hayırlı sabahlar kızlar
oruçla aranız nasıl bakem?
ben eve davet almaya başladım
dün eltim ve kayınvalidemleri davet ettim iftara
menüde ne vardı diye sormayın canınız çeker
iftardan sonra derim yerimseniben
polenss arkadaşımınki gibi benimde pazartesi günü muayenede yumurtam görünmedi doktor çatlamış yumurtan dedi
yumurta çatlayınca görünmez mi oluyor :uhm:
kafam karıştılaelaelaelaelae
bilen varmıdır ?
hayırlı sabahlar kızlar
oruçla aranız nasıl bakem?
ben eve davet almaya başladım
dün eltim ve kayınvalidemleri davet ettim iftara
menüde ne vardı diye sormayın canınız çeker
iftardan sonra derim yerimseniben
polenss arkadaşımınki gibi benimde pazartesi günü muayenede yumurtam görünmedi doktor çatlamış yumurtan dedi
yumurta çatlayınca görünmez mi oluyor :uhm:
kafam karıştılaelaelaelaelae
bilen varmıdır ?
hade hayırlısıyla hamiş ol insallah kız. yalnız bişi dicem benim drum bana yumurtam çatladıktan 3 gün sonra duphaston verdi,yumoşların tutunması içinmiş.10gün kullan dedi. 10günden sora 7 gün daha geçince zaten adet tarihim geliyor, adet günün 3, 4 gün geçsin evde test yap, sonuca göre ara beni dedi. bence adet günün 4gün geçsin en az. adet olursan da 3. günü gideceksin nasılsa.hayırlısı olsun hakkımızda canım
merhaba canım benimkide sabah akşam tok karnına 1 tane dedi.. senin dktr neden öyle verdi belli oluyor 22 mm olmuş demekki seninki az tozla çatlıyor inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tabiki bizim gibi isteyen herkeze nasip eder allahım...
EVET ARKADAŞLAR YİNE HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ NEGATİF...0.37 ÇIKTI....YİNE KISMET DEĞİLMİŞ....senağlama
kızlar dr gittim bugün 8. günümdü ve 1 tane 9 mm boyutunda yumoşum varmış. sizin 8. günde yumoşlar kaç mm idi:uhm: doktor önümüzdeki ay iğneye başlamamız gerektiğini çok geç büyüdüklerini ve bu üyzden kalitelerinin düştüğünü söyledi benneyaptımki iğne tedavisi çok pahalı ben nasıl karşılarım bilmiyorum senağlama
canım hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz.:CüvCüv:valla cnm doktorum bana ilaçı öyle kullanmamı söledi bende şaşırdım 5 gün kullandım kullananların yazılarına baktım hiç benim gibi yarım kullanan olmamış sadece 2.5 tane ilaç bitirdim gittim doktora doktor bile kaç tane verdim dedi yarım kullanın dediniz dedim çok ii valla kudurmuş dedi doktor :sm_cool: yumurtam 22 mm oluncada iğne vuruldum şimdi beklemedeyim yarın hastalanma günüm inşş olmazda hamiş kalırım cnm herkes için hayırlısı olsun Allah büyüktür elbet bir gün dualarımız kabul olacaktır Şeniz :1hug:
kızlar dr gittim bugün 8. günümdü ve 1 tane 9 mm boyutunda yumoşum varmış. sizin 8. günde yumoşlar kaç mm idi:uhm: doktor önümüzdeki ay iğneye başlamamız gerektiğini çok geç büyüdüklerini ve bu üyzden kalitelerinin düştüğünü söyledi benneyaptımki iğne tedavisi çok pahalı ben nasıl karşılarım bilmiyorum senağlama
canım hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz.:CüvCüv:
azıcık dozla yumosun cok guzel buyumus masallah..
canım corek otu karısımı yumurtaların gelısımı ıcın faydalı.cnm çok saol ya hayırlısı olsun hepimiz için sen bişey yazmışın bi karışımdan bana biraz bilgi verirmisin çok tşkler ederim:roflol: :Saruboceq: Şeniz
merhabalar.semacım uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım.o kadar çok çalıştın ki inşallah sınavlardan başarıyla çıkarsın.ben dün yine kırmızıları gördüm.ömrümüz oldukça umutlar bitmicek.Allah bize sağlık versin.bebişde Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur.nedense bu ay üzülmedim gelen kırmızılara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?