Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben dün doktordaydım sabah kalktığımda gözümün biri şişmişti zaten bu ay gözlerim çok kötüydü. önce kendi doktoruma gittim bana sinek sokmuştur bişey olsa iki gözünde de olurdu dedi sinir ediyor beni sonra göze gittim. doktora klomen kullandığımı söyledim bak tedavi etti göz numaram değişmemiş yani gözlerimin ağrısı bundan değil. dediki sonuç olarak hormanel değişikliklerden kaynaklanan gözünde alerji olmuş oda gözde şişlik yapmış. zaman zamanyaşayabilirsin bulanık görebilrsin batma yanma olabilir bazen gözündegözlük olduğu halde görmeye bilirsin dedi. sizinde haberiniz olsun diye paylaşıyım en azından kalıcı bi zarar vermiyormuş hamileliktede yaşabilirmişim

teşekkür ederim canım.inşallah aşılaman tutmuştur.bebişin yoldadır belkide.fazla düşünmemeye çalış.

doktoruma çok kızdım başıma taş düşse psikolojik diyecek yakında. ben tedaviyi kesmeyi düşünyorum lütfen bana bi fikir verin kafam karıştı o kadar tedavi gördüm yarım bırakmış olmaktan çekiniyorum. doktoruma da artık güvenmiyorum. belki ilaç içmeyi bırakınca olur mu acaba? yada onca emek boşuna mı gider.

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.
ben gözlerimden aylardır neler çekiyorum.inşallah kurtulmuşumdur şu klomenden.
bu sabah açamadım gözlerimi okadar batışıyorki anlatamam.

bu arada arkadaşların yazısını okudum herkes akıntım var diyor ben klomen kullandığımdan beri kurudum kaldım doktor klomenden dir diyor benim bünyem zayıf acaba ilaç ağır mı geliyor

içinizde en ufak bir şüpe olsa bile doktorunuzu değiştirin.
tedaviye dinlenme amaçlı ara ver ama tedavini bırakma.ben 8 aylık tedavi sürecinde neler yaşadım.

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.
ben gözlerimden aylardır neler çekiyorum.inşallah kurtulmuşumdur şu klomenden.
bu sabah açamadım gözlerimi okadar batışıyorki anlatamam.

göz doktoru ılık suyla pamukla pansuman yap dedi sende dene istersen bide anlamadığım bi ilac yazdı yazarken herhangi bi etkisi olmayan damla yazacam dedi eve gelince içini okudum hamilelikte kullanılmıyor muş

teşekkür ederim canım.inşallah sizler içinde kutlama yapıcaz burda merak etmeyin.
benim gibi umutsuz vaka hamiş olabiliyorsa herkes hamiş kalır.

Gülcan çok çok sevindim inan sanki çok yakın bir arkadaşımmış gibi sevindim. Çok tebrik ederim. Gözün aydın olsun canım.

çok teşekkür ederim canım.dularım sizinle.

teşekkürler .hepinizden allah razı olsun temennileriniz için
meraba arkadaşlar, bende bu ay ilk defa klomen kullanacağım inşaallah olumlu sonuçlanır
tedavin hayırlı olsun canım.inşallah bebişin bekletmez seni.bol şans.

gülcancıgım az kaldı 10 a hadı hayırlısı partı yapcam dedın ya bende beklıyorum
bıde cok merakedıyorum neler yaptın neler yasadın klomenı nekadr kullandın
son 15 dakıka:dance::dance::hooray:

gülcancımmm inanmıyorummm uzaktan takp ediyordum seni hatta erkek inf.böl.de de görmüştüm sankiCADIARZU seni cnm benim şimdiden hayırlı olsun sağlıkla gelsin anneciğine eşinin değerleri nsldı cnm bndede pko vr ve eşimde de sperm har.ve morfoloji düşükkk öbür ay aşılama yaptırcam 1 aşılma oldum ama tutmadı...tedavinden birazcık bahsedebilirmisin arkşım.bu arada 10 a da çk az kaldı......ne güzel bir duygu olsa gerek...yarabbim darısı bizlere inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar gülcanım hadi valla o kadar çok işim var ama senin için girdm nete ne oldu hadi ara artık 5 dakikadan birşey olmaz çıkmıştır sonucun

günaydın kızlar.....

gülcan canım hadi bekliyoruz yaaa...halay ekibi hazır bak hihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

gülcanım tekrar hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canım ya içime bu gebelik ikiz olabilir gibi doğdu
yanlış doğmuşta olabilir tabi hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…