Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

zeyhatcım bizim topikte (inatla birgün anne olacağım) hamile kalan kızlardan kanaması olanlar olmuş, hatta nicole var o doğurdu bile maşallah, ama bi arkadaşımızında suyu azalmış kanamadan sonra kaybetti bebeğini, yani kesinlikle ağır iş yapmasın yatsın derim ben arkadaşın için, inşallah bebeği onu yalnız bırakmaz, allah yüzüne baksın.

herkese iyi akşamlar kızlar

canım moralini bozma Allahım verecegi zamanı bilir bende yumurtlama takibine gittim klomen kullandım catlatma iğnesi kullandım yumurtalıklarım catladı her ay Allahıma cok şükür 3 aydan sonra hamile kaldım yani sabırlı ol hemen biranda olmaz Allahım sanada isteyen herkesede verir insallah

canım inş. bu belirtiler bebişinin habercisidir sabırla gününün geçmesini bekle..

zemuszemusbizim çalışmalar bu ay erken başladı normalde adetimin 12 günü başlardık bu kez internette yumurtlama günleri hesaplama yerine göre :hulya::hulya::hulya:çalışacam belki tutarsositososito:jeyyar:

cnm cok gecmiş olsun bildigim kadarıyla sölıyım dusuk tehlıkesı sureklı yatsın fazla iş hareket falan etmesın bende ilk bebegımde 1.aydan sonra kanama oldu yattım ama olmadı inşLLh bişiy olmaz sag salım dunyaya gelır ama bılmıyorum yengemınde paylaşmıştım sizinle kanama vardı 4.5 aylık bebegını kaybettı.hayırlısı olsun :Saruboceq:

Güünaydın bayanlar.
Yorum yapan arkadaşlar çok teşekkür ederim. Yarın onu tekrar göreceğim işte söylelyimde doktora gidip rapor alsın sabah 8 akşam 5 e kadar kızcağız sürekli hareket ediyor. Birde 45 kilo falan. Dinlenirde inşallah atlatır yazık çok üzülecek yoksa dü nerdeyse kanamas başlayınca bayılacaktı nerdeyse şoka girecek gibi oldu allahtan biz yanındaydık

herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
bugün prgesteron testi verdim
2 de çıkcak
bakalım yumurtladım mıı?

günaydın alminascığım erkencisin sende. Ben 8,5 ta kalktım oysaki nasıl hayal kuruyordum öğleye kadar uyuyabilmek için. Bir pazarım vardı oda gitti.

aynen canım bende oyle tek pazar ızınlıyım kalktık kahvaltı falan sımdı camasır koydum makıneye evı supurdum sıldım ısı gucu bıtırdım kahve ıctık kocısle ogleden sonrada toparlanır bıraz dısarı cıkarız al sana gun bıttı tek gun ıznı olunca ınsanın ne yapacagını bılemıyor ıste o yuzdende mecbur erken kalkıyorsun

ıns yumurtlamıssındır canımm :) sana bırsey soracaktım doktorcum progesteron kacıncı gun verılıyor bırde yumurtanın ıcının bos olup olmadıgı dollenmeye uygun olup olmadıgı hangı testlerle kacıncı gunde yapılacak tetkıklerle bellı olur ben 2 gun once adetımın 8.gunu dr a gıttım yumurtam 12 mm olmus boyutu normal ama ıcı dolumu bosmu ultrasonda bellı olmaz dedı test yapmak lazım dedı ama soylemedı testlerın hangılerı oldugunu benımde aklıma takıldı bılıyorsan yardımcı olurmusun zemuszemus

canım yukarda yazdığın gibi yumurtanın içinin boş olup oladığı veya döllenmeye uygun olup olmdığı anlışabiliyormuymuş yapılan testlerle...CADIARZU

Kızlar ben geçen çatlamayla ilgili şunu düşündüm. Klomen kullanırken benim çatlatma iğnesinden sonra hiç yumurta akı kıvamında akıntı gelmedi. Bu ay ne klomen ne çatlatma kullandım ama akıntı geldi. Acaba klomen bende içi boş yumurtamı büyütüyor olabilirmi ondan akıntı gelmiyordu belkide.

canım ya ben de kendim progesteron tahlili yaptırmak istiyorum 21.günü yaptırılıyo galiba..fakat doktorum istemedi ben kendim yaptırıcam.sonucu değerlendirirmisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…