- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
canım merhaba..yumurta catladıktan sonra agrı kesılıyor senın yumoslar sanırım catlamak uzere..bugun agrın varmı?
canım dur bakalım neden hemen kıst dıye dusunuyorsun..belkıde yumurta catladı bunu ancak ultrasondan sonra bılebılırız.pekı doktorun tekrar gel dedımı?eger agrıların devam ederse yenıden doktora gorunmende fayda var dıye dusunuyorum..hala ağrım var kuzum 23. gün oldu bugün :1no2: geç yumurtladım ben. cuma günü dr gittim 21 mmdi. eğer bugüne kadar çatlamadıysa kesin kist olmuştur bu senağlama kendimi bu ay bedevi gibi görmeye başladım
dıptıscım sen catlatma ıgnesı vuruldunmu?eger doktor kendılıgınden catlar dedıyse gercekten catlıyor canım bende gecen ay ıgne olmadım ama kendıgılınden catladı ıcını ferah tut canım..
canım merhaba..yumurta catladıktan sonra agrı kesılıyor senın yumoslar sanırım catlamak uzere..bugun agrın varmı?
hoşgeldin canım aramıza bende 8 aylık evliyim korumadım hiç bende 2nci aydayım klomenle.sen neden başladın klomene bi de sonraki beklenen adet tarihini verirsen seni listeye eklerim istersen.a.s.[/QUOTE
semacım ben geçen ayın 9 unda regl oldum bu ayda 9 yada 10 gibi olurum tam 28 gün sürmüyo benim adetim birkaç gün oynayabiliyo sen 9 yazabilirsin...
ben klomene dün başladım bugün biraz ağrım var normalmi arkadaşlar...
Peki bu yumoşlar çatladıktan sonra mı çalışmaya başlamak lazım? önce mi? cahilim işte cahilim bu konuda kabul ediyorum:tomato::tomato::roflol:
canım maalesef hamılelık yok adet oldum.benımde gecen ay yumurtlar kendıglınden catladı ama tutmadı demek.:çok üzgünüm:ınsallah sen gusel haber verırsın..hadı bakalım..a.s.selam canım ya sana bısey sorucam hamılelık varmı.benımde buay ıgne urulmadı 22,5 mm olmus kendı catlaycak dedı.tesadufen senı okuyunca merak ettım gecmısıde okuyamadım.regl gunume 3 gun kaldı hıcbır belırtı yokk ama
ben de bu gün adetimin 5 .günü gonaphone başladım.bakalım sonuç ne olucak:teselli:
Kizlar mrb canlarim nasilsiniz.. Ben yarin hayirlisiyla gonaphene başliyorum... Dualariniza ihtiyacim var....
Arkadaşlar sorum olacak bir kadın her ay mutlaka yumurtlamıyomu ya?Bir kaç ayda bir mi yumurtluyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?