi.
simdi gidip burdaki dr uma marmaris dr u bunu dedi diye anlatmak var o dr u ikna etmek bozulursa niye gittin bask a dr a diye durumu yumusakca falan anlatmak var yine bir gerginlik donemi .
ayrıca benim tek tupum tıkalı tum tahlillerimide yanımda goturmustum değisik bir dr madem bakacak diye. adam o tek tupe mutlaka bakılmalı belki içinde iltihap var ve salgıladıgı enzimler saglam tupten gebelik olusmasını engelliyor dur dedi. oyle bir ihtimal olabilirmis tanısal laproskopi yapılmalı gerekirse o tup alınmalı dedi bunuda kimse demediydi 4-5 z dk gezdim birkaç tanesi tupu acalım diye laproskopi yapmayı onerdi bu tup iltihaplı ise direk alınmalı diyor. yine kafam karıstıııı (

basakcım çok çok geçmis olsun umarım abin daha iyidir. allah aslında beterin beteri var dedirtiyor boyle anlarda. insan haline sukrediyor saglıklı olduguna sevdiklerine birsey olmadgına ama iste normale donunce yinede istekler bitmiyor.
neyse tekrar geçmisler olsun

gozunaydın basakcım rahim filmi bilem çektirmissin :)
benimkid çok kolay geçmisti çıkınca kus fgibi hafiftim senin gibi inanamıyorum rahim filmi cektirdim ben deyip durmustum:)
sen ekranda kendinde izlemedinmi tuplerinin acık oldugunu ilacın gittigini kendin gormedinmi bu arada ?

eslem dr randevun kacta bizlerede yazmayı unutma sonucu gercekten ilginç bir durum umarım kotu birsey değildir..

eslem dr randevun kacta bizlerede yazmayı unutma sonucu gercekten ilginç bir durum umarım kotu birsey değildir..

canım elhamdülillah sonucum iyi
doktorum kısaca şöyle dedi
bu sıvı yumurtladıktan sonra çatlayan yumurtadan akan yani salgılanan sıvıymış
normal bir durum dedi
kist ve iltihap yokmuş
yumurtalıklarım çatlamış kendiliğinden
herşey gayet normal çok şükür
mide bulantılarım için ilaç verdi
içim kadar kafam da rahatladı :sm_cool:

abim için yazdıkların için sagol canım nerede başımız ne gelicek bilmiyoruz şimdi iyileşiyor birkaç operasyon geçirdi stent takıldı.
izliyemedim flim çekilirken gözlerimi kapattım daha önce bir arkadaşımız aletlere filzn bakmayın demişti gerçi ben birşey görmedim ama şunu söylemeliyimki resmen hatim indirdim beklerken ister istemez insan önce korkuyor ama korkulcak birşey yokmuş açık dediklerini duydum hemen bitirdiler benden önceki bayanın tıkalı imiş kapı aralıgında beklerken duydum verilen ilaç hep geri gelmiş bayagı uzun kaldı allahım nerde varsa kurtarsın rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…