hani hiç biriniz sormadı mı?dr.larınıza.......
hep ağır kaldırmak birşeyler taşımak..bunlar ne zamandan itibaren riskli.
yumurtlama olduğumu,döllendiği günden mi
ne olur sorun yahu şu sorumu
hergün biriniz dr.da
ben bu gidemeyebilirim dr.a
bu ay hiçbir şey kullanmadan dinlendireyim bünyemi
arkadaşlar bu klomeni adetin 3.gününde 13. gününe kadarmı içiyorsunuz. içinde 10 tane var..öylemi acaba??
canım sana dr nasıl almanı söylemedimi kutuda olana bakma sana kaç tane alıcagını söylediyse o miktarda kullan mesela ilk ay ben günde 1 tane sonraki 2 aydada 2 tane sabahları içtim sen dr kontrolünde isen seni yönlendirir canım
canım belki hata yapyıomda ben kendim aldım ilacı dr a sormadan.. ama kullanmaya cesaret edemedim.. bughün adetimin 7.günü.. eczacı 5 günü bşalarsınız dedi.. ama kokrtum.. dr gideceğim salı inş..salı günü 11 günüm.. dr a soracağım önümüzdeki ay aldığım ilacı kullanabilrmiyim dicem. artık yoruldum kendi haline beklemektenn.bilgim olsun diye sordum.. içinde 10 tablet var..onun için sordum hepsimi içilecek yoksa dr söylüyomu kaç tane içiieleceğini..??teşkler canım..
herkese hayırlı cumalar a.s. kızlar bugün 20. gün ve yumoşum 21 mm oldu v kabuğu incelmiş çatladı çatlayacak çok mutluyum :teytey: doktor 2 gün üstüste çalışma dedibiraz geç oldu yumoşum ama olsun
çoooook güzel canım hadi şimdi kim tutar seni inşallah güzel haberini alırızda şöyle bir neşeleniriz benim yumoşlar hala büyüyor herhalde kasıklarım agrısı bitmedi bugün adetin 14 günündeyim çalışmalarımız inşallah sonuç verir jeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?