rosemcim kız bizde ara verelim bir ay belki mucize olur ne dersin bak arkadşlarımız dinlenmede hamiş oluyor belki ilaç sonradanda etkili oluyordur :uhm:
Kaçıncı gün çalışmalarınız....Bizim14-15-16.günler...........yerimseniben
ayy ne komık doktorun varmıs...cızerek gosterme felan ne gusel ya cok ımrendım.:roflol:benım doktorum bayan hıc oyle bırseyler anlatmıyor..ancak sorucaksın da oyle..:dilcikar:
rosemcim hormon degerlerine ilaca başlamadan önce bakılmadımı?benim adetin 3 ve 21 günü bakıldı normal çıkınca spermmiyogram istedi dr oda normal çıktı rahim flmiistemedi tıkanıklık olsa yumurtan olmaz zaten hemde zaten çocugun var gerk yok dedi
ya kızlar bugün 21. gün ve hala sancım çok fazla. sanki orda bişey taşıyormuşumda baskı yapıyormuş gibi. uf ya hala çatlamadımı acaba bu yumoş. canım sıkılmaya başladı. umarım kiste dönüşmez bu. başak senin sancın kaç gün sürüyor? benim 5 gündür çok fazla bugün iyice abardı ağrım canım acıooo patlıcak sanki kasığım senağlama
canım benim ilaç pazar günü bitti tahmini 13 gün sancılarım başladı aynı seninki gibi patlıycak gibi oluyor kasıklarım otururken sanki alltan yukarı karnımın içine bıcak saplanır gibi acıyor belki senin yumoşlar geç çatlıyordur birde bana dr söyledi eger birden fazla yumurta var ise hangisi erken çatlarsa digerleri devreden çıkp pasif hale geliyormuş yani her halukarda tek yumurtaya bakıyoruz inşallah çabalarımız boşa çıkmaz ben iki veya üç çalışma sonra adetimi bekliycem adeti beklemekte çok zor
İyiyim sema saol.Bende klomenin son günündeyim canım.13. gün iğne yaptırcam 3 gün peş peşe ilişki...Bakalım hayırlısı bende artık üzerine düşmüyorum zaten düşünce olmuyo bunu anladım.....Çalışmalara devam...
canım ınsallah yumurtan buyur endıselenme..ustelık corek otu karısımı yemen cok guzel cunku cok etkısı oluyor..bende kullanıyorum ama sadece sabah ve aksam..Arkadaşlar herkese merhaba. Dün evde olmadığımdan yazamadım hiç. yazdıklarınızı bugn okuma fırsatı buldum. Dün doktora gittim. 14. gün yumurtalığım 13mm olmuş. 18. gün tekrar çağırdı. kızlar sizce büyüme olasılığı nedir? Bu ay umarım herşey yolunda gider. Arada kasıklarımda batma ve ağrı oluyor. sanki doluymuş gibi kasıklarımın içi. Büyümüş olursa iğne vericekmiş. Deneyimlerinize dayanarak fikirllerinizi almak istiyorum. sizce büyüme olasılığı varmı. bu arada hergün 3 kere çörekotu-bal-tarçın karışımından yiyiyorum.
Arkadaşlar herkese merhaba. Dün evde olmadığımdan yazamadım hiç. yazdıklarınızı bugn okuma fırsatı buldum. Dün doktora gittim. 14. gün yumurtalığım 13mm olmuş. 18. gün tekrar çağırdı. kızlar sizce büyüme olasılığı nedir? Bu ay umarım herşey yolunda gider. Arada kasıklarımda batma ve ağrı oluyor. sanki doluymuş gibi kasıklarımın içi. Büyümüş olursa iğne vericekmiş. Deneyimlerinize dayanarak fikirllerinizi almak istiyorum. sizce büyüme olasılığı varmı. bu arada hergün 3 kere çörekotu-bal-tarçın karışımından yiyiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?