Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba canım
hoşgeldin sayfamıza
bugün nöbetçi benim galiba fisfisfis
her ilacın illaki yan etkisi vardır
ben klomen kullanm ıştım, Gonaphene de klomenin türevidir sanırım
klomen kimisinde kıllanma, kimisinde kilo yaptı
bende kilo yaptı yani ödem
hormon ilaçlarının hepsi vücudu sarsıyor birşekilde
ilacınla birlikte sabırda yudumlarsan hergün 1 ölçek umuyorum ki en kısa zamanda hamiş kalırsın yerimseniben

bilmiorum cnm ne yapıcamı ama ilgin için çok tşklr ederim :1hug:biraz daha bekleyim diorum zaten doktor bana 15 gün sonra gel demişti ben 12 günü gitmek istedim merak ettim tutmuşmu die:1rolleyes:bende zaten kist olmuştu evliliğimin ilk aylarında tedavi gördüm ve doktora gittiğimde ikinci bir kist var dedi 2 kisttimin tedavisinide gördüm bıktım şu kistten zaten kafamçokkarıştı inşşş kist çıkmaz tekrardan.
İnşşş cnm herkes biran önce hamile kalırız Allahım bize hayırlı sağlıklı bebişler versin inşşşşşşşşşşşşşş:dance: bende seni öpüyorum Şeniz görüşmek üzere bye:içelim:

yok cnm gonopheneyi kullandığım gün bende ağustosun 7 kullandım yumurtalarım 22mm olmuş çatlatma iğnesinide ayın 20 vuruldum şimdi beklemedeyim
15 gün sonra gel dedi bu gün 13 günü ben dün gitmek istedim doktorum izine ayrılmış gidemedim haftaya pazartesi kaldı gerçi ayın 4 perşembe günü hasta olucam eğer olursam gitmeme gerek kalmıo :roflol::çok üzgünüm: bakalız hayırlısı cnm benimde akıntım var ve kasıklarım çok ağrıo akıntın nasıl cnm senin benim ilk defa beyaz ve peynirimsi gelio birine söledim mantar olabilir dio ama ben bu ilçatan oluo die düşünüorum kasıklaeımda feci ağrıo of of bi doktora gidebilseydim inşallah zahmetlerimiz boşa gitmezde biran önce hamile kalırız..:sm_cool::lepi:

cnm inşşş sınavların ii geçer kendine çok ii bak ne olacaksa herşeyin hayırlısı olsun inşş senin için dua ediorum kendine çok ii bak ayağınıda bi göster ihmal etme öptüm semacım seni kendine iyi bak bye.hihoyyyt

ben geçen ay ilk kez klomen kullandım kasık agrısı yada akıntı vs hiç olmadı bende

Cnm bilmiorum valla akıntım oluo beyaz renkte bende ilk kez kullanıorum bi çok kişi akıntısının oldunu ve kasık ağrısından hafif ağrılardan şikayetçi bendede oluo belki ilaçın etkisi her insanda farklı olabilir bünyeye bağlı olabilir.Belkide hasta olucam ondan bu ağrılar akıntı bunu 2 gün sonra öğrenicem hayırlısı olsun.

Arkadaşlar size bir sorum daha var bana doktoum gonopheneyi günde yarım almamı söledi yani 10 tablettern sadece 2.5 tanesini içtim ve bir tane yumurttam olmuş 22 mm size doktorunuz günde kaç tane almanızı önerdi? cvplarınız için şimdiden tşkler.

eslem canım gemiş olsun sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim

başak abinede Allah şifa verir inşallah çok geçmiş olsun arkadaşım

sema Allah zihin açıklığı versin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah bebiş konusundada ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin ama bizleri haberdar etmeyi unutma

mehtap gülü çok geçmiş olsun sizede çocuklar inanılmaz dikkat istiyor Mevlam korusun onları inşallah

esrako iyiki gitmişsin doktora belkide tekrar ilaca başlasaydın daha başka sorunlar baş gösterecekti ya ben bu doktorların vurdumduymazlığına çok kızıyorum illa özel muayenehanelerine gideceksinki paranın karşılığını alabilesin neyse hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

yumurta takibi yaptırıp iğnesini vurdurmuş olan yada kontrole gidecek olan arkadaşlarım umarım Mevlam bu mübarek ayda sizlerinde bizlerinde hamiş kalmasını nasip eder haydi kızlar çalışmalara devam ara vermek yılmak yok heleki bu mübarek ayda hiçç:)))istermisiniz her hamiş kalan ramazan koysun adını:)))

SLM KIZLAR..
HANDEFE sperm sayımını nerde yaptırdın ne kadara yaptırdın bu ay ben de eşim için yaptırmak istiyorum..insallah klomenle bi sürü yumoşun olur ve bu ay hepimiz hamiş oluruzzzzz..
BEYAZMELEK maşallah ne güzel yumurtlamışsın kıız, insallah bu ay hamişsin sen de cnm, allah yardımcımız olsun..

hade hayırlısıyla hamiş ol insallah kız . yalnız bişi dicem benim drum bana yumurtam çatladıktan 3 gün sonra duphaston verdi,yumoşların tutunması içinmiş.10gün kullan dedi. 10günden sora 7 gün daha geçince zaten adet tarihim geliyor, adet günün 3, 4 gün geçsin evde test yap, sonuca göre ara beni dedi. bence adet günün 4gün geçsin en az. adet olursan da 3. günü gideceksin nasılsa.hayırlısı olsun hakkımızda canım

kizlar nihayetinde girebildim...

