Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

nedracım bence kendine 1 tane dr. seç ve onla yola devam et birkaç tane olursa böyle kafan karışabilir çüki dr. hepsi farklı şeyler söylüyolar tutmuyo birinin dediği öbürününki yinede sen bilirsin tabiiki

canım çok geçmiş olsun uzun zamandır giremiyordum yeni öğrendim çok üzüldüm
dış gebelik tehlikeli bir şey ameliyata kadar varabilen bir süreç ve bazen yumurtalıklara zarar vererek yumurta olmasını engelleyebilyor o yüzden dış gebelik olmamasına sevinmen gerekir. bebeğin rahim yerine başka bir yere tutunması anlamına geliyor çoğunlukla yumurtalıklar. belki seninki kimyasal gebelik dedikleri şey olabilir. beta hcg nin 0 lanması da içeride herhangi bir parçanın kalmadığının göstergesidir çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak üzülme

kızlar bu arada bende gerisayıma başladım
bu arada ben bu ay klomen kullanmadım kendimi dinlendiriyorum :)
geçen ay ilk kez kullanmıştım bu ay ara verdim ilginç belirtiler var ama bakalım hayırlısı

geçen ay ilk kez kullanmıştım bu ay ara verdim ilginç belirtiler var ama bakalım hayırlısı

nilufermas canım bende bu ay ilk klomen kulanıyorum senin ne gibi belirtilerin var söyleyebilirmisin canım

ne gibi belirtiler var
sonucu hayırlı olur inşallah
bende bu ay başladım klomene senin geçen ay yumurtan oluştumu
bide doktor çatlama i,ğnesinden ne kadra sonra ilişki tavsi,ye etti
her doktorun önerisi farklıda ondan sordum

ben de ani ayağa kalkışlarımda yumurtalıklarımda genelde de sağda diye hatırlıyorum bir saplanma olurdu hamileliklerimde bu seferde gerçi ikisinde birden oldu birkaç saniye belim bükük kaldım resmen bir de yumurtlama günümden itibaren göğüslerimde hassasiyet başladı ama bakalım kan testi yaptırmak istiyorum ama fırsat bulamadım 4 ekim regl tarihim bakalım

inş. canım vardır bebişin senledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…