Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

4 ekİmde klomen baŞlıyorum tekrar of ya aslında yumurtam kendİsİ gelİŞİyor ve de Çatlıyor doktora ben ısrar ettİm yardımcı olarak kullanalım dİye yİne her yerİm davul gİbİ olacak

canım benimde öyle kendisi gelişiyo çatlıyo ama dr banada verdi işte klomeni senin gibi bende hiç istemedim ama mecburuz işte hayırlsı bakalım

ılk ay Çatlamadı kendılıĞınden sonra klomene baŞladım 2 ay gÜzeldı 3. Ay ara verdım kendısı Çatladı dÜn de eŞımın sperm tahlılı gÜzel ÇıktıĞı ıÇın tekrar kullanmak ıstedım

4 ekİmde klomen baŞlıyorum tekrar of ya aslında yumurtam kendİsİ gelİŞİyor ve de Çatlıyor doktora ben ısrar ettİm yardımcı olarak kullanalım dİye yİne her yerİm davul gİbİ olacak

canım bende klomen kullanıyorum
sana şişlikmi yaptı
bende bira görme problemi dışında bişey yok
oda yan etkilerinde yazıyor zaten
bende 6 ekimde yumurta takibine gidicem
daha ilk ayım
çatlama iğnesi filanmı vuracak bilemiyorum
bekliyorum

Evet kılo aldırmadı ama her yerım ŞıŞtı gÖrme konusunda problemım oldumu hıÇ hatırlamıyorum ınŞallah canım hepımız ıÇın hayırlısı olur

görme bozuluğu haricinde diğer belirtiler bendede oldu kızlar şimdi bile öyle şişimki nefes alamıyorum artık Allah sonumuzu hayır etsinzemuszemus

Siz kaçtane alıyordunuz kızlar klomenii :)))ben günde 4 tane alıyordum gerisini siz düşününün artıkk

balım sen baya çok alıyomuşsun canım ben günde 2 tane alıyodum

Yani :)Sen 5 günde 10 TABLET İÇERKEN
ben 5 günde 20 tablet içiyordm :)gerisini sen düşün artık iliğimi kURUTTU LANETT HALA vucudumda etkılerı var geçmediiii

Yani :)Sen 5 günde 10 TABLET İÇERKEN
ben 5 günde 20 tablet içiyordm :)gerisini sen düşün artık iliğimi kURUTTU LANETT HALA vucudumda etkılerı var geçmediiii

canım gerçekten senin durumunu hiç düşünemiyorum bile Allah yardımcın olsun zor yaa gerçekten zor

balım haklısın neden 7 ay kullandın ki ?? benim dr 3 ay kullansan yeterli dedi, hoş bu dr anlamak çok zor

kaydirigubbakcemile3Benim dr :))yumoşlarıı güzell ve çok gördükce denedide denedii

kızlar merhaba bu topıkte yenıyım.hamıle kalamayanlardaydım sımdı klomen kullananlardayım.benımdr rumda bu ay baslatıcak kolmene.onunla hamılev kalan cok kısı varmıs ınsallah bızlerde bıran once kalırız.klomenle ılgılı pek bısey bılmıyorum tavsıye edecegınız bıseyler varmı acaba

tavsiye edilecek fazla birşey yok aslında gereginden fazla umutlanmamak lazım bende 3 aydır klomen kullanıyorum ama tık yok.stres yapma ilacını düzenli iç dr kontrollerine zamanınd git allaha dua et

Benim dr :))yumoşlarıı güzell ve çok gördükce denedide denedii

zaten bu dr. deneme tahtasına çeviriyo insanları ama sonu ne olur hiç düşünmüyolar lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…