Pazartesi yeni bir dr.dan randevu almiştim...

Dün gittim ve çok memnun kaldim açikcasi..

Bütün testlerimi götürdüm gösterdim...herşeyi anlattim...daha önceki dr.umun tedaviyi yanliş uyguladiğini söyledim ve kadin şaşirdi vallaa....benim yumurtalari daha büyümeden çatlattiği için ters tepiyor dedi...kendisi 19-20 mm olmadan iğne yaptirtmiyormuş...ben ise ilkini 16mm ikincisinde ise 14 mm ken 3 gün sonra vurdurtmuştu eski dr.um...

Neyse ben hala adet olmadim bugün 7 ci gecikme günüm...dünkü vajinal muayenede dr..parmağiyla bakti ve dediki rahmin yumuşamiş dedi...rahim ya gebelik yada adet yakinken yumuşarmiş...kan testi yaptik...saat 6 da belli olcakmiş....

Bunun dişinda gebe kalmamişsam eğer bu ay kullanacağim ilaçlari yazdirtti...bu sefer klomen yerine gonaphene kullanicam....bu daha etkiliymiş....

Arkadaşlar iyiki dr.umu değiştirdim...şimdi hamile olmasam bile tedaviyi doğru uygulayacak biri bulduğum için huzurluyum...

merhaba canım benimkide sabah akşam tok karnına 1 tane dedi.. senin dktr neden öyle verdi belli oluyor 22 mm olmuş demekki seninki az tozla çatlıyor inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tabiki bizim gibi isteyen herkeze nasip eder allahım...

allah sınavda yardımcın olsun canım.. dualarım seninle...sende kendine dikkat et benide listeye ekledigin teşekkürler arkadaşım..

EVET ARKADAŞLAR YİNE HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ NEGATİF...0.37 ÇIKTI....YİNE KISMET DEĞİLMİŞ....senağlama

:1hug: arkadaşım allahtan herşeyin hayırlısını isteyelim hayırlısı böyleymiş allah zamanını belirledi can çekişiyoruz bizde ama az kaldı sabredelim allah sevdiklerinin sabrını denermiş...:teytey:

kızlar ben yine bi size bakim deim

uykusuzluktan bittim resmen hergece 3 ta yat sabah 8 de kalk helak oldum
neyse 6 sınavın 5i bitti en kolay olan kaldı hadi hayırlısı ama bugünki son sınavım kötüydü allah akıl fikir versin bu adama nasıl zor anlatamam ama tek ders şansım var
tefriciye okucam kalırsam tek derse bakalım kısmettttt

hala regl olmadım akıntım var çok sölemesi ayıp ama böle katı gibi kaşıntı yok mantar olsa bilirim koku oluyo kaşıntı oluyo böle krem gibi beyaz renkte
ama sürekli oluyo inşallah kist falan değildir bakalım sınavlar bitsin testi öle yapcam vallaaaaa

bu arada bacaağım hala çok ağrıyp geçmiyoooo bende ateşli romatizma var bakmayın isminin öle seksi olduğuna kalp romatizması başlangıcı olabiliyolar acaba grip oldum ya iğne de olmadım bebiş varsa diye penisilin olmam lazımdııı amannnnnn gitcem işte sınavlardan sonra herşey olcağına varır

anam amma uzun oldu sizleri çok özledim kendinize ii bakınnnn

kırmızıbeyazım canım seni daha çok özledikkk gellllll artık yok sensiz olmuyo canımsınnn sen

arkadaşlar 15 günümde bugün doktora gittim.Yumoşlarım çatlamış hiç yumurta görünmüyor dedi. Şimdi benim anlayamadığım bu yumutlar ne zaman başlıyacak tekrar büyümeye yani gün olarak..15 günde hiç yumurta görünmemesi ilginç geldi.10 günde 18 mm görünüyordu yumoşlar..Adete kadar gün aşırı ilişki dedi.
Akıntı, kasıklarda ağrı ,kilo alma ilaçtan sonra bendede oldu.2 kilo aldım. doktorda bugün kilo vermelisin dedi.
Nasıl olacak bu iş ?? ilaçla birlikte kilo vermek ..diyete başladım.. Oruç tutarken diyet diye birşey buldum nette. inşallah herşey istediğimiz gibi olur..

EVET ARKADAŞLAR YİNE HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ NEGATİF...0.37 ÇIKTI....YİNE KISMET DEĞİLMİŞ....senağlama

canım hayırlısı olsun. insallah önümüzdeki ay güzel haberi verceksin bize. en azından güvenebileceğin bir dr buldun. ben hiç duymadım 18 mmden önce ya da 20mmden sonra yumurta çatlatanı. saçma yani nasıl drsa o da.

nasıl yumurta göremedi anlamadım canım, ilaç kullanmadın mı bu ay?sen en iyisi gün aşırı ilişkine devam et allah hayırlısını versin cnm

dr dediki yumurtan 15.gün çatlamış .. 10 gün 18.mm idi. 5 günde çatlayacak kadar büyürmü? Kafayı yiyeceğim. Yumurtalıklar çatlayınca sönüyormuş galiba.İnternette araştırma yaparlen okumuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…