kuzu sende kohgeldin, umarım bebişinede kavusursun tez zamanda
canım tesekkur ederım.bu ay baslıycam klomene yarın yada pazar adet gunum.3.gun gıdıcem dr ra.ozaman verıcek galıba.ınsallah bıran once kavusuruz meleklerımızemirmirmirmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu sende kohgeldin, umarım bebişinede kavusursun tez zamanda
arkadaşlar listenize beni de ekler misiniz?bende tedaviye yeni bağladım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay ama eşim şehirdışına çıktığı için bu ay boş geçti.inşallah bundan sonraki ay olur.ama adetimin 11 ekimde gelmesi gerekiyor belkide bir mucize olmuştur allah bilir.bir de arkadaşlar klomen kullanınca da adette gecikme olur mu yoksa bu adetide düzenler mi?sizin adetleriniz nasıl olmuştu kullandığınızda?
herkese gunaydın kızlar ben okula gıdıyorum bugun ilk gunum şans dileyın bana cok heyecanlıyım bıde cok kotu bugun mıdem napıcam bılmıyorumkaydirigubbakcemile
KIZLAR KORKUYORUM YA HIC OLMAZSA NAPICAZ HEM TEDAVI HEP TEDAVIMI NEREYE KADAR OLE HA DIYINCE DE OLMUYO BIDE BEN DUSUNUN KI AYLIK ODUYORUM YUMURTA TAKIBI ICIN 200 TL VERIYORUM 100 DE PROGESTAN VE IGNE TUTUYO ALLAHTAN FAZLA YOL PARASI VERMIYORUM 3 AYIN SONUNDA HSG CEKTIRCEM ASILAMAYA KADAR GIDERSE FLORANCE NİGHTİNGALE GIDICEM HEM YAKIN HEMDE BIRAZ ARASTIRDIM GUZEL EKIBI VAR SANS ORANI DAHA YUKSEKMIS ORDKI TEDAVILERDE YANLIS ANLAMAYINDA MADDI MANEVI HADI MANEVI OLARAK KENDINI TOPLADIN YA MADDIYAT HERSEY PESIN PARA OLMUS OFF NEYSE CANIM COK SIKKIN KIZLAR BASINIZ AGRITTIM HOSCAKALIN INSALLAH KIMSE BEBİŞSIZ KALMAZ KALBIM CARPMIYO SANKI:gitme:
günaydın arkadaşlar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
çok şükür canım, gün sayıyoruz artık :sinifsinif:herkese günaydın arkadaşlar.umarım herkes iyidir.
tşk as.semasu.as sen nasılsın??