Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Sevilhan üzülme diyeceğim ama bende çok üzülüyordum regl olunca ama elden birşey gelmiyor moralini yüksek tut inşallah bir dahaki ay olursun. Benimde iki ay öyle kahverengi geldi. Hatta geçen ay afedersin çamur gibiydi hiç kırmızılık yoktu ben bile anlamadım regl olduğumu. Kullandığımız ilaçlar iğnelerden sanırım böyle oluyor.

kızlarrr eşimin işyerinden tanıdığı bir bayan var 1,5 yıllık evli1,5 yılda 3 kere düşük yaşadı ama kadın yılmadı şu anda yine hamileymiş 2,5 aylık ALLAH hayırlısını versin düşük dahada zor çünkü...

günaydın canım inş. bebiş geliyodur canım rahat ol kendini dinleme olmasada üzülme yeni ay yeni umut olur.... ama sanki sen bu kez hamiş kalcan gibi hissettim inş. kalırsın canımmmzemuszemus

ah canım inşallah gelirsede süpriz gelmezsede süpriz olacak bana :)

ama bir şey varki bir ay doktora gidip bir ay gitmemek gerçekten ruhen dinlendiriyor arka arkaya stresler yaşamıyorsun. Nede olsa iki günde bir doktora git öyleki ben klomeni 13 gün falan içiyorum rahat 5-6 kere doktora gidiyorum. Bu ay dinlendim stresim gitti normale döndüm. Şimdi bu ay gene gideceğim öbür ay evdeyim bakalım kaç ay gidecek böyle.

evet haklısın esemos düşük daha zormuş Allahım herşeyin hayırlısını versin:Saruboceq:

kızlarrr eşimin işyerinden tanıdığı bir bayan var 1,5 yıllık evli1,5 yılda 3 kere düşük yaşadı ama kadın yılmadı şu anda yine hamileymiş 2,5 aylık ALLAH hayırlısını versin düşük dahada zor çünkü...

allah allaha çok düşük yapmış hiç araştırmamışlarmı inşallah bu kez öyle bir şey yaşamaz.

Benim geçenlerde bir arkadaşım hamile kalmıştı klomene hiç tepki vermedi dr bile zor olacak iğne verdi demişti. Sonra o iğnelere başlamadan hamile kalmıştı o kızcağızda düşük yaptı. Kasıkları çok ağrıyordu dotora götürdük karından baktı adam daha odadan çıktı iki adım attı kanaması başladı. Bir kaç gün devam etti yazık sonra düştü. Çok üzüldüm kızcağıza.

canım düşükten sonra hiç beklemiyo hemen çalışmalara başlıyo sanırım kan değerleri çok düşükmüşş

inanmıyorum ya 3 düşük insan bir araştırır vucutunu dinlendirir hiçmi düşünmüyor aynı şeyleri bir daha yaşarım diye nasıl rahatlıkla hamile kalıyor.

Benim geçenlerde bir arkadaşım hamile kalmıştı klomene hiç tepki vermedi dr bile zor olacak iğne verdi demişti. Sonra o iğnelere başlamadan hamile kalmıştı o kızcağızda düşük yaptı. Kasıkları çok ağrıyordu dotora götürdük karından baktı adam daha odadan çıktı iki adım attı kanaması başladı. Bir kaç gün devam etti yazık sonra düştü. Çok üzüldüm kızcağıza.

offf ALLAH ım düşük yapanlar dahada zor günler geçiriyo ALLAH yardımcıları olsun sabır versin:çok üzgünüm:

inanmıyorum ya 3 düşük insan bir araştırır vucutunu dinlendirir hiçmi düşünmüyor aynı şeyleri bir daha yaşarım diye nasıl rahatlıkla hamile kalıyor.

güzelim işte herkes aynı değil işte sabretmeyi inanım bende burdan sizlerden öğrendim dediğin gibi araştırmak çok önemli

offf ALLAH ım düşük yapanlar dahada zor günler geçiriyo ALLAH yardımcıları olsun sabır versin:çok üzgünüm:

tabi canım biz daha hamilelik beklerken regl olduğumuzda dünyamız başımıza yıkılıyor. Şimdi o mutluluğu yaşıyor kendini ona adapte ederken pat bebek gidiyor gerçekten zor allah kimselere yaşatmasın.

Back
X