Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inş. canım vallahi insan yoruluyor dr. gidip gelmek neysede bu stres düşünce insanı daha çok yoruyor

inş. canım vallahi insan yoruluyor dr. gidip gelmek neysede bu stres düşünce insanı daha çok yoruyor

elimizden gelen bişi yok ki canım :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
eskiden annelerimiz ne doktor bilirmiş, ne ilaç, ne yumurtlama günü, ne kist...
ama hepimiz gayet sağlıklı doğmuşuz

elimizden gelen bişi yok ki canım :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
eskiden annelerimiz ne doktor bilirmiş, ne ilaç, ne yumurtlama günü, ne kist...
ama hepimiz gayet sağlıklı doğmuşuz

haklısın şimdi bizlere bak herşeyleri dr.gibi öğrendik hatta dr.unuttuğu şeyleri bizler onlara hatırlatır duruma geldik Allah sonumuzu hayır etsin en kısa zamanda bebiş versin hepimize :Saruboceq:

Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinisdir. Beni gene heyecan sardı şafak 4 ama şimdiden sağ kasığım atmaya başladı karnımda şiş sanırım olmayacak.

gulhas çok tebrik ederim gözün aydın olsun bu liste gerçekten uğurlu muhakkak birilerine şans getiriyor.. ınşallah burdaki herkes bu mutluluğu yaşasın.

Bu arada beklediğin adet tarihinden 2 gün öncemi yaptın testi.

Gulcangulcan adet oldum yenı beklenen adet tarıhım 27.10.09 bu ay husran oldu benım ıcın acayıp belırtıler vardı kısmet olmadı bakalım bu ay 3. Ay ınsallah olur cok uzgunum gercekten ınsan nefes bıle aldıgını hıssetmıyo adetım bır tuhaf 3.gun olarak doktora gıdıcem kahverengılık gelıyo sokulmedım bır turlu bole olmazdı acaba ada cayı ıctım ondanmı dıyorum bıde sabah sogan suyuna baslıycam zehırde olsa ıcıcem

üzülme canım önümüzdeki ay olur :ecrin_bebek:bebişlerimize bir gün kavuşacaz ama bu günü sadece :Saruboceq:ALLAH bilir biz sabırla o günü beklicez... maddi manevi zorluklarla karşılaşıyoruz çocuk sahibi olamamayı anlamayan geri kafalı :mymeka:insanlarla karşılaşıyoruz daha neler neler ama bu sabrımızın sonu güzel :CüvCüv:olacak ben buna inanıyorum ama insan zaman zaman bunalım mafoldumbentakılabiliyor hakkımızda hayırlısı:enbuyukkk:

Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinisdir. Beni gene heyecan sardı şafak 4 ama şimdiden sağ kasığım atmaya başladı karnımda şiş sanırım olmayacak.

günaydın canım inş. bebiş geliyodur canım rahat ol kendini dinleme olmasada üzülme yeni ay yeni umut olur.... ama sanki sen bu kez hamiş kalcan gibi hissettim inş. kalırsın canımmmzemuszemus

Back
X