Merhaba canım kusura bakma iftar hazırlığından dolayı yazamıyorum.hapı kullandım adetin beşinci günü başladım günde iki öğün birer tane almıştım daha sonra çatlatma iğnesi vrundum ve gün aşırı ilişki ..hap ve çatlatma iğnesi kasıklarda ağrı yapıyo canım benim canını sıkma oldu mu herşey yolunda...hayırlı iftarlar kızlar...
melankoliacım yani pınarcım kusura bakma canım cevabı alelacele yazdım ezan okunmuştuda..bende ebru tanıştığımıza memnun oldum.bildiklerimi yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak beni de rahatlatıyor..
İnşş bu kez faydasını görürsün cnm sana bir sorum olucak bende ilk kez gonophene kullandım ve 2.5 tane aldım bu ilaç sende adet gecikitrmesi yaptımı benim 2 gün adetim geçtide merak ediorum ilaçtanmı die pekte sanmıorum öle olucanı çünkü ilaçı çok az aldım adet karnımda ağrımıo ne olabilir acaba inşş hamileyimdir kendimi çok hazırladım yaaa:Saruboceq: :çok üzgünüm:
gizemliicim pınarcıııım ne yaptın test yaptın mı ?adet durumları nasıl inşallah olmamışsındır hamişsindir canım dualarımız sizlerle.bu ararda herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar.elifcancım canım benim tatlı canını sıkma lütfen mmoralin tabiki yüksek olmalı çünkü bebişin senin mutlu olduğun zaman biletini alıp yola çıkacaktır canım..inşallaaah yakındır gelişi..amiin
pınarcım ben hamiş kaldığımda adetim 6 gün geçmişti diğer aylarda yaptığım testler negatif çıktığı için o ay test yapmaya korkmuştum. benim belirtiler erken başlamıştı.benim adetim geçtikten sonra ağrılarım olmadı.midem bulanıyordu ,yüzlerim kızarıyodu,bide mutfağa yemek yapmaya giremiyordum kokulardan bulanıyordum.daha sonra test yaptımda pozitifti..canım aslında o ağrılar birazda psikolojik sen sıkıntıya girdikçe ağrıların olur.iinşallah canım hayırlısıyla hayırlı zamnda gelir bebişin..
Selam arkadaşlar naber benim akintim bir kaç günden beri sari gibi geliyor arada bir sicaklik basiyor akinti sari gibi olunca noluyor acaba?birde yumurlama testi yaptim benim 4 başlayip 9 bitityor acaba bu test dogrumu?
burdayıııım canım. kusura bakma cimcime uğraştırıyo biraz.inşallah rabbim sanada hayırlısıyla verirde sende böyle tatlı tatlı uğraşırsın..amiin tabiki canım ne demek herzaman yanında ve yanınızdayım kızlar..ne biliyorsam paylaşırım sizlerle..benim dr bu çatlatma iğnesi vurmadı neymiş yumurtalar istediği gibi gelişmemiş bu ay serophene diye bir hap kullandım dün akşam beyaz sünen bir akıntım geldi ne acaba merak ediyorum diğerinde oldu mu hatırlamıyorum sizce neyin belirtisidir kızlar bilen var mı?
agrılarım yok çok şükür gögüslerimde sadece klomen kullandıgım aylarda şişerdi ama ben geçtigimiz ay kullanmadım yani kullanmadıgım ayda günüm geçti.zaten dr a gitmeden 2 gün önce enson ilişki oldu bidaha o günden beride olmadı hayırlısı.acaba evde idrarmı yapsam tekrardan
büyük olasılıkla yumurtluyorsundur canım, değerlendir bu haftayı yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?