Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:CüvCüv: amin canım inşallah. allah isteyen herkeze versin fazla stres yapma yaparsan adetin gelmez.. umarım hamilesindir durumunda degişiklik olursa bildir canım.. merak ederim

günaydın arkadaşlar buay çok şansızım galiba yumurtlama dönemindeyim gece sahurda wc girdim bir baktım okadar çok sarı yumurta akı kıvamından dahada kıvamlı akıntım gelmişki idrarla şaşırdım yumurtalarım ya çoktu yada çatlamışlardı ama malesef korunuyorum adetimin ilk günü çektirseydim flmi belki hamile kalma şansın çok olurdu korunmak zorunda olmazdım neyse bundada vardır bir hayır

gamzeli selam
yumurta gelistirci ilacla hakkında pek bir bilgin henuz yok sanırım. ilaclarkist yapmaz yoksa dr verirmi mantıgı yanlıs çunk ubu ilaclar yumurta gelistiriyor iyi etkisi bu ama yan etkisi de kist olusturması bunu dr sana ilacı recete ettigi anda uyarması gerek. ve birçok insanda kistolusturuyor
bu kistler kalıcı sorun yaratan kistler olmuyor bir aylık bir dogum kontr hapı içilmesi ile atılıyor. klomen v e genophene gibi ilaclar ucuz yumurta uyaranlar ama en olumsuzozellikleri kist yapma olayı
karından yapılan ignelerde kist yapma ihtimali çok çok azmıs. o nedenle tavsiye ediliyor ama ilaclar 500-600 ytl civarı tuttugu için herkesilk asamada kullanmak istemiyoru

forum u surekl itakip ediyorsanız okursunu zaten pek çok arkadasda kistsorunu oldu

ben geçe ay ilk kez klomen kullandım ve 11.gun 1 yumurtam vardı adet odum adetin 3. gun tekrar gittim baktırmaya ve birsuru minik minik yumurtam daha olmus ve o yumurtam catlamamıs. ilk ayda olurmu diye sormus bir arkadas olabiliyor
bu ilac alındı ise sayet mutlaka dr ag idip kontrol altında olmak grek basit bir ilac değil
bende tatilde idim ve gittim orda bir hastane buldum burda gitmeden orda adetin 3. gunu muaynemi oldum iyikide olmusum kistler olusmus hemen dogum kontrol hapına basladım.
dikkat arkadaslar sagılkık bu hafife alınmaz

of off sorular havada uçuşuyor
esrako canım bitanesin kız sen, maşallah herkese cevap vermişsin
cevapsız kalan kafası karışık olan yok dimi
benim 7 gün sonra adet günüm, hesaplamalara göre

semacım canımcım 12 si rgl günüm olması lazım tabi 2 geri 3 ileri sarkmazssa yerimseniben
yahu dün gece 2 defa wc ye kalktım ama adet sancısından öldüm öldüm
karnım belim koptu resmen, sanırsın adet oluyorum
akşam üzerleri ayaklarım üşüyor hemen çorap giyorum gerçi ama üşüttüm de o sebeple adet ağrısı çektim dimi kızlar??
2 defa üst üste oldu valla gece
sahurda eşime söyledim böyle böyle oldu diye
adamcağız " adet mi oldun yoksa" dedi ama gözleri fal taşı gibi açıldıkaydirigubbakcemile3
her ay benden çok ümitleniyor belki bu ay olur diye
canım kocam benim :teselli:

Rabbim bu ay müjdelenmeyi nasip etsin hepimize İNAŞALLAH

başağım canım
ben hsg filmini çektirdikten sonra bana hemşire ve doktor korun demedi tam tersi hamile kalma oranın çok yüksek çalışmalara başla dedi
bu 4, ayım halen bişey yok
yumurtladığımızı akıntıyla anlıyozda şu çatlayıp çatlamadığını anlıyamıyorum
önemli olanda çatlaması diil mi?
adet olduktan sonra çalışmalara hemen başla canıma.s.:1hug:

Ah eselemcim bu dr işine akil ermiyor birinin söyledigi öbürünü tutmuyor bazi arkadaşlarimiz flim çektirdikleri ay hamile kalmişlar ama neden bana söyleneni yapiyorum canim adetimi bekliycem şimdi belki dr aşilamaya geçer yada çalişma önerir öfff ya nedri bu çektiklerimiz bilmem ama allahtan gelen şey bekliycez ve görücez canim

evet canım sabır etmek düşüyor bize
çalışmalarımızı devam ettirelim Rabbim illaki bizimde duamızı kabul eder
sağlıklı ve hayırlı evlatla müjdeler inşallah

kızlarrrrrrrrrrr selammmmmmmmmm

beni değiştirin listede..dün adet oldum ..yeni tarihim 29 eylüllllll...klomenden gonaphene geçtim.....inşallah bundan sonuç alacam....dr.umuda değiştirdim tabi....

Ben hala hasta olmadım eğer hasta olmama ilaçların etkisiyse çok üzülürüm çünkü kendimi çok hazırladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ilk defa adetim geçti.

Ben hala hasta olmadım eğer hasta olmama ilaçların etkisiyse çok üzülürüm çünkü kendimi çok hazırladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ilk defa adetim geçti.

canım aynı şeyi ben bu ay yaşadım...adetim 9 gün geçmişti...hamilede değildim...adetimin 5. günüde gonaphene kullanıcam ama adet yok ...bende adet sökücü aldım ve 3 gün sonra yani dün çok şükür adet oldum...böyle durumlar olabilir....hamilelik olmadığı kesinse adet olursun canım taakma kafana

kızlarrrrrrrrrrr selammmmmmmmmm

beni değiştirin listede..dün adet oldum ..yeni tarihim 29 eylüllllll...klomenden gonaphene geçtim.....inşallah bundan sonuç alacam....dr.umuda değiştirdim tabi....

