Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bozar orucu ben dr dan gelince hemen boy abdesti alıyommmm bence ekimde başla sen ya da orucu göze al nedimmmm yani borçlan istersen hayırlsı olsunnnn​

canım bozar orucu ben dr dan gelince hemen boy abdesti alıyommmm bence ekimde başla sen ya da orucu göze al nedimmmm yani borçlan istersen hayırlsı olsunnnn​

çok teşekkür ederim canım galiba öyle yapıcam zaten eşim işi dolayısıyla ramazanda geceleri evde olamıyo mejburen ekime kalıcak hayırlısı bu kadar bekledim bir ay daha beklerim napalım bu arada belkide hamişsindir canım belli olmaz umarım hamilesindirhihoyyyt

canım diğer topikde bir arkadaşın adeti çok gecikmişti sonuçlar negatifti hatta adet söktürücü bile kullandı yine olmadı en sonunda 2 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı.geç döllenme olmuş galiba.belki seninde öyledir.İnşallah hamilesindir:Saruboceq::CüvCüv:görüşürüz canım .kendine iyi bak.

evet canım ben de beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun ama bu aydan da ümitli değilim kesinen. sanırım adet olacağım, rahmim sızlıyor,kasıklarıma bişiler batıyor adetime 15 gün var ve acayip asabiyim.duphaston kullanıyorum kızlar ondan olabilir mi??
canım beni de 8. gün çağırmıştı ve 10.gün kendiliğinden çatladı yumurtam 18mm olunca.iğne tedavisi daha kesin hapa göre canım, insallah hayırlısıyla hamiş kalırsın

evet canım kan testi yaptır hem bu kadar zmaan geçti belki hamişsindir insallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

çok sevindim canım inşallah hamilesindir allah herkezin gönlüne göre versin......

cnm bu kadar ümütsiz olma bak bu mübarek aylarda Allahım dualarımızı kabul eder inşş sen hiç merak etme aynı ağrılar bendede oluo ama ilaçların etkisi olabilir bu ilaçları kullananların çoğu ağrılardan şikayet edio benim yarın adet günüm olabilirimde olmayabilirimde Allaha kalmış birşey benimde senin gibi kasık ağrılarım karın ağrılarım adetime 15 gün önceden başlamıştı hiç böle olmuodu adetime 1 gün önceden başlıodu bence ilaçın etkisinden öle oluo sen dua et cnm inşş bu ay hamile kalırsın gönlünü ferah tut kendine iyi bak bye

slm kızlarrrrrrrrrr

size bi sorum olacak....

şimdi dr.um bu ay kullanmam için bana gonaphene - pregnyl 5000mg 2 adet - duphaston verdi...

sabahtan beri gitmediğim eczane kalmadı özellikle bu pregnyl i bulamıyorum....bide bi eczane şunu söyledi bu ilaçları raporsuz vermiyoruz....karneme yazılı bu ilaçlar ya özel alacakmışım ssk sız ..yada rapor getirecekmişim....bu doğrumudur bilen varmı?

ben 2 ay önce ovitrelleyide başka bi eczaneden ssk ile aldım...bu eczaneye ovitrelleyide sordum onuda raporla veriyolarmış...sırf özel alalım diyemi yapıyolar bunu yaaaaaaa....anlamadım gitti vallaaaa....

bide bilen varsa bunların normal fiyatları nedir acaba?

sudenaz ben bu ay prengly 5000iu 2 adet kullandım.gıttıgım eczane hıc zorluk cıkartmadan hemen verdı ustelık eczacı kıza sordum ıgne ne kadar dedım 11 ytl dedı.ben bagkurlu oldugum ıcın bagkur karsıladı ıgnenın ucretının bır kısmını.sen baska bır eczanedeye de sor ben hıc raporla bu ıgnenın verıldıgını duymadım..kaydirigubbakcemile

Merhaba kızlar ya birşey sorucam geçen ay ve bu ay ilaçsiz geçiriyorum ama bugün çok kasiklarim agriyor ve kasiklarimda dolgunluk var adetimin 11 günü bugün sizce yumurta oluşmuş ve onun agrisi olabilirmi genelde çatlama zamaninda böyle agrim olurdu.
Birde flim çekilirken ilaç verildigindede ayni sanciyi hissetmiştim acaba o ilçtanda kaynaklanabilirmi sizce

canım filmdeki sancı 1 günlük bişey..yani bende sadece o gün içersinde olmuştu....zannetmiyorum ondan kaynaklandığını...ama yumurtlama olasılığı daha yüksek...değerlendir bu günlerini canım

pregnyl i her eczaneden alamıyosun ben çok eczaneye sordum genelde hepsi rapor istedi yada parayla alırsın dediler ama bazı eczaneler veriyo bende geçen hafta aşılama için bi tane malzeme aramıştım aksarayda gitmediğim medikal-eczane kalmamıştı Allah kolaylık versin inşallah olur da o zaman bu uğraşları unuturuz

canım filmdeki sancı 1 günlük bişey..yani bende sadece o gün içersinde olmuştu....zannetmiyorum ondan kaynaklandığını...ama yumurtlama olasılığı daha yüksek...değerlendir bu günlerini canım

malesef canım buay korunucam flim sonrası hamile kalınırsa bebegi almak zorunda kalırız dedi dr adet olunca tekrar gidicem ya ilaç yada igne tedavisi başlayacak açıkçası pekde hevesim kalmadı uzun zamandır çok yıprandım :çok üzgünüm:

semacım yeni adet tarihimi bildiriyorum 1 ekim....senağlama
bu arada bugün adet oldum çok mutsuzum...bu ay yine klomene devam dedi doktorum. umarım bu ay başarabiliriz.....allah emeklerimiz boşa çıkarmasın kızlar .bayrama güzel haberlerle dönek istiyorum size ....

canım bütün eczaneler sskayla veriyo senden neden rapor istemişler anlamadım ben klomenide, pregnyl sskayla alıom.ikisi 8 ytl bikaç ay evvel ikisi toplam 25 ytl idi tabii özelden alırsan.şuanki fiatları bilmiyorum.bencede canım sırf özelden lallım die yapıyolar.ben bu ay hiç ilaç almadan geçiriyorum bakalım ne olacak Mevlamdan hepimiz için hayırlısını diliyorum.

canım yumurtluyorsundur ama sakın kaçırma bak benim yumurtlamamla çatlaması bir oldu. hade iyi çalış insallah bu ay holcak cnmmm

canım üzülme en azından bi hastalığımız falan yok hamile kalabilme şansımız var bak bu ay çogumuz muradına erecek.. booll duaa. hayırlısı olsun.

merhaba kızlar, nasılsınız,

kızlar, benim adet tarihim 9 eylül'dü. ama ben 2 eylül de dayanamadım ve evde gebelik testi yaptım,
sonuç mu? tabiki negatiffff benneyaptımki
çok canım sıkıldı, belki erken diye çıkmamıştır diyorum ama boşu boşuna teselli oluyor?
gebelik olsa silik te olsa çıkardı diymi,

bende bu ay ilk kez gunde bir tane ile basladım 27 mm olan bir yumurtam vardı 11. gun fazla buyumus dr onumuzdeki ay yarım içmeni deneyelim dedi anormal değil yani toplam 2,5 hap içmek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…