Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenburdaaaaaaaaaaa nelerrrrrrrrrrr olmussssssssssssssssss

delikafadulden2 gundur gırmıyordum netee hemen gecmısee bakayım zeyhattttttttttttttttt bısılerrrrrr okudummmmmmmmmdelikafadulden

Hoppp hOPPP güzell haberlerrrrr okuyorummm :dance::dance:zeyhattttttttt şimdi girdimm siteyeee hemen klomendaşlar topiğimize girdimmmdelikafadulden haberi alınca çokk sevindimm anlatamm.Çok istiyordun bunu.Bak ben sana dedim:)))salla yumoş çalışma günlerini diyee.Bakk hep diyordumm :)Allahh büyük ilaçsız gebe kaldın.Tebrik ederim canım .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsinn inşallahh..Alllahha emanet ol

aaaaaaaaaadelikafadulden hamiş zeyyatcım hayırlı olsun cnm gözün aydın allah hayırlı salıklı bı şekılde kucana almayıda nasıp etsın cok sevındım dun okudugumda demiştim hamile diye ikinci cizgi silik cıktı yazmıştın benımde ole cıkmıştı inşalllah hamıledır dedım allah her daim dua ları kabul olanlar dan eylesin olmayanlarada nasip etsin.:lepi:alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:CüvCüv::sm_cool:

daha dün kazenle beraber değiştirdik şifremi
baktım giremiyorum siteye mail adresimide kabul etmiyor
dünde bir sürü konu açmış

ama buluyor bişekilde

daha dün kazenle beraber değiştirdik şifremi
baktım giremiyorum siteye mail adresimide kabul etmiyor
dünde bir sürü konu açmış

ama buluyor bişekilde

sinir oldum şimdi delimidir nedir yaa klava:kötükedihüsoinşallahh bulamaz birdaha şifreniiiii

inşallah canım ya
bide indirenler falan olmuş o slaytları linkleri
hepside virüslü
çok üzüldüm

canım benim banada süpriz oldu klomeni zaten hiç sevmedim allah şükür bebiş adaçayıyla oldum rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin bu topik gerçeken uğurlu ayrı bir havası var.

amin canım bende çok değişik bir gün geçirdim ama rüya gibiydi gerçekten çok değişik bir sevinç allahım sanada nasip etsin.

çok sağol canım kaderde bugün tebrikleri okumak varmış şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…