gizemliicim pınarcıııım ne yaptın test yaptın mı ?adet durumları nasıl inşallah olmamışsındır hamişsindir canım dualarımız sizlerle.bu ararda herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar.elifcancım canım benim tatlı canını sıkma lütfen mmoralin tabiki yüksek olmalı çünkü bebişin senin mutlu olduğun zaman biletini alıp yola çıkacaktır canım..inşallaaah yakındır gelişi..amiin
kızlar ilgin bişi oldu günüm geçmişti adet olmadım die dra gittim kan testi sonuç 0.464 çıktı hamilelik yok die bugün 6gün oldu ama bende bişi yok ne yapcam bilmem 10 gün beklicem eger hala olmazsam dr gitcem tekrar off neden böle oldukii çok üzüldüm yaa adet olmayı beklerken gelmedii.böle bişi başına gelen varsa bana yardım cı olsun korkuyorum kist olmasından ama hiç agrım falan yok sadece acayip bi derecede gögüslerim şiş bırak dokunmayı sütyenden taşıyolar nerdeyse 1 beden büyüdüler.ara sıra belim agrıyo ama tam belim degil kalçamın üstü.sizin veya yakınlarınızın başına böle bişi geldimi
canım arkadaşım inşallah hamilesindir bendede aynı dert var sigara içiyorum inşallah hamile kalırızda bırakırız bu ayın 24 dogum günüm 26 hastalanma günüm inşallah bebiş gelirde hediye olur bana diger bebeiş isteyenlerede allah en kısa zamanda nasip etsin dualarım sizlerle arkadaşlar bu arada bögürtlen kökü diye konu açtım bakmak isterseniz haber vereyim dedim :sm_cool:merhabalar bacılarım nasılsınz bakalım valla anlamadım ne ara isimleri öğrendiniz kızlar sınavlarım bitti.... şimdi temzilik yapıyodum o da bitti bugün benim orucumun ilk günü sınavlarımın sattlerinden dolayı tutamadım bide malum sıcaklardan nese bugün en scak gün samsunda sanırım hehe ya da bana öle geliyo neyse işte bi size uğriyim sonra dedim ütülerimi yaparımmmmm sonra yemek derken iftar olur zaten samsunda 19:09 bugün çok mutluyum oruç tutuyorum diye kızlar ben sigara kullanıyorum ya millet normalde asbi suratsız falan olur bende tam tersi anam bi mutlu bi neşeli oluyom ki sormayınnnn kocişin çok oldu tabi o alıştı ama bna haayret ediyo nese işlerimi bitirim iftardan sonra beraberiz çok öptüm sizi
he bu arada regl olmadım hala bekliyorummmmmm bana dua edin nolur bebiş olsunnnnnnnn
başak ım.sema cım....eslem cim.bettyy cim.............yok işte tek tek yazılmıyor..........hepinize sevgilerimi sunarım.......sanki evinize misafir gelmiş gibi yanacıklarınızdan öperim..........
adetim devam ediyor bitsin bende bende çalışıcam.........ümidimi hiç kaybetmedim......iftar sahur arası zor olacak ama ne yapalım....deemekte fayda var.............
hı ıııııı bu arada yeni tarihim eylül 30
merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum. dün bende üye oldum.inşallah iyi arkadaşlıklar kurarız.puregon kullananlardanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?