gülcancım tebrik ederim seni cnm inşşallah sağ salim himileliğini atlatıp allah kucağına da almayı nasip etsin. bende hem okudum hem ağladım rabbim bana nasip etsin diye cnım bende pcosluyum buay aşılama yapıldı beklemedeyim benimde aşlamamın 4.günü ve benimde beyaz ve çok akıntım var inş.m senden hamilelik bana ve isteyen herkeze nasip etsin bu gecenin hürmetine amin.
ben dün doktordaydım sabah kalktığımda gözümün biri şişmişti zaten bu ay gözlerim çok kötüydü. önce kendi doktoruma gittim bana sinek sokmuştur bişey olsa iki gözünde de olurdu dedi sinir ediyor beni sonra göze gittim. doktora klomen kullandığımı söyledim bak tedavi etti göz numaram değişmemiş yani gözlerimin ağrısı bundan değil. dediki sonuç olarak hormanel değişikliklerden kaynaklanan gözünde alerji olmuş oda gözde şişlik yapmış. zaman zamanyaşayabilirsin bulanık görebilrsin batma yanma olabilir bazen gözündegözlük olduğu halde görmeye bilirsin dedi. sizinde haberiniz olsun diye paylaşıyım en azından kalıcı bi zarar vermiyormuş hamileliktede yaşabilirmişim
doktoruma çok kızdım başıma taş düşse psikolojik diyecek yakında. ben tedaviyi kesmeyi düşünyorum lütfen bana bi fikir verin kafam karıştı o kadar tedavi gördüm yarım bırakmış olmaktan çekiniyorum. doktoruma da artık güvenmiyorum. belki ilaç içmeyi bırakınca olur mu acaba? yada onca emek boşuna mı gider.
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.
ben gözlerimden aylardır neler çekiyorum.inşallah kurtulmuşumdur şu klomenden.
bu sabah açamadım gözlerimi okadar batışıyorki anlatamam.
içinizde en ufak bir şüpe olsa bile doktorunuzu değiştirin.
tedaviye dinlenme amaçlı ara ver ama tedavini bırakma.ben 8 aylık tedavi sürecinde neler yaşadım.
ay gulcancımmmm coookkkk sevindim...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
bende kadir gecenizi mübarek etmek için girmiştim topice:)
meğer kutlama varmış:)))
:dance: :dance: :dance:
darısı bizlerin başına inşallah
arkadaşlar geceniz mübarek olsun, Allah hepimizin dualarını kabul etsin..
Amin...
gülcan anneeee, tebrikler....
yani klomen içmeyi mi bırakayım
Gülcan çok çok sevindim inan sanki çok yakın bir arkadaşımmış gibi sevindim. Çok tebrik ederim. Gözün aydın olsun canım.
teşekkürler .hepinizden allah razı olsun temennileriniz içinGülcancığım Çok tebrik ederim canım. İnşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder. Hadi gözün aydın hayırlısı olsun. Darısı ben ve diğer arkadaşlarımın başına şu mübarek günün yüzü hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah. AMİNN.
tedavin hayırlı olsun canım.inşallah bebişin bekletmez seni.bol şans.meraba arkadaşlar, bende bu ay ilk defa klomen kullanacağım inşaallah olumlu sonuçlanır
gulcancım akıntın ne zaman başladı
diğer aylarda nasıldı sende de akıntı kesilmesi olmuşmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?