Merhaba kızlar,benim de adetin 5.günü yarın. Ganopone e başlıcam.Günde sadece 1 kez kullanıcam.Beni de listeye eklermisiniz.Bu ay çalışma zamanı,olmazsa ağustos sonu tüp bebiş denicez..a.s.
canımdaha 10 aylık evlisin ne tüp bebği aşılama var.gonaphene ye benzer iğnler var günlük dur bi bu ne acele.dr un mu dedi????eğer öyleyse bence dr unla bi dahaki görüşemende aşılamayı sorrr:uhm:
slm kızlar bende kolmen kullanıyorum. geçen ay denedik olmadı. bu ayın 16 sında klomen içicem. 2 ay içerisinde kamile kalamazzsam aşılama yapılacak. listeye benide ekleyin adet tarihim 11 ağustos.
canım ya bende ilk gittigimde en son aşılama yapıcam dedi sonra kendi arkadaşına yönlendirdi baştan söylrsene be adam bende bakardım başka dr neymiş çok yogunmuş ama bende onun hastası degilmiyim zeten artık gitmicem kendisineklava:
canlarım,her zamanki gibi yine kendimle başbaşa kaldım.eşim le misafirim vardı yolcu ettim.
veee....bugün 1.............klomenimi yuttum
canım merhaba..yumurta catladıktan sonra agrı kesılıyor senın yumoslar sanırım catlamak uzere..bugun agrın varmı?ama kimseler beni görmemiş senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?