Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gizemliicim pınarcıııım ne yaptın test yaptın mı ?adet durumları nasıl inşallah olmamışsındır hamişsindir canım dualarımız sizlerle.bu ararda herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar.elifcancım canım benim tatlı canını sıkma lütfen mmoralin tabiki yüksek olmalı çünkü bebişin senin mutlu olduğun zaman biletini alıp yola çıkacaktır canım..inşallaaah yakındır gelişi..amiin

tşk cnm.şimdi benim durumum biraz karışık cnm.şöyle.şimdi ben önce 2 tur klomen kullandım kist oldu ikinci ay.sonra yasmin doğum kontrol hapı.üç ay mola.sonra dr değiştirdim rahim filmi.5 ay mola.sonra yine dr değiştirdim.puregon 2 tur.olmadı tabi yine.sonra 2 ay mola.ardından femara isimli bir ilaç iki tur da onu kullandım.sonuç olumsuz.şimdi bir ay mola verdim.şimdi tekrar klomeni denemek istiyor dr um.pregnylle.ne olur halim bilmem.korkuyorum acaba bir zararı olur mu diye.

rodalcım bilemiyorum canım benim çatlatma iğnem ovitrella ampuldü. kalçadan vurunmuştum.klomeni benim yengem kullanmıştı ikiz yeğenlerimden sonra yengemin on sene çocuğu olmadı dra gitti drda klomeni vermiş takibe çağırmadı yengemi haptan sonra yengemde ağrılar başladı başka bi dra gitti oda yengemi azarlamış nasıl usg takibi yapılmadan hapı kullandın diye. sonra yengemde çikolata kisti çıktı tekrar ameliyat oldu kistlerden.sonra benim doktorumda tedaviye başladı yengemin yumurtalar iyi çalışıyordu ona sadece benim iğneden vurdu doktor ama ononki koldan vuruldu 3ay etkisi varmış iğnenin ikinci ay hamile kaldı yengem. demk istediğim doktorun önerdikten sonra korkma devam et umudunu kaybetme canım..rabbim izin verirse hemen hamile kalırsın.inşallaaah bu tedavi gerekmeden hamile kalırsın canım sana süpriz olur belkideeee..amiin

canım olay şu ki ben çatlatma iğnesi vurulmadan benim yumurta çatladı. ilişki oldu zamanında. ama şimdiden kasık ve rahim ağrısını anlayamıyorum adetime 11 gün kaldı. sen hamiş olduğun ay belirtiler böyle miydi??

ben de memnun oldum ebru bizi aydınlattığın için teşekkür ederim

inş hamişsindir canım bize de haber ver:)

canım benim daha 11günüm var bekliyorum, hayırlısıyla gelsin insallahh

pınarcım ben hamiş kaldığımda adetim 6 gün geçmişti diğer aylarda yaptığım testler negatif çıktığı için o ay test yapmaya korkmuştum. benim belirtiler erken başlamıştı.benim adetim geçtikten sonra ağrılarım olmadı.midem bulanıyordu ,yüzlerim kızarıyodu,bide mutfağa yemek yapmaya giremiyordum kokulardan bulanıyordum.daha sonra test yaptımda pozitifti..canım aslında o ağrılar birazda psikolojik sen sıkıntıya girdikçe ağrıların olur.iinşallah canım hayırlısıyla hayırlı zamnda gelir bebişin..

saolasın cnm sıkıntı da yapmadım ama vardır bi hayır. tekrar teşekkürlerr

burdayıııım canım. kusura bakma cimcime uğraştırıyo biraz.inşallah rabbim sanada hayırlısıyla verirde sende böyle tatlı tatlı uğraşırsın..amiin tabiki canım ne demek herzaman yanında ve yanınızdayım kızlar..ne biliyorsam paylaşırım sizlerle..benim dr bu çatlatma iğnesi vurmadı neymiş yumurtalar istediği gibi gelişmemiş bu ay serophene diye bir hap kullandım dün akşam beyaz sünen bir akıntım geldi ne acaba merak ediyorum diğerinde oldu mu hatırlamıyorum sizce neyin belirtisidir kızlar bilen var mı?

