pazar günü klomene başlıyorum tekrar
Tebrik ederim gulyhas. Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşaallah.
gulay kan testi yaptırdınmı.
çok teşekkürler canım inşallah, senin nasıl gidyor ben karıştırıyorum kusura bakma hamilemiydin canım?
gulaycım çatlatma iğnesi yaptırmıştın sen demi.çift çizgi belki ondan çıkmıştır.sen iyisi kan testi yaptır.
ben hamileyim canım.ben 2 gün geçince hem idrar testi yaptırdım,hem kan testi yaptırdım.sabahtan aç karnına yaptır daha iyi çıkar.
öylemi onu hiç düşünmemiştim, çatlatma iğnesi ne kadar süre etkili kalıyor acaba? benim ilişki tarihinden 17 gün geçti birde adetim başlamadı diye test yaptım.
Gülaycığım evet ben hamileydim ama artık değilim gülüm. Allahım sizlere sağ sağlim göstersin inşallah bebişlerinizin yüzünü. Ama ben sana biran önce kanda baktırmanı öneririm. Kandaki değerlere göre takibini yapıyor çünkü doktorlar. İnşallaahh en güzel şekilde geçecek hamileliğin ama, önlem almakta da yarar var. Tekrar tebrikler canım.
akannehirAllaha emanet olun kızlar 1-2 gün giremem evde tadilat var yandımm temizlik 10 gün sürer artık :Sarada gelirim allaha emanet olun
çatlatma iğnesini nezaman vurdurdun.iğneden geri 12 gün say geri.vücuttan etkisi ozaman çıkıyormuş.eğer 12 gün geçtiyse üzerinden sorun yok.
inşallah bebek geliyordur.ayy bende kafanı karıştırdım sanırım ya.ama yinede emin olmak için kan testi yaptır derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?