Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bekliyorum işte senin gibi gün sayıyorum canım
inş. canım vallahi insan yoruluyor dr. gidip gelmek neysede bu stres düşünce insanı daha çok yoruyor
elimizden gelen bişi yok ki canım :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
eskiden annelerimiz ne doktor bilirmiş, ne ilaç, ne yumurtlama günü, ne kist...
ama hepimiz gayet sağlıklı doğmuşuz
haklısın şimdi bizlere bak herşeyleri dr.gibi öğrendik hatta dr.unuttuğu şeyleri bizler onlara hatırlatır duruma geldik Allah sonumuzu hayır etsin en kısa zamanda bebiş versin hepimize :Saruboceq:
canım ne zaman vuruldun çatlatma iğneni
herkese gunaydın kızlar ben okula gıdıyorum bugun ilk gunum şans dileyın bana cok heyecanlıyım bıde cok kotu bugun mıdem napıcam bılmıyorumkaydirigubbakcemile
bayram dönüşü 24 eylül
günaydınn herkese bol hamişli bi hafta sonu olsun inş..
günaydınn herkese bol hamişli bi hafta sonu olsun inş..
Gulcangulcan adet oldum yenı beklenen adet tarıhım 27.10.09 bu ay husran oldu benım ıcın acayıp belırtıler vardı kısmet olmadı bakalım bu ay 3. Ay ınsallah olur cok uzgunum gercekten ınsan nefes bıle aldıgını hıssetmıyo adetım bır tuhaf 3.gun olarak doktora gıdıcem kahverengılık gelıyo sokulmedım bır turlu bole olmazdı acaba ada cayı ıctım ondanmı dıyorum bıde sabah sogan suyuna baslıycam zehırde olsa ıcıcem
günaydın şeker opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinisdir. Beni gene heyecan sardı şafak 4 ama şimdiden sağ kasığım atmaya başladı karnımda şiş sanırım olmayacak.
a.s.a.s.a.s.