Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bu konuda bilgin var bizleri bilgilendir olur mu? ben de bu ay ilk defa gonaphene kullandım ve 9. gün yumurtam çatladı kendiliğinden. 12 gün kaldı adetime, yukarda da yazdığım gibi kasıklarımda ve rahmimde sancı var? bebek olabilir mi diye düşündüm ama sanırım değil, acaba kist mi? sen bu hapı kullanırken bebeğine hamiş kaldın peki ilk haftalar bu belirtiler sende de var mıydı?Bu arada pınar ben tanıştığımıza memnun oldum :teselli:a.s.

Merhaba canım kusura bakma iftar hazırlığından dolayı yazamıyorum.hapı kullandım adetin beşinci günü başladım günde iki öğün birer tane almıştım daha sonra çatlatma iğnesi vrundum ve gün aşırı ilişki ..hap ve çatlatma iğnesi kasıklarda ağrı yapıyo canım benim canını sıkma oldu mu herşey yolunda...hayırlı iftarlar kızlar...

cnm çok haklısın ama yapacak birşeyimiz yok muhtacız ne yapalım her ay bu ilaçlarla umutlanıoruz ama ben inanıorum Allah bir gün hepimizin yüzüne gülecektir inşşş...:Saruboceq:

benim klomeni 6. kullanışım
dr ye sordum bir zararı yok dedi yine verdi
3 gün kaldı adetime benimde bu ay olmazsa aşılama isteyeceğim
fakat aşılamada da kesin olacak diye bişey yok
3-4 kez yaptıran varmış

melankoliacım yani pınarcım kusura bakma canım cevabı alelacele yazdım ezan okunmuştuda..bende ebru tanıştığımıza memnun oldum.bildiklerimi yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak beni de rahatlatıyor..

İnşş bu kez faydasını görürsün cnm sana bir sorum olucak bende ilk kez gonophene kullandım ve 2.5 tane aldım bu ilaç sende adet gecikitrmesi yaptımı benim 2 gün adetim geçtide merak ediorum ilaçtanmı die pekte sanmıorum öle olucanı çünkü ilaçı çok az aldım adet karnımda ağrımıo ne olabilir acaba inşş hamileyimdir kendimi çok hazırladım yaaa:Saruboceq: :çok üzgünüm:

Arkadaşlar kusura bakmayın yaa hep aynı şeyleri sorup söyleyip duruyorum ama ne yapıyım çok merak ediorum bana kızmayın ltfen

canım innşaaallaaah hamilesindir.kalbim senin ve diğer hamiş kalmak isteyen arkadaşlarımızın yanında.dualarım sizlerle kızlar umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin lütfen..allahın izniyle hepiniz anne olacaksınız sırasıyla ,rabbim önce sizlere daha sonrada bana yeniden anne olmayı nasip etsin..amiiiin

Saol cnm inşş sende tekrardan hamile olursun bende namazlarımda herkese dua ediorum arkadaşım saol yaa senin gibi ii arkadaşlarım burda oldukça hamile kalsamda olur kalmasamda çünkü teselli edecek çok tatlı arkadaşlarım var burda:1hug: soruma cvp vermemişin ben ısrarla tekrar soruyorum:smiley-cool: bu ilaçları kullandığında adet düzensizliği yaptımı cnm ilk kez kullandığındamı oldu biraz bilgi verirmisin senin tecrübelerine ihtiyacım var.:dance:

amiiin allah razı olsun canım.gamzelicim bende çok sıkıntılı günler geçirdim.çoğu zaman oturup ağladım sağolsun eşim hep arkamda oldu. canım ben tedavi gördüğüm ilk ay hamile kaldım doktorum edavi uzun sürebilir hemen umutlanmayın dedi ama biz umudumuzu kaybetmeyip devamlı dua ettik namazlarımızda eşimle.ben evlenmeden öncede adeytim düzensizdi evlendikten sonrada düzensiz oldu. hapın düzensizlik yapıp yapmadığını bilmiyorum canım bu konuda seni aydınlatamadım kusura bakma.

canım bu ılacların ne yapıcagı hıc bellı olmuyor.ben ılk ay kullandıgımda erken adet oldum 26.gunde,ama gecen ay bırkac gun gecıktı adetım..
ınsallah hamıssındır canım.:CüvCüv:test yaparsan haber ver olurmu..hihoyyyt

Saolun arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden yardımcı oluyosunuz bana test yapsam 3 günde çıkarmı yarın yapmayı düşünüorum..

gamzelii canım arkadaşıminşallah annelik sırası sana gelmiştir.ben kızımda 6 gün geçtikten sonra test yapmıştım.doktorum eğer adet günüm geçerse kanda gebelik tahlili yapmamı istemişti.benim belirtilerde erken başlamıştı.bence öncelikle idrar tahlili yap birkaç gün sora kanda baktır canım.rabbimden dileğim inşaallaaaah hamilesindir..amiiiiiiin

melankoli

canım adetime 12 gün var aynı belirtiler bende de var ama ben duphaston ilacını kullanıyorum ondan olabilir diyordum. rahmimde sızlama var sürekli batmalar oluyor kasıgıma da rahmime de. sende de mi böyle?? (alıntı)

evet canım aynısı oluyor sızlama, batmalar hatta ara ara kramplar giriyor kasığıma rahmime
Allah hayretsin inşallah

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize slm.aranıza yeni katıldım.şimdi bir şey danışacağım size.bu klomeni en fazla kaç tur veriyorlar.çünkü çok kullanıldığında rahim duvarını inceltiyor .şimdi ben üç ay kullandım sizler kaçar kez kullandınız

hayırlı geceler canım
ben 3 ay kullandım
2 ay günde 2 tane üst üste adetin 5,günü başladım 14,gün bıraktım zaten hap bitiyor o zaman
son 3,ayımda dozu arttırdı sabah akşam 2,şer tablet üst üste
duphastonda kullandım ama açık açık ne için olduğunu söylemedi sadece klomene yardımcı olduğunu söyledi doktorum
3 aydan sonra tedaviyi bıraktık
en fazla 6 ay kullanılıyormuş
6 aya kadar kullanıp sonuç alınmayan hastalara bu tedaviyi kesiyorlar canım
umarım yardımcı olmuşumdur

05.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL????????????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????????????
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama günüm geçti yinede test negatif 3 4 gün içinde belli olurrrr)))
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:

kızlar yarından itibaren ben aranızdayım tekrar allahıma şükürler olsun sınavlar bitti ama bende bittim yarın inş ilk orucumu tutucam çok mutluyum hala regl olmadım test yapmamaya karar verdik kocişle bekliyoz anacım nolcaksa olsun artık ama ben gizliden bi idrar yaam diyom varsa çıkar artık heralde neyse şimdilik listeyi düzelttim yarın görüşmek üzere kociş sesleniyo film izlicezz hepinize ii geceler ve tekrar hayırlı ramazanlarrrrrrr

ben bu ayda adet oldum.moraller sıfırı gösteriyor.güçlü olmaya çalışıyrum ama napim üzülüyorum.....adet tarihim 1ekim.bu ramazan ayı uğurlu gelsin hepimize inş.iftarda hepinize dua edecem inş.sizde dua edin..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…