Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sultancım değerlerine pek takılma doktorun ilaçta vermemiş pek önemli değil demekki.onları olsun takma kafana doktorun ne diyorsa onu yap canım.

eşimde ben üzülünce üzülüyor evet ya en iyisi takmamak allahım vereceği günü biliyodur inşallah hiç kimse bu duygudan mahrum kalmaz

haklısın canım ne gerekiyorsa yapmak lazım ben şimdi 3,yü kullancam inşallah yumurtalarım gelişir ve de çatlar

gulay kan testi yaptırdınmı.

Saol Gülcancım listeyide değiştirmişsin darısı tüm arkadaşlarımıza inşallah uğurlu geldiniz bana, kan testi yaptırmadım kendim eczaneden aldım testi öğlen denedim ve çift çizgiyi gördümm. Kan testini ne zaman yaptırsam bilmiyorum kararsızım aslında

bu arada sen hamilemisin canım?

çok teşekkürler canım inşallah, senin nasıl gidyor ben karıştırıyorum kusura bakma hamilemiydin canım?

Gülaycığım evet ben hamileydim ama artık değilim gülüm. Allahım sizlere sağ sağlim göstersin inşallah bebişlerinizin yüzünü. Ama ben sana biran önce kanda baktırmanı öneririm. Kandaki değerlere göre takibini yapıyor çünkü doktorlar. İnşallaahh en güzel şekilde geçecek hamileliğin ama, önlem almakta da yarar var. Tekrar tebrikler canım.

gulaycım çatlatma iğnesi yaptırmıştın sen demi.çift çizgi belki ondan çıkmıştır.sen iyisi kan testi yaptır.

ben hamileyim canım.ben 2 gün geçince hem idrar testi yaptırdım,hem kan testi yaptırdım.sabahtan aç karnına yaptır daha iyi çıkar.

gulaycım çatlatma iğnesi yaptırmıştın sen demi.çift çizgi belki ondan çıkmıştır.sen iyisi kan testi yaptır.

öylemi onu hiç düşünmemiştim, çatlatma iğnesi ne kadar süre etkili kalıyor acaba? benim ilişki tarihinden 17 gün geçti birde adetim başlamadı diye test yaptım.

öylemi onu hiç düşünmemiştim, çatlatma iğnesi ne kadar süre etkili kalıyor acaba? benim ilişki tarihinden 17 gün geçti birde adetim başlamadı diye test yaptım.

çatlatma iğnesini nezaman vurdurdun.iğneden geri 12 gün say geri.vücuttan etkisi ozaman çıkıyormuş.eğer 12 gün geçtiyse üzerinden sorun yok.
inşallah bebek geliyordur.ayy bende kafanı karıştırdım sanırım ya.ama yinede emin olmak için kan testi yaptır derim.

yaaa çok üzüldüm canım , inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsın .

akannehirAllaha emanet olun kızlar 1-2 gün giremem evde tadilat var yandımm temizlik 10 gün sürer artık :Sarada gelirim allaha emanet olun

yok karıştırmak değild ebirden bend eşüpheye düştüm, ayın 15 de yani 15 eylülde oldum çatlatma iğnesi, üzerinden 17 gün geçmiş oluyor . Acaba dediğin gibimidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…