Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhaba kızlar,benim de adetin 5.günü yarın. Gonaphone e başlıcam.Günde sadece 1 kez kullanıcam.Beni de listeye eklermisiniz.Bu ay çalışma zamanı,olmazsa ağustos sonu tüp bebiş denicez..a.s.

Merhaba kızlar,benim de adetin 5.günü yarın. Ganopone e başlıcam.Günde sadece 1 kez kullanıcam.Beni de listeye eklermisiniz.Bu ay çalışma zamanı,olmazsa ağustos sonu tüp bebiş denicez..a.s.

üslubcum hoşgeldin cicim.canım listeye ekleriz tabiki ama beklenen adet tarihini yani şuan ki deil bi sonraki adet tarihini sölersen ekleriz.canım sen ne kadardır istiyon neden gonaphene verdiler????
bunları yardımcı olmak için soruyom istersen cevaplarsın istemezsen sorun yok tatlım.ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım.2nci ayım tedavide bende polikistik over var.ben klomen+çatlatma iğnnesi+glukofen+progestan kullanıyorum .

tekrar hoşgeldinnnnn:1hug:

canımdaha 10 aylık evlisin ne tüp bebği aşılama var.gonaphene ye benzer iğnler var günlük dur bi bu ne acele.dr un mu dedi????eğer öyleyse bence dr unla bi dahaki görüşemende aşılamayı sorrr:uhm:

Tatlım eşimden dolayı bizim sorunumuz.Benim bir sorunum yok.Dr dan istedim reçeteye yazmasını . Kullanmamda bir sakınca yokmuş.Tüp bebekte mikroenjeksiyon olucak muhtemelen.Ama ben belki bir mucize olur diye çırpınıyorum işte:çok üzgünüm:
Adet tarihim 6 ağustos olarak bekliyorum.Yarın başlayacam ilacı kullanmaya.Şu an adetimin 4.günü.Eşim bitkisellerden faydalanmaya çalışıyor.
Allah kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah:asigim::1hug:

13.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ.................................?????...
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

slm kızlar bende kolmen kullanıyorum. geçen ay denedik olmadı. bu ayın 16 sında klomen içicem. 2 ay içerisinde kamile kalamazzsam aşılama yapılacak. listeye benide ekleyin adet tarihim 11 ağustos.

selam canım bende senin gibi 3 ay ilaç tedavisi sonra aşılama dedi dr bu son ayım buay olmassa biraz dinlenicem sonra baktım olmadı aşılama yaptırıcam inşallah ona kalmadan hepimiz hamile kalırız

hayır canım bu 3 ayım geçen ay klomenle 2 tane kocaman yumurtam oldu dr aşılama yaptırın dedi ben istemedim dogal yolla olun diye şu sıralar çok yogunum birde aşılamada %20 şans veriyorlar yani dogal yolla aynı gibi bazı arkadaşlarımız ara verince ilaç tedavisinde hamile kaldılar bende şansımı denemek istiyorum canım

13.07.08 itibariyle listemiz

**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ.................................?????...
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ

GÜNBATIMI.................................11AĞUSTOS

bende ara vericem artık klomen kilo yaptı bende
doktorum 3 ay klomen kullandırttı bana ama gittiğim zamanlarda yumurtalıklarımın büyüklüğü hakkında bilgi vermedi, büyümüş ii fena değil, bilmem ne
sonunda istediğim kadar büyümüyo deyip topu başka bi doktora attı, iğneli tedavi yapsın ben yapmıyorum o işlemi dedi, arayıp sordum, göbekten iğne yapıyormuş, ilaç masrafıyla birlikte yaklaşık 500 ytl istediler, bende gitmedim

