cnm cvbın için tşkler bende senin soruna cvp veriyim bendede kasık ağrılarım oluodu o ağrılar yumurtanın çatladığı anlamına geliomuş benimde sol tarafında yumurtam oluşmuştu ve sol kasığım ağrılar giriodu akıntımda var ilk defa beyaz ve peynirimsi bir akıntı bence ilaçın etkileri bunlar bana biri yumurtlama günlerinde şeffaf bir akıntı olur dedi ama internetten araştırıdım beyaz akıntı oluomuş valla kime inanacamı bilemedim bu ilaçların kist yaptını sanmıorum doktor vermez öyle bir durumda çünkü benim bu ilaça başlamadan önce kistim vardı tedavi yaptı doktor ondan sonra bu ilaçı verdi kisttin geçmiş dedi cnm benim kist olunca ilişkide batma ve yanma oluyo ondan anlıorum sende dikkat et..
günaydın arkadaşlar buay çok şansızım galiba yumurtlama dönemindeyim gece sahurda wc girdim bir baktım okadar çok sarı yumurta akı kıvamından dahada kıvamlı akıntım gelmişki idrarla şaşırdım yumurtalarım ya çoktu yada çatlamışlardı ama malesef korunuyorum adetimin ilk günü çektirseydim flmi belki hamile kalma şansın çok olurdu korunmak zorunda olmazdım neyse bundada vardır bir hayır
Ben hala hasta olmadım eğer hasta olmama ilaçların etkisiyse çok üzülürüm çünkü kendimi çok hazırladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ilk defa adetim geçti.
kızlarrrrrrrrrrr selammmmmmmmmm
beni değiştirin listede..dün adet oldum ..yeni tarihim 29 eylüllllll...klomenden gonaphene geçtim.....inşallah bundan sonuç alacam....dr.umuda değiştirdim tabi....
Slm sudenaz inşş gonophene işe yarar cnm bende gonophene kullandım sana bir sorum var cnm seninde adetin 7 gün geçti ilaçtanmı oldu sence yoksa adet düzensizliğimi var bana ltfen cvp yazarmısın...::çok üzgünüm:
merhaba canım ben burdayım merk ettiğin birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum..
Kizlar benimd size bir sorum olacak gonaphene yi bir ay kullandim ben geçen ay doktora gitmem gerekiyodu ama tatilde olduğum için gidemedim bu ilaç kist yapabiliyomuş diye okudum bir ay kullanmakla olurmu acaba çünkü kasiklarimda ağri ve batma hissi gibi bir şey var ayrica akintimda çok fazla beyaz renkte bugün adetimin 14.günü acaba yumurtlama tarihimmi onu da kestiremedim 29 30 günde bi adet oluyorum bilgisi olan varsa yazsin lütfen bu yumurtlama takibinden de bişey anlamadim ovaluasyon testi aldim ama henüz çift çizgiyi göremedim
hamiş değilmiyimdir yine kızlar,
acaba erken de ondan mı çıkmadı, offfffffffff yine ümitleniyorum, sonu yine hüsran olacak,,,
selam arkadaşlar bende hapı pazrtesi bıraktıgımdan beri arada bir ateş basıyor sonra geçiyor acaba yumurtalıklarımmı? çatlıyor o yüzdenmi terliyorum?
günaydın arkadaşlar buay çok şansızım galiba yumurtlama dönemindeyim gece sahurda wc girdim bir baktım okadar çok sarı yumurta akı kıvamından dahada kıvamlı akıntım gelmişki idrarla şaşırdım yumurtalarım ya çoktu yada çatlamışlardı ama malesef korunuyorum adetimin ilk günü çektirseydim flmi belki hamile kalma şansın çok olurdu korunmak zorunda olmazdım neyse bundada vardır bir hayır
of off sorular havada uçuşuyor
esrako canım bitanesin kız sen, maşallah herkese cevap vermişsin
cevapsız kalan kafası karışık olan yok dimi
benim 7 gün sonra adet günüm, hesaplamalara göre
semacım canımcım 12 si rgl günüm olması lazım tabi 2 geri 3 ileri sarkmazssa yerimseniben
yahu dün gece 2 defa wc ye kalktım ama adet sancısından öldüm öldüm
karnım belim koptu resmen, sanırsın adet oluyorum
akşam üzerleri ayaklarım üşüyor hemen çorap giyorum gerçi ama üşüttüm de o sebeple adet ağrısı çektim dimi kızlar??
2 defa üst üste oldu valla gece
sahurda eşime söyledim böyle böyle oldu diye
adamcağız " adet mi oldun yoksa" dedi ama gözleri fal taşı gibi açıldıkaydirigubbakcemile3
her ay benden çok ümitleniyor belki bu ay olur diye
canım kocam benim :teselli:
Rabbim bu ay müjdelenmeyi nasip etsin hepimize İNAŞALLAH
şöyle söyliyim canım...benim adetlerim çok düzenlidir..26. gün dedimmi adet oluyorum..ama ne zamanki klomen tedavisine başladım adetlerim düzensiz ve az gelmeye başladı..ilk klomen tedavisinde kist oldu..1 ay ara verdim...sonra ikinci klomen tedavisinde yine kist oldu ama Allahtan ara verecek kadar büyük değilmiş...şimdi ise gonaphene başlıycam bu sefer...
aslında ben bu tedavinin zaman kaybından başka bişey olduğunu düşünmüyorum..korkuyorum hiç yoktan sorun çıkacak diye....bu ay da sonuç alamazsam aşılama istiycem..en iyi si bu bence....ne bu böyle aylarca hormon tedavisi...bünyemizi bozuyoruz....
arkadaşlar merhaba,ben gonaphene kullanarak kızıma hamile kaldım kızım şimdi iki yaşında.şimdi tekrar aynı tedaviyi istedim doktorumdan inşallah ikinciyi düşünüyorum. hiç üzülmeyin takmayın lütfen.benimde çok bunalımlı günlerim geçti ama sonunda sabır sınavını geçtim ve kızımı bana verdi rabbim.İnşallah rabbimden dileğim sizlerde tez zamanda bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. amiiin.
ya kizlar ben bişiy sorucam klomen ve gonapheneyi kullanip en uzun süre olarak ne kadar zamanda hamile kalanlar var mesela 6 aydan uzun sürede hamile kalan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?