canım merhaba aramıza hoşgeldin canım bu ilaçlar yumurtaları büyütmek için veriliyo adetinin 3ncü günü vajinal ultrasonla yumurtalık kontrolü yapılır eğer uygun görünürse 5nci günü dr un önerdiği dozda başalanır 5 gün kullanılır bırakılırrrr daha sonra yine dr un önerdiği 12 13 14 günlerinden biri veya daha erken tekrar vajinal ultrasonla muayene edilir yumurta istenilen büyüklüğe ki bu 18 19 20 mm dir o zaman eğer kendi çatlayamayacak durumdaysa iğne yapılır iğnede çok basittir kalçadan normal iğne korkulcak bişe yok işte bu iğneden yaklaşaık 36 saat sonrası ilişki önerilir veya dr un önerdiği saatlerde sonra da iş oluruna bırakılırrr
canım işte bu çatlatmadan hemen sonra yani 1 2 gün sonra aşılama yapılır o da eşinin spermi iğne gibi bişeye alınır ve rahime bırakılır bu kadar hepsi çok kolay ve can yakıcı hiçbişe yokturrrrrr
canım geç oldu ama sanırım açıklayıcı oldu hoşgeldin aramıza tekrarrrrr
hihoyyyt teşekkürler gerçekten çok açıklayıcı olmuş.saol bende hiç arkadaşım olmuyacak sandım senağlama artık siteye bile girmeyeye düşünüyordum kısacası beni aranıza katmıyaçaksınız sandım.GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKKÜRLER ....:lepi:
asistantruscum anam isminde amma uzun hehe ne demek ben haber alamayınca dönünce listede ismini gör istedim ii sin inşallah sen ben birbirimize destek olmayacaksan bu site ne için ama değilmi ne işimiz var nasıl mutlu oluyosan öle yap hayatının her alanında canım beiş ileride stresden kötü etkileniyo başka uğraşlar bul bak ebnim daha okul bitmedi ders çalışıyom bütün sene vede oturdum okul bitmeyince iş de yok sıkıntıdan patladımmmm sen çalışıyosun ne güzel amannnn benimde günüm geçti emme bekliyom bakalım sınvalr cuma bitiyo o zaman kadar olmazsam kan testi yaparım nolcek yoksa yok allahım ne zaman uygun görürse ol dice olacak sadece biraz sabırrrr
arkadaşlar dün sabah sonuçlarımı öğrenmek için gittim doktora
tahlil ve tomografi temiz çıktı
böbrekte taş kum v.s yok çok şükür
ancak doktorunda gözüne çarpan sıvı oldu
rahimde, yumurtalıklarda, idrar torbasının kenarlarında bir yığın sıvı
ama ne olduğunu anlayamadı
radyolog doktorunu arayıp sordu
bu neyin nesidir acaba diye
oda anlam veremedi ve çok ilginç geldi
hsg filmine bağlicaklar ama 3 ay oldu ben filmi çekeli, anlam veremediler
en az ben kadar merak ettiler valla
ağrılarım bu sıvı kaynaklıda olabilirmiş
pazartesi günü tomografimi alıp kadın doğum doktoruna göstermemi istediler
kafam aşırı karışık kızlar, ne olaki bu sıvı???
midem aşırı bulanıyor
belim ağırıyor, yorgunluk, uyku hali hat safhada
k.doğum dr. pazartsi gösterince üroloji doktorum benide bilgilendir muhakkak dedi
merak ediyorum dedi
Allahım hayretsin inşallah
aklıma binbirtürlü şey geliyor
kötüye yormamak için düşünmemeye çalışıyorum
işte böyle bende durumlar
allah allahcanım ya inşallah hayırlara vesil olsun nedir ki durduk yere bişey yoktur için rahat olsun hem bahaneylen dr unada gitmiş olursun ii olur ne durumdasın bi bakar dimi emme kız belki bebiş vardır anam neden olmasın kiiiiii??????
