Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:=>GÜLCAAAAN
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance:
:1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞeniz

belirtilere gelince yumurtlama gününden 2-3 gün önce akıntılar başladı ve dahada fazlalaştı.
adetime 4 gün vardı çok belim ağrıdı.
göğüslerim yumurtlamadan hemen sonra acımaya başladı.adet günümde acısı azaldı.
sürekli ateş basması oldu ve çok su içtim.
1-2 gün karnımın üstüne yatınca rahatsız oldum sanki karnımın altı taş gibiydi.
aklıma gelenler bunlar.belirtilere çok alışık olduğum için pek takmamıştım onun için neler oldu dahada hatırlamıyorum.
haa bide kasıklardaki ağrıları atlamim.

cnmcmmmm uzaktan takip ediyodum seni hala şoktayımm senin gibi inan sanki erkek inf.böldede görmüştüm seniiii eşinin değerleri nsldı cnmcm?

evet eşimin sperm tahlilinde hareketlilik %14 dü.biz çok korktuk hareketli sayısı az diye.o ay aktardan aldığımız macunları kullandı doktora gitmedi.bu ayda ürolağa görüktü test sonucunuda götürdü.doktor demiştiki sayın zaten çok yüksek bu harketlilikte çok normal.çocuk olmaz diye bişey yok demişti.macunlarıda artık ara ara kullanıyordu yinede.
böyle yani.

anladım cnm ne mutlu size ne güzl yarabbimmmm......darısı bizlere inşallah

gülcan canım tebrikler tekrardan. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısını da başımıza versin amin..

gulcan 8 aylık tedavi süreci yazmışsındaCADIARZU Ama burda 5 ay içtiğin 1 ayda ara verdiğin görünüyor anlamadım ben:uhm:

bu ay neler yaptım;
ilişkiden sonra kalkmadım hiç,bacaklarımı yatağın başına kaldırdım(az daha robot olcaktım)kaydirigubbakcemile3
adetim 5.günü klomene başladım
yine 5.gün bal+tarçın+çörek otu karışımı yaptım bir sarelle kavanozu gidipgelip bir tatlı kaşığı yuttum.günde 2 defa bazen 3 defa.yumurtlama günümün ortasında bıraktım.
bol bol yeşil çay içtim.
glukofeni çok düzenli her gün içtim 2 ay boyunca halada devam ediyorum.
bol bol dualar ettim,kuran okudum.
geçen ay soğan kürü yaptım.

heyyyyy canım arkadaşlarım hamileyiiiiiiiiimmmmmmm.
allahıma binlerce şükür.değer 276,60
daha çok küçük teyzeleri.

Tekrar tebrik ederim herçekten benimmiş gibi sevindim dünakşam bende çok dualar ettim Allahım bizede en kısa zamanda verir inşallah hayırlısıyla....:sm_cool::teytey::dance:

Günaydın kızlar, beklenen adet günüme 2 günüm kaldı.Dün akşam idrar testinde hayal meyal bir çizgi gördüm sanki.Ama iki kez 5.haftasında düşük yapmış biri olarak tedirginim.2 gün sonra tekrar test yapıcam bakalım neler olacak bu ay. :Saruboceq:

Gülcan.... Evet güzel haber varmı arkadaşım.... zemuszemus:Saruboceq:

canım inşallah hamilesindir.eğer 5.haftana kadar hep sorun yaşadıysana bence adet gününü bekleme hemen kan testi yaptır sonuca göre hemen doktoruna git.düşük önleyici ilaçlar ve vitaminler verir.

heyyyyy canım arkadaşlarım hamileyiiiiiiiiimmmmmmm.
allahıma binlerce şükür.değer 276,60
daha çok küçük teyzeleri.

:dance::dance:anam geçmişe gitmemiştimmm şimdi gördüm:dance::teytey:Maşallahh sübhanallahhhhAllahh sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımm:sm_cool:

canım inşallah hamilesindir.eğer 5.haftana kadar hep sorun yaşadıysana bence adet gününü bekleme hemen kan testi yaptır sonuca göre hemen doktoruna git.düşük önleyici ilaçlar ve vitaminler verir.

Folbiol kullanıyorum günde bir tane belki diye başlamıştım 15 gün önceden.Doğru söylüyorsun aslında bayram telaşesi de girdi araya.Bayramdan sonra giderim diye düşünüyordum ben de.Olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…