canım ben kızıma ilk tedaviye başladığım ay hamile kaldım doktorum çok şaşırmıştı.dr um bana tedavinin uzun sürebileceğini şöylemişti ama dr un söylediklerini eksiksiz uyguladık..tabiki önemli olan rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda versin..inşallah hayırlısıyla sizlerde kucağınıza alırsınız tatlı şirin yavrularınızı..amiiin
cnm çok haklısın ama yapacak birşeyimiz yok muhtacız ne yapalım her ay bu ilaçlarla umutlanıoruz ama ben inanıorum Allah bir gün hepimizin yüzüne gülecektir inşşş...:Saruboceq:şöyle söyliyim canım...benim adetlerim çok düzenlidir..26. gün dedimmi adet oluyorum..ama ne zamanki klomen tedavisine başladım adetlerim düzensiz ve az gelmeye başladı..ilk klomen tedavisinde kist oldu..1 ay ara verdim...sonra ikinci klomen tedavisinde yine kist oldu ama Allahtan ara verecek kadar büyük değilmiş...şimdi ise gonaphene başlıycam bu sefer...
aslında ben bu tedavinin zaman kaybından başka bişey olduğunu düşünmüyorum..korkuyorum hiç yoktan sorun çıkacak diye....bu ay da sonuç alamazsam aşılama istiycem..en iyi si bu bence....ne bu böyle aylarca hormon tedavisi...bünyemizi bozuyoruz....
benim klomeni 6. kullanışım
dr ye sordum bir zararı yok dedi yine verdi
3 gün kaldı adetime benimde bu ay olmazsa aşılama isteyeceğim
fakat aşılamada da kesin olacak diye bişey yok
3-4 kez yaptıran varmış
canım innşaaallaaah hamilesindir.kalbim senin ve diğer hamiş kalmak isteyen arkadaşlarımızın yanında.dualarım sizlerle kızlar umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin lütfen..allahın izniyle hepiniz anne olacaksınız sırasıyla ,rabbim önce sizlere daha sonrada bana yeniden anne olmayı nasip etsin..amiiiin
canım bu ılacların ne yapıcagı hıc bellı olmuyor.ben ılk ay kullandıgımda erken adet oldum 26.gunde,ama gecen ay bırkac gun gecıktı adetım..İnşş bu kez faydasını görürsün cnm sana bir sorum olucak bende ilk kez gonophene kullandım ve 2.5 tane aldım bu ilaç sende adet gecikitrmesi yaptımı benim 2 gün adetim geçtide merak ediorum ilaçtanmı die pekte sanmıorum öle olucanı çünkü ilaçı çok az aldım adet karnımda ağrımıo ne olabilir acaba inşş hamileyimdir kendimi çok hazırladım yaaa:Saruboceq: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?