Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

zeyhatcım dediğin gibi içi boş yumurta olabiliyo mu....

canım sen de bi progesteron testi yaptırsan

canım ya ben de kendim progesteron tahlili yaptırmak istiyorum 21.günü yaptırılıyo galiba..fakat doktorum istemedi ben kendim yaptırıcam.sonucu değerlendirirmisiniz..

tabi canım
referans değerlerinden sen de değerlendirebilirsin
adeti 28 gün sürenler 21. gün yaptırıyorr

Herhalde içi bş dedikleri kalitesiz yumurtlar. Benim aklıma kalitesiz gelince içmi boş acaba diye düşündüm. Ama bir yerlerde okudum sanırım boş yumurta diye 3. gün yapılanları yaptırdım progestronla prolaktinime batırmadım. Aslında fayda var. Bir dahaki adette baktırayım bakalım.

Birde kızlar ben bir tüp bebekçiyle mailleşiyorum. Adam açıktan ilaç adı vermiyor bana başka ilaçlarla destekenmem gerektiğini söyledi. Neyse ben ona progestronmu dedim. Oda progestron yumurta çatladıktan sonraki süreci desteklemek için kullanılıyr. Sizin yumurtalarınız büyürken klomenin yanında başka ilaçlarla desteklenmeniz gerekli dedi. Ya nedir bu ilaçlar klomenin yanında ne içebilrim kendimi hazine avcsısı gibi hissediyorum cevabını bi bulsa nasıl rahatlayacağpım.

nurtopucum ben normalde 26 gunde bır adet oluyordum sımdılerde ıse 30 gunde oluyorum ben adetımın kacıncı gununde progesteronuma baktırmalıyımm

Mınikim aynen öyle canım:)pazar günü diyee hayalet topik olmuşş:))bende öptümmmmopuyorumnanaktan

canım iyiyim napıyım bugün topikte kimsecikler yok..herhalde herkes dinleniyor...sen napıyosun nasıl bebiş nasıl gidiyor hamilelik...
iyiyim cnm nolsun yarın dr gıdıyorum bakalım hayırlısı ne dıycek dr agrım cok var sabah baya kotuydum karın agrısı şimdi daha iyiyim cok merak edıyorum dr ne dıycek acaba 12 de randevum gelince yazarım kaydirigubbakcemile:Saruboceq:

canım geçmiş olsun...gelince yazarsın dr.dan...öpüyorum seni arkadaşımŞeniz.....ben şimdi çıkıyorum....

iyiyim canım senden naber....nasıl gidiyor iş hayatı....

ıyı gıdıyor sukur evde oturmaktan daha ıyı sadece eve gec gelıyorum 7 30 gıbı vakıt kalmıyor bebıs olayın dada klomenı bıraktım bu ay ılacsız deneyecegım bakalım ne olacak ıse gırdım ya ıstedıgım gıbı bır ıs ya bu ay cart dıye hamıle kalırım benım ıslerım genelde ters ısler :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…