Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

06.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL????????????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????????????
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama günüm geçti yinede test negatif 3 4 gün içinde belli olurrrr)))
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:

merhabalar bacılarım nasılsınz bakalım valla anlamadım ne ara isimleri öğrendiniz kızlar sınavlarım bitti.... şimdi temzilik yapıyodum o da bitti bugün benim orucumun ilk günü sınavlarımın sattlerinden dolayı tutamadım bide malum sıcaklardan nese bugün en scak gün samsunda sanırım hehe ya da bana öle geliyo neyse işte bi size uğriyim sonra dedim ütülerimi yaparımmmmm sonra yemek derken iftar olur zaten samsunda 19:09 bugün çok mutluyum oruç tutuyorum diye kızlar ben sigara kullanıyorum ya millet normalde asbi suratsız falan olur bende tam tersi anam bi mutlu bi neşeli oluyom ki sormayınnnn kocişin çok oldu tabi o alıştı ama bna haayret ediyo nese işlerimi bitirim iftardan sonra beraberiz çok öptüm sizi

he bu arada regl olmadım hala bekliyorummmmmm bana dua edin nolur bebiş olsunnnnnnnn

canım arkadaşım benim inşallah hamilesindir ve karnında tatlı mı tatlı bi bebiş taşıyorsundur :CüvCüv:
bu kadar bekledin Rbabim hayırlı eylesin çıkacak sonucu
evet yaa sigara içenler hep agresif asabi çekilmez oluyor ramazanda
babam ve kayınpederimden biliyorum
senin maşallahın var, inşallah bebiş vardırda bu vesileyle sigarayıda bırakırsın :teytey:

kıslar haber vereyim dedim az önce kahverengileri gördüm:lepi: sanırım adet geliyo zaten görür görmezde kasık agrım başladı.kafamçokkarıştısonunda adet oluyorum.en azından şitresim gider biraz.:1rolleyes:üzüldüm biraz ama genede çok mutluyum yeni bi aya başlıcam.kaydirigubbakcemile5semacım benim tarihimi yaz artık ortalama olarak 6 ekim. kaydirigubbakcemile3bu ay çörekotu tarçın bal karışımı yiyicem bakalım hayırlısı.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inş işe yarar bebek açısından düşünmesemde adetimde düzen olur inş çünkü geç yumurtluyodum erken yumurtlama oluyomuş kullanınca bu da erken yani normal bi adet döngüsü içine girerim hayırlısııııııııı allahtann

Cnm gizemliicim yazmışın yanlışlık oldu galiba benim adım gamze
daha hasta olmadım cnm bu gün 3 gün çıkmaz die yapmaya korkuorum ama
yarında olmazsam yapacam cnm inşş
herkes için hayırlısı neyse o olsun ilgin için
sana çok çok tşkler ederim saol
Allah gönlüne göre versin inşş :dance:

Cnm aynı ağrılar bendede oldu ya hasta olmadım 3 gündür ne yapacam bilmiorum karnımda ağrımı sadece belim ağrıyor cnm yaa bendede hiç geçikme olmamıştı ilaçlardanmı acaba yaa sen ilaç kullanmışmıydın cnm?

başak ım.sema cım....eslem cim.bettyy cim.............yok işte tek tek yazılmıyor..........hepinize sevgilerimi sunarım.......sanki evinize misafir gelmiş gibi yanacıklarınızdan öperim..........

adetim devam ediyor bitsin bende bende çalışıcam.........ümidimi hiç kaybetmedim......iftar sahur arası zor olacak ama ne yapalım....deemekte fayda var.............

hı ıııııı bu arada yeni tarihim eylül 30

Slm semacım senin adetin kaç gün geçti kan etsti ysptırdınmı kız ii duruyosun valla benim 3 gün geçti nasıl merak ediyorum yerimde duramıyorum valla hiç geçikmemişti ilaçlardanmı oluyoooo yaaa
iice strese giriyorum valla
senin hiç geçikme oluyomuşmuydu semacım
Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin cnm cvbın için tşkler...

canım arkadaşım inşallah hamilesindir bendede aynı dert var sigara içiyorum inşallah hamile kalırızda bırakırız bu ayın 24 dogum günüm 26 hastalanma günüm inşallah bebiş gelirde hediye olur bana diger bebeiş isteyenlerede allah en kısa zamanda nasip etsin dualarım sizlerle arkadaşlar bu arada bögürtlen kökü diye konu açtım bakmak isterseniz haber vereyim dedim :sm_cool:

kırmızım beyazım canım hoşgeldin safa getirdin
bende öpüyom muck muck
sorma yaa ramazanda da zor oluyor anam çalışmak iftardan sonra sahura kadar vaktımız var anam
inşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur
fazla özletme gir ara ara yerimseniben

ilaç kullanmadım canım bu ay sadece günüm geçipte sonuç negatif çıkınca dr un verdigi ilaçı kullandım farlutal yani.ama biraz önce çok şükür adet oldum yeni bir ay başlıyor hayırlısı rabbimdeneger sen klomen yada diger yumurta geliştirici ilaçlardan kullandıysan bende ilk ay ve devamındaki aylarda gecikme ve agrıları yapmışlardı birde adet oldugumda çok çabuk bitti.3 ay kullandım klomeni ama hiç bi şekilde işe yaramadı bende dahada geciktirdi yumurtlamamı

evet ya zor oluyor valla ilişki benimde 4ile 9 arasıymış yumurtlama hesapladıgıma göre hayırlı inşallah bakalım herkeze hayırlı iftarlar arkadaşlar..

merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum. dün bende üye oldum.inşallah iyi arkadaşlıklar kurarız.puregon kullananlardanım.

benim 3.denemem. ilk ikisinde hamile kalmıştım.birincisi maalesef ölü doğum olmuştu.ikinci ise canlı doğum oldu.8 aylık doğmuştu oğlum.bu defa tedirginim.beni duyanlar lütfen yazsın.

merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum. dün bende üye oldum.inşallah iyi arkadaşlıklar kurarız.puregon kullananlardanım.

Hoşgeldin cnm aramıza bende yeni katıldım arkadaşlarının arasına ama çok memnun kaldım hepsi çok yardım sever ve tatlılar ne olursa olsun yardım ediyorlar umarım sende memnun kalırsın Allah razı olsun hepsinden ..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…