Kızlar ben geçen çatlamayla ilgili şunu düşündüm. Klomen kullanırken benim çatlatma iğnesinden sonra hiç yumurta akı kıvamında akıntı gelmedi. Bu ay ne klomen ne çatlatma kullandım ama akıntı geldi. Acaba klomen bende içi boş yumurtamı büyütüyor olabilirmi ondan akıntı gelmiyordu belkide.
Moalini bozma inşalalh önümüzdeki ay görmezsin.
Kızlar ben geçen çatlamayla ilgili şunu düşündüm. Klomen kullanırken benim çatlatma iğnesinden sonra hiç yumurta akı kıvamında akıntı gelmedi. Bu ay ne klomen ne çatlatma kullandım ama akıntı geldi. Acaba klomen bende içi boş yumurtamı büyütüyor olabilirmi ondan akıntı gelmiyordu belkide.
canım ya ben de kendim progesteron tahlili yaptırmak istiyorum 21.günü yaptırılıyo galiba..fakat doktorum istemedi ben kendim yaptırıcam.sonucu değerlendirirmisiniz..
tabi canım
referans değerlerinden sen de değerlendirebilirsin
adeti 28 gün sürenler 21. gün yaptırıyorr
Herkeze hayırlıı günlerrrrr:)opuyorumnanaktan
minik cim slm nasılsın kımse yok bugun bı kac kere gırdım kımseyok cıktımkaydirigubbakcemile3
iyiyim cnm nolsun yarın dr gıdıyorum bakalım hayırlısı ne dıycek dr agrım cok var sabah baya kotuydum karın agrısı şimdi daha iyiyim cok merak edıyorum dr ne dıycek acaba 12 de randevum gelince yazarım kaydirigubbakcemile:Saruboceq:canım iyiyim napıyım bugün topikte kimsecikler yok..herhalde herkes dinleniyor...sen napıyosun nasıl bebiş nasıl gidiyor hamilelik...
iyiyim cnm nolsun yarın dr gıdıyorum bakalım hayırlısı ne dıycek dr agrım cok var sabah baya kotuydum karın agrısı şimdi daha iyiyim cok merak edıyorum dr ne dıycek acaba 12 de randevum gelince yazarım kaydirigubbakcemile:Saruboceq:
kızlar selam bende bugün başladım klomene
umarım iyi gerlirde bu ay bebişim olur
slm mınık nbrrr
iyiyim canım senden naber....nasıl gidiyor iş hayatı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?