kızlar dün öglende adet oldum üzülmeye degil düşünmeye fırsatım olmadı abim kalp krizi geçirdi şuan yogun bakımda hiç bir şey düşünemiyorum hastaneden yeni geldim ayaklarım yorgunluktan şişti uykusuzum.
yeni adet tarihim 21 eylül kızlar
merhaba kızlar dr geldim hayatta en çok korkugum şey başıma geldi hastanede yakınım var sag olsun o çok ilgilendi daha önceden yapılan hormon testlerimin sonuçlarını verdim dosya açıldı hocaları gördü ve rahim flmi istedi ben sabahtan yanıma ped almıştım sanki içime dognuştu ne zaman olur dedim bugün hemen çekelim demezmi görevli ilaçlarım alındı eşime haber verdim ama korkudan salak gibi oldum 1.30 da başka bir bayan daha vardı iki kişi bizi götürdüler ben personel yakını oldugum için hemen alıcaklardı ama işlem yapılmamış bayanı aldılar ben hazırlandım iki kapı arasında bekledim ama heralde geçen zamanda hatim indirdim bayanın işin uzun sürdü çıkmak bilmedi tıkalı imiş tüpleri verilen ilaç hep geri geli birde acı çekince ben orada bittim resmen biraz daha uzun sürseydi hastaneden resmen kaçacaktım sıra bana geldi ben tekrar başladım hatime ne kadar bildigim dua varsa okudum canım biraz yandı aletleri yerleştirirken ama uzun sürmedi 10 dk bitti 3 kere basınçlı ilaç verilbi o zaman canım yandı birazcık dr açık bir şey yok tamam dedi işlemi bitirdiler ama ben resmen kendimi kasmışım korkulcak bir şey yokmuş boşu boşuna anestezili çektirip dünyanın parasını vericektim
arkadaşlar flmi çeken dr açık yok birşey degince sanki dünya benim oldu sabah tekrar eşim test yaptırıcak ama şimdi içim rahat önümüzdeki ay aşılamaya geçeriz heralde.
hala inanamıyorum flmi çektirdigime allah çektigimiz acıların mükafatını vericek bir gün inşallah
arkadaşlar bu sabah sonuçlarımı öğrenmek için gittim doktora
tahlil ve tomografi temiz çıktı
böbrekte taş kum v.s yok çok şükür
ancak doktorunda gözüne çarpan sıvı oldu
rahimde, yumurtalıklarda, idrar torbasının kenarlarında bir yığın sıvı
ama ne olduğunu anlayamadı
radyolog doktorunu arayıp sordu
bu neyin nesidir acaba diye
oda anlam veremedi ve çok ilginç geldi
hsg filmine bağlicaklar ama 3 ay oldu ben filmi çekeli, anlam veremediler
en az ben kadar merak ettiler valla
ağrılarım bu sıvı kaynaklıda olabilirmiş
pazartesi günü tomografimi alıp kadın doğum doktoruna göstermemi istediler
kafam aşırı karışık kızlar, ne olaki bu sıvı???
midem aşırı bulanıyor
belim ağırıyor, yorgunluk, uyku hali hat safhada
k.doğum dr. pazartsi gösterince üroloji doktorum benide bilgilendir muhakkak dedi
merak ediyorum dedi
Allahım hayretsin inşallah
aklıma binbirtürlü şey geliyor
kötüye yormamak için düşünmemeye çalışıyorum
işte böyle bende durumlar
eslem dr randevun kacta bizlerede yazmayı unutma sonucu gercekten ilginç bir durum umarım kotu birsey değildir..
gozunaydın basakcım rahim filmi bilem çektirmissin :)
benimkid çok kolay geçmisti çıkınca kus fgibi hafiftim senin gibi inanamıyorum rahim filmi cektirdim ben deyip durmustum:)
sen ekranda kendinde izlemedinmi tuplerinin acık oldugunu ilacın gittigini kendin gormedinmi bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?