kızlar ilgin bişi oldu günüm geçmişti adet olmadım die dra gittim kan testi sonuç 0.464 çıktı hamilelik yok die bugün 6gün oldu ama bende bişi yok ne yapcam bilmem 10 gün beklicem eger hala olmazsam dr gitcem tekrar off neden böle oldukii çok üzüldüm yaa adet olmayı beklerken gelmedii.böle bişi başına gelen varsa bana yardım cı olsun korkuyorum kist olmasından ama hiç agrım falan yok sadece acayip bi derecede gögüslerim şiş bırak dokunmayı sütyenden taşıyolar nerdeyse 1 beden büyüdüler.ara sıra belim agrıyo ama tam belim degil kalçamın üstü.sizin veya yakınlarınızın başına böle bişi geldimi

canım adet gününe yakın yumurtlama v edöllenmen olduysa o sebeplede sonuç böyle çıkmıştır belki
10 gün sonra bu değer kat kat artmış olursa bilki gebelik var canım
yaşadığın belirtilerde hem adet hemde gebelik belirtileri canım
gerçi benim adete yakın hiç göğüslerim şişmez seninde hiç büyümüyorlarsa adet olacağın zaman bilki hayırlı haberi alcan inşallah
Takdr Rabbimin tabi, dua edelim hakkında hayırlısı olsun
çıkan sonuç üzerinde fazla düşünme olurmu
kist yoktur Allahın izniyle

gülcezacım tedavideki hap ve iğnelerde gecikmeye sebep oluyormuş korkma kist değildir inşallah.biraz bekle yeniden test yap,canım belkide çok stres yapıyosun ondanda ağrıların olur..üzülme sıkma tatlı canını hayırlısı olsun..

Selam arkadaşlar naber benim akintim bir kaç günden beri sari gibi geliyor arada bir sicaklik basiyor akinti sari gibi olunca noluyor acaba?birde yumurlama testi yaptim benim 4 başlayip 9 bitityor acaba bu test dogrumu?

agrılarım yok çok şükür gögüslerimde sadece klomen kullandıgım aylarda şişerdi ama ben geçtigimiz ay kullanmadım yani kullanmadıgım ayda günüm geçti.zaten dr a gitmeden 2 gün önce enson ilişki oldu bidaha o günden beride olmadı hayırlısı.acaba evde idrarmı yapsam tekrardan

Selam arkadaşlar naber benim akintim bir kaç günden beri sari gibi geliyor arada bir sicaklik basiyor akinti sari gibi olunca noluyor acaba?birde yumurlama testi yaptim benim 4 başlayip 9 bitityor acaba bu test dogrumu?

büyük olasılıkla yumurtluyorsundur canım, değerlendir bu haftayı yerimseniben

canım yumurtan çatlamıştır ondandır o akıntı. bolca çalış derim ben.

bence evde test yap sonuç ne olursa olsun biraz daha bekle kan testi yaptır tekrar derim. bi çok arkadaşımda ilk kan testi negatif olup sonradan hamiş çıkanlar var. umutlandırmış olmayayım ama dediğimi yap bence.

temizlik yapıyorum arada size yetişiyorum kızlar kusura bakmayın.

kolay gelsin pınarcım,inşallah öyledir canım dr çatlatma iğnesi vurmadığı için endişeliyim,acaba yumurta çatladımı diye hayırlısı bakalım..

bence evde test yap sonuç ne olursa olsun biraz daha bekle kan testi yaptır tekrar derim. bi çok arkadaşımda ilk kan testi negatif olup sonradan hamiş çıkanlar var. umutlandırmış olmayayım ama dediğimi yap bence.

canım zaten 10 gün bekliyeyim diyorum ama mutlaka olmazsam gidicem dra tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…