Slm sudenaz inşş gonophene işe yarar cnm bende gonophene kullandım sana bir sorum var cnm seninde adetin 7 gün geçti ilaçtanmı oldu sence yoksa adet düzensizliğimi var bana ltfen cvp yazarmısın...::çok üzgünüm:

şöyle söyliyim canım...benim adetlerim çok düzenlidir..26. gün dedimmi adet oluyorum..ama ne zamanki klomen tedavisine başladım adetlerim düzensiz ve az gelmeye başladı..ilk klomen tedavisinde kist oldu..1 ay ara verdim...sonra ikinci klomen tedavisinde yine kist oldu ama Allahtan ara verecek kadar büyük değilmiş...şimdi ise gonaphene başlıycam bu sefer...

aslında ben bu tedavinin zaman kaybından başka bişey olduğunu düşünmüyorum..korkuyorum hiç yoktan sorun çıkacak diye....bu ay da sonuç alamazsam aşılama istiycem..en iyi si bu bence....ne bu böyle aylarca hormon tedavisi...bünyemizi bozuyoruz....

arkadaşlar merhaba,ben gonaphene kullanarak kızıma hamile kaldım kızım şimdi iki yaşında.şimdi tekrar aynı tedaviyi istedim doktorumdan inşallah ikinciyi düşünüyorum. hiç üzülmeyin takmayın lütfen.benimde çok bunalımlı günlerim geçti ama sonunda sabır sınavını geçtim ve kızımı bana verdi rabbim.İnşallah rabbimden dileğim sizlerde tez zamanda bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. amiiin.

merhaba canım ben burdayım merk ettiğin birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum..

merhaba canım ben burdayım merk ettiğin birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum..

ya kizlar ben bişiy sorucam klomen ve gonapheneyi kullanip en uzun süre olarak ne kadar zamanda hamile kalanlar var mesela 6 aydan uzun sürede hamile kalan varmi

canım ben kızıma ilk tedaviye başladığım ay hamile kaldım doktorum çok şaşırmıştı.dr um bana tedavinin uzun sürebileceğini şöylemişti ama dr un söylediklerini eksiksiz uyguladık..tabiki önemli olan rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda versin..inşallah hayırlısıyla sizlerde kucağınıza alırsınız tatlı şirin yavrularınızı..amiiin

cnm aynı batma hissi bende de var adetime 12 gün kaldı ve rahmim sızlıyor resmen 4 5 gündür. yumurtam adetimin 9. günü çatladı ama bu ne agrısı bilemiyorum umarım kist değildir..

hamiş değilmiyimdir yine kızlar,
acaba erken de ondan mı çıkmadı, offfffffffff yine ümitleniyorum, sonu yine hüsran olacak,,,

canım ya çok erken yapmışsın testi. bence bekle adetin en az 4 gün geçsin bence. boşuna üzülme şimdiden. hamişsen bile çıkmazki daha. insallah hamişiim diye bağırarak yazarsın canım adetin geçer de..

selam arkadaşlar bende hapı pazrtesi bıraktıgımdan beri arada bir ateş basıyor sonra geçiyor acaba yumurtalıklarımmı? çatlıyor o yüzdenmi terliyorum?

evt canım ilaç bitti ama ateş basmaları ancak geçti bende. endişelenme cnm o hep oluyor ilacın etkisi.

canım vardır bunda da bir hayır belki önümüzdeki ay gelcek bebişin.. allahım hayırlı zamanda versin insallah..

canım adetime 12 gün var aynı belirtiler bende de var ama ben duphaston ilacını kullanıyorum ondan olabilir diyordum. rahmimde sızlama var sürekli batmalar oluyor kasıgıma da rahmime de. sende de mi böyle??

al benden de o kadar canım, ben de bu tedaviyi beğenmiyorum keşke direk aşılama yapsalar. p.tesi eşime siperm testi yapcaklar insallah düşük çıkarda direk aşılama yaparlar diye dua ediyorum bazen valla. ne bu böle daha ilk aydan bu hap canımdan bezdirdi beni de..

canım bu konuda bilgin var bizleri bilgilendir olur mu? ben de bu ay ilk defa gonaphene kullandım ve 9. gün yumurtam çatladı kendiliğinden. 12 gün kaldı adetime, yukarda da yazdığım gibi kasıklarımda ve rahmimde sancı var? bebek olabilir mi diye düşündüm ama sanırım değil, acaba kist mi? sen bu hapı kullanırken bebeğine hamiş kaldın peki ilk haftalar bu belirtiler sende de var mıydı?

ya kizlar ben bişiy sorucam klomen ve gonapheneyi kullanip en uzun süre olarak ne kadar zamanda hamile kalanlar var mesela 6 aydan uzun sürede hamile kalan varmi

canım klomen ya da gonaphene ilacını 3 aydan fazla kullanamazsın yani zararlı. drumun dediği şu, 3 ay gonaphene, eger bebiş olmazsa sanırım iğne, o da olmadı aşılama. bence eger aşılama yapılabilirse daha güzel, bu haplar bizlere çok zarar veriyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…