canım çok geçmiş olsun uzun zamandır giremiyordum yeni öğrendim çok üzüldümHerkese günaydıın.
SELDACIĞIMM Canııımm hoşgeldin. Diğer topicteki yazını görmedim gülüm. Sağol tesellin için. Ne diyelim, hayat devam ediyor. Uzun zamandan bu yana görünmüyorsun canım valla ben de seni çoookk özledim. Paşam nasıl? Sağlıklıca büyüyordur inşaallah. Arada uğra, kendinden ve oğlumuzdan güzel haberler ver gülüm. Saydığın dinazorlardan sadece balsurat ve ben buralardayız. Diğerleri uzuuun zamandan bu yana uğramıyor canım
Gülcancığın sen nasılsın tatlım. Mide bulantıların, başka belirtilerin başladı mı. Vitamin alıyorsundur inşallah.
Canlarım size birşey danışmak istiyorum. Ben dün patolojiden sonuçlarımı alıp dr gösterdim. Bir de beta hcg yaptılar 2,21 çıktı. Haftaya yine gel değerin 0 olduğunu görelim dedi. Tabiii bilmiyor ben o değeri nasıl çıkardım, şimdi de düşürmeye çalışıyorrr :bbo: Patoloji sonucuna göre de, muhtemelen dış gebelik değil dedi. :uhm: Dış gebelikse ne oluyor, düşük gibi birşey mi dedim, evet dedi. Bayılıyorum bu doktorların açıklama yeteneklerine. size diyeceğim şu ki, dış gebelik değilse benimki ne olabilir acaba. Aranızda böyle birşey duyanınız var mı.:çok üzgünüm:
kızlar bu arada bende gerisayıma başladım
bu arada ben bu ay klomen kullanmadım kendimi dinlendiriyorum :)
geçen ay ilk kez kullanmıştım bu ay ara verdim ilginç belirtiler var ama bakalım hayırlısı
kızlar bu arada bende gerisayıma başladım
bu arada ben bu ay klomen kullanmadım kendimi dinlendiriyorum :)
geçen ay ilk kez kullanmıştım bu ay ara verdim ilginç belirtiler var ama bakalım hayırlısı
kızlar neden kimse konuşmuyor
hadi hayırlısı canım kaç günün kaldı
ben de ani ayağa kalkışlarımda yumurtalıklarımda genelde de sağda diye hatırlıyorum bir saplanma olurdu hamileliklerimde bu seferde gerçi ikisinde birden oldu birkaç saniye belim bükük kaldım resmen bir de yumurtlama günümden itibaren göğüslerimde hassasiyet başladı ama bakalım kan testi yaptırmak istiyorum ama fırsat bulamadım 4 ekim regl tarihim bakalım
adet günüme 6 gün kaldı canım, ama dr. adetin 24. günü kan testinde çıkar demişti bugün 24. gün ben kan testi yaptırmak istemiyorum bekleyeyim diyorum adet günümü
adet günüme 6 gün kaldı canım, ama dr. adetin 24. günü kan testinde çıkar demişti bugün 24. gün ben kan testi yaptırmak istemiyorum bekleyeyim diyorum adet günümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?