Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gülcanım yeni adet tarihim 30 ekim...sağolsun kırmızılarım bu ay ilaç kullanmadan geldiler....buna seviniyorum hiç değilse....inşallah adetlerim düzene girdi...

slm arkadaşlaarr.yine başlıyoruz maratona.yarın sabah yaptırıyorum çatlatma aşımı.inşallah bu ay olur bebişim:Saruboceq:

gülcanım yeni adet tarihim 30 ekim...sağolsun kırmızılarım bu ay ilaç kullanmadan geldiler....buna seviniyorum hiç değilse....inşallah adetlerim düzene girdi...

canım adetlerin düzelmiş bu çok iyi adet düzensizliğide zorlaştırıyo hamişliği inş. biran önce gelir bebişin canım arkadaşım

kızlar sperm sonucumuz süper çıktı 30 milyon doktor bile şaşırdı naptınız dedi geçen ay 8 milyondu anlıycanız ben bu ay yine klomene başlıyorum hazır spermleri güzel bulmuşken

canım adetlerin düzelmiş bu çok iyi adet düzensizliğide zorlaştırıyo hamişliği inş. biran önce gelir bebişin canım arkadaşım

Canım bitanem iyi dileklerin için teşekkür ederim.....İnşallah bir an önce gelir de rahatlarız....sen nasılsın yoktun....

sultan ne yaptınız gerçekten 8 den 30 a cıktı....kür falan mı yaptınız...

hayır canım hiç bişey yapmadık zaten eşim o zaman demişti kesin düşük çıkar diye çünkü çok stresliydi bugün ise rahatmış dediğine göre inşallah ilerleyen zamanlarda bebeişim tutunur bugün adetin 1.günü bakalım bekliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…