başakcım tüm güzel düşüncelerin için sağol ben de öle pat diye cevap veririm ama yaşlı diye bi de oğlu eşimin çok sevdiği biri oyüsden sustum.yoksa allah ne verdiyse bi kaç kez daha imalı konuştu ondan görüşmüyorum 2 sokak ötede oturuyo gidip gelmiyorum.kızı 6 sene önce bi sakat doğum yaptı yaşamadı.yani bundan ders almamış 6 senedir de korunmuyolarmış.olmamış ondanda anlamıyo bu soruları sormaya başladığından beri arayıp sormuyom ondann da anlamadı cahil işte başka bişe demiyom allah nasıl biliyosa öle yapsın kızına da hayırlı evlatlar versin.beddua edersem kesin tutar bi kaç kez denedim sonra tövbe ettim.allahım affet dedim.
bu arada benim kociş de kaçtı dışarıya bene sölemesi ayıp epilatörle temizlik yaptım duş aldım serin serin oturuyom işlerimde bitti keyif çatıyomm ohhhh.çayımı da demledim.kendimede geldim.moralimide topladım.ben kimseye normalde sıkıntımı anlatmam bi arkadaşım var ondan başka kimseye sırrımı vermem.o da istanbulda.o yüsden siz bana ilaç oldunuz canlarım.içim kan ağlasa bile gülerim ben kimse anlamaz ne derdim var ne sorunum var.gülerim güldürürüm.ölsem sölemem kimseye.ama kk başak siz başkasınız::))))

benim doktor sadece bana değil kimseye yapmıyormuş
ya anlamıyor yada uğraşmak istemiyor
yumurtlama takibine alcam dedi sadece 14, gün çağırdı nasıl takipse
benimde 3,ay yumurtlamam 14,gün olmadı doktor sende iş yok dedi
17, gün yumurtladım, kasık ağrılarımdan anladım, çok kızdım doktora
hamiş olsam bile gitmicem kontrollere ona klava:

canlarım,her zamanki gibi yine kendimle başbaşa kaldım.eşim le misafirim vardı yolcu ettim.
veee....bugün 1.............klomenimi yuttum

canlarım,her zamanki gibi yine kendimle başbaşa kaldım.eşim le misafirim vardı yolcu ettim.
veee....bugün 1.............klomenimi yuttum

hadi hayırlısı canım bugün nedense hep aklımdaydın seni merak ettim nerelerde yoksa pazar gezmesindemi diye günde 1 tanemi içiyorsun klomeni?

başak ım.günde 1 adet adet 3.ncü gün başlıyorum
9.ncu günde de iğneyi yiyorum.işte hayatımın özeti bu kadar

adetin 22. günü hala yumurtam çatlayacak diye bekliyorum. bu ay ganophene kullandım yumurtalar uyarılsın diye 20. gün 21 mm olmuştu ve felaket sancım vardı. doktor zar incelmiş çatlamaya yakın dedi hala sancım çok fazla kızlar endişe etmeye başladım acaba hala çatlamadımı bu yumoş senağlama sizin çatlamadan sonrada ağrınız oluyormu :uhm:

Ya çatlamazsa nolcek nası anlıycaz benim 4. gün 10 mm di.13.güne kadar 16 yı aşarmı sizce??

arkadaslar beni listeden silebilirsiniz 1 gun onceden adet oldum misafirlerim vardi firsat bulup yazamadim beklemede degilim yani, yeniden listeye kendimi yazdirmak istedigimdende emin degilim

14.07.08 itibariyle listemiz

AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......

****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?haberleşelim canlarım muckkkk

günaydın kızlar bugün ilaçla ilgili hiç bir belirtim kalmadı kasıklarım agrımıyor gögüs uçlarımda sızlamıyor yumurtlama ve çatlama işlemi bitti zannedersem adetin 17 günündeyim şimdi beklemelimiyim yoksa çalışmalara devam edeyimmi bilemiyorum yahu admda artık kaçmak istiyor gibi ama sesini çıkarmıyor fazla üstüne gitmemek lazım demi nasıl olsa kritik günler bitti çok sık olmasada tedbiri elden bırakmıyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…