selam kızlar
balım o konuyu ben açmadım haberin olsun
daha dün kazenle beraber değiştirdik şifremi
baktım giremiyorum siteye mail adresimide kabul etmiyor
dünde bir sürü konu açmış
ama buluyor bişekilde
Hoppp hOPPP güzell haberlerrrrr okuyorummm :dance::dance:zeyhattttttttt şimdi girdimm siteyeee hemen klomendaşlar topiğimize girdimmmdelikafadulden haberi alınca çokk sevindimm anlatamm.Çok istiyordun bunu.Bak ben sana dedim:)))salla yumoş çalışma günlerini diyee.Bakk hep diyordumm :)Allahh büyük ilaçsız gebe kaldın.Tebrik ederim canım .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsinn inşallahh..Alllahha emanet ol
Canım arkadaşım duaların kabul oldu okuyunca çok mutlu oldum inan...Bir an kendimi senin yerine koydum...inan kendim hamile kalmış gibi sevindim...Canım Allahım sağlıkla eline de almayı nasip etsin bebeğini..Canım çok öpüyorum seni....kaydirigubbakcemile5
kızlar topik açtım bekliyorum sizleri :)
hamileyimmmmm dualrım kabul oldu - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
aaaaaaaaaadelikafadulden hamiş zeyyatcım hayırlı olsun cnm gözün aydın allah hayırlı salıklı bı şekılde kucana almayıda nasıp etsın cok sevındım dun okudugumda demiştim hamile diye ikinci cizgi silik cıktı yazmıştın benımde ole cıkmıştı inşalllah hamıledır dedım allah her daim dua ları kabul olanlar dan eylesin olmayanlarada nasip etsin.:lepi:alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:CüvCüv::sm_cool:
aaaa akannehirkendi derdimden farketmedim bile
canım benim tebrik ederim, :sm_cool:
Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin:Saruboceq:
kızlar klomen içmediğniz ay adaçayı için gerçekten faydalı tadıda güzel.
dr ne zaman gidiyorsunn zeyhatımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?