gülcancım slm sizlere bir haberim var ben hamileyim bügün test yaptım, çok şükür rabbime pozitif çıktı. İnşallah en kısa sürede tüm arkadaşlarımızın güzel haberlerini alırız her zaman dua ediyorum. Son adetim 4 eylüldü şimdi 1 aylık hamileyim görünüyor.2 hafta sonrada doktor kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider .Çok dua ettim çok istedim Allahım geri çevirmiyor hiçbir duayı dileği.Sadece vakti gelince veriyor ona inandım birde bu ay hiçççç beklemiyordum olmayacak diye düşündüm hep hiç düşünmedim acvaba ondanmı diyorum
canım ilk ben tebirk edeyim
hayırlı uğurlu olsun bbeişin sağlıkla doğsun inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn
bu arada tedavi oluyormuydun
hamiş cıktııı :)))))tebrik ederimmma.s.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın
gülcancım slm sizlere bir haberim var ben hamileyim bügün test yaptım, çok şükür rabbime pozitif çıktı. İnşallah en kısa sürede tüm arkadaşlarımızın güzel haberlerini alırız her zaman dua ediyorum. Son adetim 4 eylüldü şimdi 1 aylık hamileyim görünüyor.2 hafta sonrada doktor kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider .Çok dua ettim çok istedim Allahım geri çevirmiyor hiçbir duayı dileği.Sadece vakti gelince veriyor ona inandım birde bu ay hiçççç beklemiyordum olmayacak diye düşündüm hep hiç düşünmedim acvaba ondanmı diyorum
Çok saol canım çok teşekkür ederim, klomen ve çatlatma tedavisi gördüm 2 ay.geçen ay olmadı bu ay kısmetmiş. Ben bu listenin uğurlu geldiğine inanıyorum inşallah dileyen isteyen herkesin gönlündekini hayılrısı ile veriri rabbim.
doktorda şaşırdı bu tahlili ben kendim yaptırdım adetimin 3.günü mutlaka yaptırıyorum e2 düşük olmasına stres olabilir dedi prolaktine bişey demedi süt falan geliyormu dedi hayır dedim ilaca gerek yok dedi prolaktin yüksek olursa yumurta gelişmez dedi sen yine de klomeni kullan 14. gün ultrasonda bakalım dedi ne güzel herşey yolundaydı geçen ay ilaçsız çatladı yumurtalar ama bu ay neden böyle oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?